Svědění kůže bez příčiny a vyrážky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
14.3.16 19:39

Ja asi budu mimo… ale me treba desne svedilo telo v tehotenstvi, coz bylo kvuli zhorsenym jaternim testum. Cimz chci jen podotknout, ze duvod muze byt opravdu ruzny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.3.16 19:39

Žádnou alergii jsem nikdy neměla, nebo o ní nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.3.16 19:42

@Ciindii
těhotná nejsem, ale vím, že je nějaká nepříjemnost v těhu, že svědí tělo a souvisí to s něčím…No, jestli to nepřejde, budu holt za dr. zajít, není to normální a hlavně hrozně obtěžující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.3.16 19:52

@Adinka_2012 to ti věřím, mně začala jednou taky takhle svědět kůže, myslela jsem, že se zblázním. Mám lehkou formu senné rýmy, tzn. cca jeden měsíc v roce pšíkám a trochu mě pálí oči, jinak nic. No a doktorka mi řekla, že alergie se holt může kdykoli projevit jakkoli. Třeba mojí kolegyni se objevila senná rýma až po padesátce :nevim: Mně to tenkrát spravil právě zyrtec, ale nechtěla jsem to brát pořád (jakmile jsem vysadila, bylo to hned zpátky), tak jsem chodila na biorezonanci a od tý doby to díkybohu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.3.16 20:01

@Adinka_2012 Mně občas hrozně svědí chodidla - jako fakt tak strašně, že mám pocit, že se zblázním. Vysledovala jsem, že mně na to pomůže B-komplex forte. Tak ho možná taky zkus - neublíží to a třeba ti taky od toho svědění pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.16 20:07

Zkus Zodac :)

• Citovat
  • Upravit
2612
14.3.16 20:11

@Goldyra
to bych zkusit mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
14.3.16 20:44

Mě svědila hrozně moc kůže ze stresu. Byla jsem i na krevních testech, vše OK… Až jsem se dala do pohody, odeznělo i svědění.
V tom svědícím období mi hodně pomáhal kokosový olej a zobání vitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.3.16 21:41
@Anonymní píše:
Zkus Zodac :)

To je to stejný jako Zyrtec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.3.16 21:50

Nevím jestli to pomůže i tobě, ale mě pomohlo vynechat jakékoliv potraviny, které obsahovaly mouku, mléko, cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15439
19.3.16 20:32

Měla jsem to před časem taky, skoč k obvodní, mě napsala Zyrtec, nějakou dobu jsem ho brala (bála jsem se ho vysadit) a pomohlo to. Taky přemýšlej, jestli jsi třeba nezměnila prášek na praní, nedáváš ho zbytečně moc atd.? Nebo nový sprchový gel, příčin může být víc. U mě to nejspíš udělal ten prášek na praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
19.3.16 21:07

@Adaneli
právě že vůbec žádná změna-prášku spíš dávám teď méně než více, mýdlem se skoro nemyju, střídám krémy na obličej, ale ten mě nesvědí. Jediný co, tak jsem začla běhat-i 3× týdně, jsou to 2 měsíce, tak jestli z potu? :nevim:…Před tím jsem taky sportovala, ale ne tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 12:32

Mám rodinného příslušníka co má tohle urputné svědění nohou většinou v zimním období. Pomáhá na to ledová voda - zmírní svědění a pokud je to opravdu nesnesitelné kortikoidy do žíly v nemocnici pak je zase chvíli klid. Dotyčná má špatné výsledky jaterních testů, už to tady někdo zmiňoval, tak jestli by to opravdu nemohlo mít souvislost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.19 21:31

Ocelový kartáč

Ahoj mě svědi stehna břicho záda a úplně z toho magorim… Přítel z toho taky už má mrtvici… :D U mě taky žádná změna co se týče kosmetiky a ani prášek avivaz… Není možný že to je… Že mi klaplo IUI A jsou to nějaký známky toho tě jsem fakt v tom? :nevim: Joooo a taky žádná vyrazka apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.1.19 05:31
@Terinka 888 píše:
Ahoj mě svědi stehna břicho záda a úplně z toho magorim… Přítel z toho taky už má mrtvici… :D U mě taky žádná změna co se týče kosmetiky a ani prášek avivaz… Není možný že to je… Že mi klaplo IUI A jsou to nějaký známky toho tě jsem fakt v tom? :nevim: Joooo a taky žádná vyrazka apod…

A jaterni testy ti delali? Jestli ne a trva to, dosla bych si.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek