Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pekne odpoledne.
Chtela bych koupit detem takovou tu plysovou svitici zelvu. Nevite nahodou, jestli je k sehnani nekde v kamenne prodejne v Praze?
Nejake hrackarny nebo prodejna s detskym zbozim?
Nasla jsem ji jen v e-shopech.
Diky za tipy.
Včera jsem na ni koukala v datartu elektru, měli ji asi za 599,měli i autíčko a ještě něco, ted už přesně nevím ![]()
Ano je to ta s plastovym krunyrem. Zrovna v techto obchodech bych ji nehledala. Diky za tipy. Vydam se na „lov“.
Koukla bych se do elektra. já jsem ji u nás na jihu čech objevila v elektru u svítidel.
Pozor! Nechala jsem se nachytat příznivou cenou cca 290 za kus, tak jsem objednala 4 kusy pro děti kámošek. Požadovali platbu předem - od té doby jsem neviděla ani želvy ani peníze… bylo to na coolbuy.cz
Všechno je to stejně z Číny ![]()
http://www.aliexpress.com/wholesale?…
@zrnko Viděla jsem v UNI HOBBY (bývalé OBI), tento víkend. Byla tam tuším za necelé 400,– Kč, tuším jsem tam viděla i auto.
Koupila jsem jí na bestdárky. cz a je super. V Praze je i pobočka na vyzvednutí. Kamarádka jí kupovala i u větví
a je stejná jako ta naše.
My máme tuto, nechtěla jsem hrací, ale úplně stejná (krapet dražší) je i hrací. dá se zvolit barva (zelená, žlutá, modrá nebo se mění) a sama se po nějaké době (asi po 1h?) vypne.
Holky, ty želvy s tím tmavým plastovým krunýřem do těch tří stovek jsou šmejdy z Číny. Nic moc… hraje to jen 3 melodie a velice hlasitě a že by to bylo vhodné na usínání? to fakt ne.
A já chci varovat, že jsme měli úplně stejnou a rozžhavila se nám baterka uvnitř…takže nevím, no…měla bych už strach