Svědění v okolí pochvy, léčba nezabírá

Anonymní
8.4.25 16:23

svědení v okolí pochvy,nic nezabíra

Ahoj Holky, Mám od gynekologické operace potíže ze svěděním pochvy. Léčba zabere tak na 3 dny a pak je to znovu, už jsem z toho vyčerpaná. Před dnem jsem dobrala jenamazol a svědění je tu zase. Moje gynekoložka mi dělala x krat stěry a nic se nenašlo. Vždy řekla, že to jsou kvasinky a dala mi nějaké masti/čípky. Ale zabralo to jen na pár dnů. sladké nejím, hygienu dodržují. Nikdy před tím jsem tyto problémy neměla.

Kam zajít s tímto problémem? Na gyndě jsem 2× do měsíce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23018
8.4.25 17:13

Zkusila jsi antibakterialni myci gel na intimní partie? Např. Lactacyd..pak mě napadá ještě, pokud máš partnera, měl by se přeléčit i on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.25 20:10

Pokud je to po operaci a stěry jsou čisté, možná jde jen o nějaké porušení té sliznice? :think: možná jen potřebuje jí trochu “obnovit” - laktobacily, sedací koupele v mořské soli, cicatridina, nebo třeba femishea nebo intimiss od Hádka (s těmi mám dobrou zkušenost). Ale záleží na problému.
Pokud by šlo o laktobacilózu, která se ve stěrech schová snadno.. tak ta svědí jak čert, ale laktobacily do ní určitě nepřidávat. To ostatní, co píšu, by šlo.
Měla jsem to několik let, chronicky. Léčit to znovu a znovu jen zhoršovalo. Nakonec pomohla kombinace toho, co jsem psala výše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa