Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím maminky,těhulky a všechny ostatní:)
prosim o pomoc,chtěla jsem se zepta jestli jste některá měla na svatbu svatební šaty v tzv. řeckém stylu (viz foto).Chtěla bych si je koupit,nejsem si jistá jestli by mi tento střih seděl, zkoušela jsem si podobné ty mi moc neslušely ale stále se těchto vysněných nevzdávám
Nemáte některá fotku jak vypadají na „normální“ střední postavě (já mám 68kg/175 cm)?na modelce vypadají krásně ale nevím jestli se realita hodně neliší
děkuji
Docela podobné jsem měla, pokusím se hodit fotku. Nechala jsem si je šít u jedné paní, která mě změřila a šaty ušili ve Francii, stály 5 tis. a ještě jsem je za 3,5 prodala ![]()
Podotýkám, že jsem byla těhotná, měla cca 70kg a měřím 176cm.
jee děkuji za foto vypadají dobře
já jsem 3měs po porodu takže jsem taky ještě trochu těhotná ![]()
A odkud jsi, dala bych Ti kontakt na tu paní, kdybys chtěla. Já jsem z Brna a salon je taky v Brně. Ona nechává šít i šaty podle fotky. Takže klidně i ty Tvoje.
já jsem z východních čech ústí nad orlicí to je docela z ruky:(
Ja bych cekala, ze budou pekne na vyskoke divce, spis stihle a s malym poprsim…asi jako ta modelka ![]()
rozhodne to male poprsi, to urcite a vyssi postava taky…
Já se v takových vdávala-ušití na míru mě stálo 2500 a za 2200 jsem je prodala
Mám po dětech břicho jak v 5. měsíci a hezky se to schovalo.
Jen tyto šaty bych řekla že už má každá druhá nevěsta a po ušití i čínanů vypadají trochu jinak. Ale na bazaru svatebního webu beremese je má spousta holek v albu na prodej za pár koru a aspon víš jak vypadají ve skutečnosti a na normální ženské.
Příspěvek upraven 01.07.11 v 21:22
Pavlo, kamarádka měla hodně podobné, jako na Tvé fotce, je takový ten typ jako Salma Hayek a vypadalo to úžasně. Řekla bych že základem úspěchu jsou velká prsa ![]()
Girly píše:
Pavlo, kamarádka měla hodně podobné, jako na Tvé fotce, je takový ten typ jako Salma Hayek a vypadalo to úžasně. Řekla bych že základem úspěchu jsou velká prsa
Já nemám žádná a bylo to ok:)
tak malá nebo velká prsa
řekla bych velká tak nevím ![]()
lucilka oo to bych taky potřebovala schovat
nemáš foto?
girly no já jsem taky hnědovlasý snědý typ tak jsem myslela že by mi to slušelo ale pořád se bojím co když v tom budu vypadat jak v pytli ![]()
mroe píše:
Ja bych cekala, ze budou pekne na vyskoke divce, spis stihle a s malym poprsim…asi jako ta modelka
rozhodne to male poprsi, to urcite a vyssi postava taky…
To jsme Ti s „Mroe“ pěkně poradily, co? ![]()
Pavla23 píše:
tak malá nebo velká prsařekla bych velká tak nevím
lucilka oo to bych taky potřebovala schovatnemáš foto?
girly no já jsem taky hnědovlasý snědý typ tak jsem myslela že by mi to slušelo ale pořád se bojím co když v tom budu vypadat jak v pytli
Pokud máš prsa-můžeš si pořídit i nějaké šaty kdy tě pořádně sešněrujou a břicho nebude vidět-já sjem ale tak rovná že to bylo v každých vidět-a ty antické sedly asi nejlíp a mám cca 165cm a 57kg-ale přes prsa stejně jako v pase ![]()
Pošlu ti ip.
Myslím, že pokud to bude takový ten empírový střih pod prsa a pak hezky rozvolněné, aby se skrylo bříško, tak v tom nemůžeš vypadat jako v pytli
A to bys mohla být navíc typ pro španělský závoj až na zem… to je taková krása… Držím palec, abys Ty svoje našla.
Omlouvám se, něco mě to blbne
Příspěvek upraven 01.07.11 v 21:49