Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@katerinkaaa píše:
@neprihlasena my do toho dali asi tak 6 tisíc a měli jsme to i na stolech, za výzdobu v kostele jsme platili 1000,–- Na fotkách jde vidět v tom kostele, bylo to takové obyč, dělal si to kostel sám - jenom na lavicích. a na stole to jde vidět před náma, měli jsme jich takových asi 5…
No, já teď zjistila, že většinu výzdoby ani nemáme nafocenou
Ale co jsem našla… v tom kostele je to z dálky.
My v té ceně tedy máme i věci jako květináče atd., všechno mi pak zůstávalo, což se mi hodí ![]()
Ja mela tuto a vysla na cca 1500,– krasne pak vonel cely pokoj a vydrzela dlouho
a na aute neco podobnyho
ta byla pred 2tis
tchyne a mamka meli v ruce tri ruzicky z te kytice a manzel ruzicku v klope ![]()
Měla jsem netradiční svatebku a k ní samozřejmě udělanou i další květinovou výzdobu, všem se to moc líbilo…
@Erian píše:
Měla jsem netradiční svatebku a k ní samozřejmě udělanou i další květinovou výzdobu, všem se to moc líbilo…
Moc pěkné ![]()
Ale můžu se zeptat, co je v tom netradičního? Nerada bych rýpala, to fakt ne, spíš mi to vůbec netradiční nepřijde. Každopádně je to moc hezké! Já mám ráda barvy, ale nakonec jsem se zamilovala do bílo-fialové kombinace, když jsem to viděla ![]()
@neprihlasena píše:
Moc pěknéAle můžu se zeptat, co je v tom netradičního? Nerada bych rýpala, to fakt ne, spíš mi to vůbec netradiční nepřijde. Každopádně je to moc hezké! Já mám ráda barvy, ale nakonec jsem se zamilovala do bílo-fialové kombinace, když jsem to viděla
V pohodě
Netradiční to bylo v tom, že jsem měla tu svatbu hodně barevnou - kombinace červené, žluté, bílé. Všechno ve výrazných odstínech. Pivoňky se ve svatebkách používají zatím docela zřídka, zelené ostružiny třeba vůbec ![]()
Tak tady aspoň na ukázku to co jsem měla na autě a svatební kytice
Tady moje pro inspiraci, chtěla jsem jen něco jednoduchého - maminek kytku vyfocenou nemám a tu ženichovu náš syn zničil ještě před obřadem ![]()
@Erian píše:
V pohoděNetradiční to bylo v tom, že jsem měla tu svatbu hodně barevnou - kombinace červené, žluté, bílé. Všechno ve výrazných odstínech. Pivoňky se ve svatebkách používají zatím docela zřídka, zelené ostružiny třeba vůbec
Jo, tak to jo
Fakt to je hezký!
@neprihlasena píše:
Jo, tak to joFakt to je hezký!
Jako floristka na mě koukala jak na blázna, když jsem jí řekla, jak to chci. Ale nakonec se podvolila a pustila se do toho s nadšením a byla ráda, že se může prezentovat netradiční výzdobou ![]()
Tuhle a platila jsem jenom material (kolik to uz netusim), vazala sestrenka (a neni profik, je sikovna
…
Anglická kapka, není živá, zůstala nám na památku..stejnou měl muž do klopy, sponku do vlasů a menší kopii provedení na házení..vešli jsme se do tisícovky
@Janiecka Ja mela kytici z ruzovych ruzi, trosku zelene tam bylo a perly…Stala asi okolo 1000 kc, nevim prsne platila ji tchyne.. ![]()