Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kalicka No svatbu budeme mít venku a pak rovnou raut protože obřad máme ve 13:00 tak prdíme asi na svatební hostinu a rovnou se něco ugriluje a každej si dá k jídlu co chce a potom během večera se bude dojídat a případně přidávat něco na ten velký stůl
No jinak se s přítelem těšíme strašně moc
Konečně jsme to začali řešit nějako pořádně, ale už nás opouští první penízky no
A co ty?
Taky se těšíš?
Už máš šaty? ![]()
@Anikaa02 Taky chceme mít obřad venku, ale to se uvidí až podle počasí. Počítáme s oběma variantami. Obřad budeme mít normálně v 11, pak lehké focení, oběd a pak takový ten normální standart.
Penízky už taky začaly lítat. Ale s tím se počítá. Nechceme na svatbě šetřit, ale ani vydat nic zbytečně. Hlavně to chceme podle sebe. A o to jde nejvíc.
Taky se těšíme. Trochu nás opustila ta první euforie než jsme to všem řekli, ale je to príma pocit. Ač jsem to tak rychle neplánovala, šaty už mám vybrané. Budu je půjčovat. Nakonec i se závojem a s vlečkou. A to jsem chtěla spíš něco jednoduššího. Jenže, když ony byly tak úžasné a já v nich jako princezna. ![]()
Preferujete nějakou barvu?
@kalicka Ooo tak to já šaty ještě nemá… co se týká barev ta jsem milovnice krémové
takže krémovo bílá kombinace asi vyhraje ![]()
@ewanka Ahoj, nevím jestli ti to bude velikostně vyhovovat, ale zkus se podívat tady: http://www.pensionrothschilduvdvur.cz/cz/
Ahojky nevěstinky
tak ja mam teď zařízenou matriku a zámek. Momentálně řešíme hudbu na obřad a oblečení pro ženicha. Já šaty zatím vybrané nemám. A barvy chci bílo-růžové.
Přidávám se k diskusi, požádána jsem byla 20. 3., takže se spíše zatím porozhlížím co a jak, ale už teď mám plnou hlavu věcí, co je potřeba. Svatbu vidíme buď na podzim nebo příští rok na jaře, jak se to stihne a bude chuť. Nejprve potřebujeme vyřešit bydlení.