Svatební kytice - vyráběla jste některá sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
15.8.13 17:49

Ahoj, taky jsem si dělala sama kytku. Měla jsem růžové karafiáty, ale olemované nevěstiným závojem místo těch zelených listů na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.8.13 17:52
@beata puella píše:
Ahoj mamky, přemýšlím, jestli bych zvládla uvázat si sama jednoduchou svatební kytici. Koukala jsem třeba na vypichovanou do aranžovací hmoty - takový ten mikrofon :) Máte někdo zkušenosti? Já ne, ale říkám si, že to nemůže být taková věda :mrgreen: nechce se mi investovat tisíce za květiny, bych raděj ty prachy projedla a propila. :nevim:

no, tak si to vyzkoušej - kup si za cca dvacku kostku aranžovací hmoty a trénuj - materiálu teď po lukách najdeš dost, no a třeba 10 růží najdeš v supermarketech do stovky - pokud bys chtěla vázanou - to už je trošku náročnější, ale taky se to dá zvládnout - jsem od fochu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.4.14 00:45

Oživuji diskuzi

Ahoj holky,
nemáte tipy, rady kde sehnat resp. jak si vyrobit svatební kytici do 500 Kč?
Budeme mít skromnou svatbu (aspoň ze začátku jsem v to doufala, a pak se to začalo nabalovat :roll: ) a nepatřím mezi lidi, kterým není líto vyhodit nehorázné peníze za zbytečnosti.
Nejradši bych se vdala potají jen já s mužem a svědky, bez toho šíleného humbuku a nervů kolem toho :roll:
Kytici jsem ani nechtěla, ale kvůli svatební fotce ji chci :D
Měla by být kulatá ze světle růžových růží :D
Z mého úhlu pohledu to svatební divadlo děláme hlavně pro svatebčany, kdybychom nemuseli brát ohledy na to, že máme rodiče a příbuzné a tak, tak se vezmem prostě jen tak.
A úplně nejpitomější na tom je, že to všechno organizuji a zařizuji skoro sama, moc nám pomáhá mužova maminka, ale jinak všechno zjišťuji a zařizuji sama :roll: :zed:
Už aby to bylo za mnou, tak jsem se aspoň vykecala :mrgreen:

Prosím za ty rady a tipy, jsem z Brna, tak jestli nevíte o nějakém květinářství do té pětistovky a jak to vlastně funguje?
To si tu kytku vyzvednu v den svatby nebo den předtím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.4.14 01:27

@zvědavá borůvka Ehm, trochu jsem se v tom zratila. :think: Ptáš se, kde ti v Brně udělají nejlevnější kytici, anebo jak si ji udělat sama? Protože to první nevím, ale to druhé bych věděla. Naběhla bych do Kauflandu či Tesca, vzala svazky růží, kde je jich 10 za 49kč a bylo by. ;) Když teda jako o nic nejde, více méně je to jedno, je to divadlo spíš pro ostatní a tobě na tom až tak nezáleží… 8)

Edit: a kdyby to nemusely být růže, tak bych naběhla na Zelňák, resp. teď na Moravák, páč na Zelňáku jsou bagry, a podívala bych se po sezónních kytkách tam. Je čas konvalinek, takže to by taky nemuselo být marné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
26.4.14 05:20

My jsem kamarádce koupili kytky ve velkoobchodě, Storge, ale musíš tam mít kartu. Nebo někoho s živnostenském listem. Růži obrovsky vyber a uvazes si to sama…jsou to Hesrspice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.4.14 10:57

Ahoj, mě vyšli vstříc v prvním květinářství, kam jsem vlezla. měla jsem obrázek se vzorem svázaných růží a řekla, že chci to samé a mám na to 500kč, ani jsem jim neříkala, že to má být svatební kytice, aby mi to moc nekrášlili a nepodražili :) Měla jsem bílé růže s dlouhými stonky, převázané bílou sametovou stuhou a byly krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.4.14 17:39
@Cudanka píše:
My jsem kamarádce koupili kytky ve velkoobchodě, Storge, ale musíš tam mít kartu. Nebo někoho s živnostenském listem. Růži obrovsky vyber a uvazes si to sama…jsou to Hesrspice

Ten Storge je super nápad, děkuji :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 17:44

@zvědavá borůvka

ahoj, kamarádka se vdávala před měsícem a kytku jsme vyřešili bezvadně v zahradnictví Brabec, co je za Olympií v Modřicích. Mají velikej katalog a krásný čerstvý kvítka a cenově taky dobrý. Řekla do jaké ceny a co chce a bylo to nádherný. Dokonce květiny na stůl bílo fialová kombinace i se zeleným a tím v čem to je stály okolo 200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.4.14 23:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat