Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
monika215 píše:
Na obrazku vypadaji moc hezky
Ahoj sice už je diskuse dost stará, ale nechce se mi zakládat novou. Zajímalo by mne jak velký dort je potřeba pro cca 20 lidí?
@marinka5 Cauky,my meli podkovu, a tri patrovy dort takovy mensi, a bylo nas cca 30 lidi
Ahojky, vetsinou se pocita +- 1000kc na osobu se vsim jidlo, piti a priprava tabule.
@marinka5 Těžko říct, jak velký. Ale cukrářka by ti mohla vyhovět, když řekneš, že chceš dort pro tolik a tolik lidí ![]()
My meli 25, meli jsme to na hotelu i s obradem, spalo nas tam potom 6 a vysla nas na necelych 50000. mela jsem saty koupeny za 4000(pac jsem byla v 7.mesici, jinak by vysly draz) a dort jsme meli patrovej
@marinka5 tak mi jsme meli tripatrovy dort a meli jsme 50 lidi, musim rict ze z dortu nam zbyla jeste skoro cela spodni kostka ![]()
Poraď se s cukrářem, ten určitě bude vědět, jak velký dort. Ale být tebou, tak zohledním, že někteří lidé nemají rádi dorty. A co vídám, tak na svatbách jsou většinou normální malé (různé) dorty a pak se velmi osvědčují mini zákusky.
@lenama18 píše:
@marinka5 tak mi jsme meli tripatrovy dort a meli jsme 50 lidi, musim rict ze z dortu nam zbyla jeste skoro cela spodni kostka
Tak to jste měli kliku… my měli tak třípatrák - hostů bylo u stolu 25 a z dortu nezbylo vůůbec nic ![]()
Jenže my ho měli tak dobrej, lehkej a svěží, že si skoro každej přidával
Takže po našem třípatráku se jen zaprášilo ![]()
My měli na oběd 22 lidí. Dort jsme měli taky třípatrový. Myslím, že to je tak akorát. Každé patro bylo jiné (ananasové, kokosové a čokoládové), tak si hosté mohli vybrat. Večer odešla rodina a přišli kamarádi, kteří si dali taky a původně jsme chtěli dávat dort i do výslužky, ale nezbyl, takže smůla ![]()
Nejdřív se nenatáhne ani jedna fotka a pak to tam mám dvakrát
Pardon ![]()
Doporucuju jeden vetsi a jeden mensi.muzo ubyt efektne sladene. kdyz mensi zbyde, tak se nakraji do vysluzky. ty tripatrove jsou efektni, ale kdyz se „rozeberou“ na nakrajeni, tak ty kousky nevypadaji esteticky nejlip a do vysluzky bych to nedavala ![]()
my jsme meli jeden tripatrovy (ale zadny obr) a dva male „prizemni“, vsechny ve stejnem designu, ale kazdy jiny vevnitr a bylo to tak prakticke, na stole to vypadalo dobre a kazdy si mohl vybrat dle chuti.