Svatební šaty pro plnoštíhlé - jaké byste doporučili?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1151
10.2.26 20:02

Svatební šaty pro plnostihle

Ahoj, jaké svatební šaty byste doporučovali pro plnostihlou postavu? Jsem malá 160 cm a postavou jsem hruska.Ve ctvrtek si jdu zkoušet šaty a nemám vůbec představu co chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75907
10.2.26 20:09
@quanavera píše: Více

oni ti v salonu poradí, určitě nejsou všechny nevěsty velikost XS, poradí ti takové, aby ti slušely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 20:11

@quanavera Já měla dlouhé, splývavé, vršek zavinovacího střihu s dlouhými rukávy.
Doporučuju si už na zkoušku vzít stahovací prádlo s dlouhou nohavičkou, dělá to opravdu divy.

• Citovat
  • Upravit
2064
10.2.26 20:20

Je to jen můj názor, nikomu ho nevnucuji…Ale mně se na takových těch plnějších postavách strašně líbí šaty, které mají rukávy třeba krajkové. Moc se mi nelíbí takový ten přístup hlavně za každou cenu korzet bez ramínek ale je to samozřejmě jen můj názor. ;) určitě bych si v salonu nechala něco doporučit poradit protože oni vědí a věř mi že určitě mají nevěsty různých tvarů a velikostí a ne jen XS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 20:21

Nejlepší ale bude zkusit si od každého stylu něco-třeba i co se ti na ramínku nebude tolik líbit.
Jít vybírat s konkrétní představou může být naopak velká nevýhoda :)

• Citovat
  • Upravit
31268
11.2.26 07:24

Nech si poradit a vyzkousej si ruzne styly, jak uz tu nekdo psal, muzes byt prekvapena, co na tobe bude vypadat tak, ze bys to na raminku vůbec netipla. Taky doporucuju vhodne pradlo na sebe, a pokud planujes podpatky, tak i ty. Treba ne konkretne ty, co si pak vezmeš, ale aby se prostě s temi par cm na vysku navic už počítalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
11.2.26 08:00

I ja se priklanim k „ne“ korzetu bez raminek, akorat to pak na nevhodnych mistech přetéká, dychat se v tom nedá, o to robustnější pak zena vypadá. Ja mela krajkovy vrsek, s rukavem takovym tim jen schovat rameno (dlouhy rukav jsem nechtěla), pas „naznaceny“, ale ne na pevno na telo, a pak volné dolu vrstva latky a jednoducheho „šifonu“.
Za me zaklad je, nepredstavovat si, ze dokonale saty ze me udelaji hubeňoura, a pak byt zpruzena, ze to samozřejmě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný