Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych zkusila výplach jedlou sodou, koupit, ale v lékarně. Dává se to do převařené vody 0,5 l a já dávám 3 rovné kávové lžičky. A proplachovat ráno a večer, tak 3 dny pak uvidíš.
Jinak bych se určitě nechala pořádně vyšetřit a udělat stěry ne jen PH.
ZAKLADATELKO, TAKY MNE TO DELA BEHEM MS TO SVEDENI, ALE JEN BEHEM MS PAK JE VSE ZASE OK AL NESNESU VLOZKY MUSIM POUZIVAT JEN TAMPONY, PROSTE MI VADI JA TO VYTIKA A PAK TO SVEDI JESTE VIC, ANI TREBA UTRO NESMIM POUZIVAT ZAVADET TO MNE PAK TAKY DESNE SVEDI A STIPE JAK TO VYTIKA.
Děkuju za pár rad, ale do lékárny se dostanu až zítra. Nemáte někdo radu, jak ale do zítřka přežít?? Je to hrozné svědění
Kdybych aspoň nekrvácela, kruciš!
A co namočit tampon do bílého jogutru? Snad by to nemuselo vadit, i když krvácíš, jinak rosalgin mužeš, ale nečekej zázraky, něco se s tím dá dělat, až ti to skončí, mě vždycky doktorka řekne, že na menstruaci mám léčbu přerušit, pokud tě to opravdu hodně svědí, tak se ti to asi vrátilo nebo spíš nevyléčilo, mě se to taky jednu dobu stávalo
@střepina Já jsem právě ani usnout nemohla, ten jogurt mě napadl taky, tak jsem šla prohledat ledničku a bílý jsme zrovna neměli. Tak jsem v zoufalosti použila ten rosalgin a bylo to o něco lepší, do rána jsem přežila. Jen co budu mít volnou chvíli, zajdu do lékárny, snad mi něco dají… Jak jsi s těmi problémy nakonec zatočila? Píšeš, že se ti to taky vracelo
@Petule030 taky by jsi měla uplně přestat jíst sladký, nejen sušenky, ale i jogurty, to mi taky dělalo problém, jez radši chleba a rohlíky, já pořád na jogurtech, jak je to zdravý a začala jsem jíst pečivo a taky byl nějakou dobu klid, jak jsem s tím zatočila, jsem ti napsala do zprávy
no taky tam nemuze nasypat celou pikslu…