Svatba v dubnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.9.12 22:06

A ještě mě napadlo, co boty? Jsem botasková, takže jehle asi poravdu nedám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
11.9.12 22:12
@Anonymní píše:
A ještě mě napadlo, co boty? Jsem botasková, takže jehle asi poravdu nedám :mrgreen:

co na obřad a fotky nějaké hezké svatební sandály a pak pohodlné žabky (pod šatama nebudou vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.9.12 22:22
@Anonymní píše:
Wildsherry, díky za rady, fakt se mi to líbí, díííík :)

To jsem ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.9.12 22:28
@Anonymní píše:
A ještě mě napadlo, co boty? Jsem botasková, takže jehle asi poravdu nedám :mrgreen:

v tom případě prostě hezké botečky co ti sednou. Nejlépe si koupit dopředu kožené a chodit v nich aby ti padly na nohu. Pokud nejsi zvyklá na podpatek tak max 6 cm bez platformy i když vypadá hezky-max platfoma 1 cm-doporučuji!!!A zdobená kamínkama, vypadá to krásně a odvede pozornost od nízkého podpatku, přeci jen si budeš během obřadu a na fotkách zvedat sukni.Pak bych se přezula do tenisek, seženeš obyč bíly, nebo pokud máš doma v bílé barvě botasky…klidně i ty žabky…pak už se popíjí a na nohy nikdo nehledí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.9.12 07:33

Já jsem měla tuniku a kalhoty (obojí bílé) a nazouvací béžový boty..něco jako sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
12.9.12 08:58

Vádvala jsem se 16.04.2011 a bylo celkem pěkně - teplo, svítilo sluníčko, ale bylo i zataženo, naštěstí nám nepršelo. Sice jsem se chtěla původně vdávat v létě, ale pak jsme si to rozmysleli, člověk je akorát tak upocenej, líčení se rozteče atd. Zpětně musím říct, že bych nevolila jinak :lol:

A měla jsem bílé baleríny, jsem dost vysoká, a nechtěla jsem být vyšší než manžel, i když stejně jsem pak byla, když mi kadeřnice načesla účes trošku výš než jsem chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
12.9.12 12:07

Wildscherry, to bych nemohla chlapovi udělat, jít bez podpatku, mám boty na podpatku a líbí se mi boty na podpatku, jen je prostě nosím málo a jak v nich jednou za čas madam vyrazím, tak trpím :lol: Asi napíšu Ježíškovi o nějaký pěkný botičky. Sama chci na podpatku, jen se nechci zmrzačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.12 12:09

Wildscherry, já chci boty na podpatku, jen se nemusím zmrzačit, kolem těch 6 cm je asi akorát. Občas vyrazím na podpatkách ale to pak trpím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.12 12:14
@Chatrnka píše:
Wildscherry, to bych nemohla chlapovi udělat, jít bez podpatku, mám boty na podpatku a líbí se mi boty na podpatku, jen je prostě nosím málo a jak v nich jednou za čas madam vyrazím, tak trpím :lol: Asi napíšu Ježíškovi o nějaký pěkný botičky. Sama chci na podpatku, jen se nechci zmrzačit :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
MIlia.
21.1.13 10:30

Svatba - duben

My máme svatbu 27.4.2013, tak jsem zvědavá, ale určitě bude nádherně, všechno pokvete a bude voněr, určitě!! :)..
Co se týče botů, tak budu shánět nějaké baleríny, nebo nízkou platformu a krémové…nemám čistě bílé šaty, ale ono je to teď celkem žádanější než ty úplně bílé. Když nejsou vedle bílých, tak nikdo nepozná, že nejsou bílé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný