FaMe trade, špatné zkušenosti

360
16.12.13 18:13

FaMe trade...Zboží pro Tebe

:mavam: Prosím,
nakoupili jste již někdy na tomto shopu? Jakou máte zkušenost? Já zřejmě vzteky vyletím z kůže… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
16.12.13 19:09

Dobrý den, dnes se s nimi marně snažím celý den spojit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.12.13 19:22

@zzuu Dobrý den,
no já mám s nima problém už od konce října, kdy jsem platila zboží a do Vánoc ho mít nebudu…tedy jestli ho vůbec někdy dostanu. Mám dojem víc a víc, že jsem přišla o peníze…a nejsem sama, ozvalo se dost lidí s problémem. Žádné zboží, žádná komunikace, chtějí opětovně platit poštovné, mají v tom strašný binec. NIKDY už od nich nic neobjednám. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.12.13 20:58

No taky si už nedělám iluze, ale třeba dojde aspoň pozdě, mluvila jsem teď se známým, co se dlouho pohybuje ve světě interetových obchodů a prý špatně komunikují, ale zboží nakonec dojede, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.12.13 18:18

Tak zboží dnes došlo a OK, tak přeji ať i Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.12.13 18:21

@zzuu Děkuji,to máte štěstí, já se s nima budu asi ještě dlouho dohadovat, chtěj pořád dokola poštovný, který je dávno zaplacený…a komunikace stále žádná. Žádala jsem i peníze zpět, ať nepříjdu aspoň o ně, když nemám zboží, ale nic se neděje. Mají mě zkrátka u zadku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.10.14 10:06

Je to banda podvodníkov… 9.9.2014 som si objednal HD Portable minikameru do auta 11.9.2014 som im vložil peniaze na účet (blbec) a do dnešného dňa nemám ani peniaze ani kameru ani neodpovedajú na e-mail. Dal som podnet na trestné stíhanie Sloveneskú obchodnú inšpekciu a budem žiadať dosť vysoké odškodné… Spravte to aj vy nech zmiznú s internetu alebo nech už nepodvádzajú spotrebytela. :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.10.14 19:37

@Dalas.Ko Tak Vám držím pěstí, ať vše zdárně dotáhnete do konce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.11.14 14:02

Obnovuji téma. tak jsem asi taky naletěla. nakoupila jsem u nich Magickou svitici zelvu, co maji ted v akci tady a po zaplacení mi tedy přišel dnes kupon a heslo a samozřejmě mi to nejde tam vložit a kupon mi to nechce uznat. paráda… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.11.14 14:08

Já to úplnou náhodou zkusila znovu…opět jsem objednala samolepící tabuli(nebylo to pod Fame Trade, ale Zboží pro Tebe) a po odkliknutí jsem se zhrozila.Po několika dnech mi přišlo oznámení o přijetí objednávky, jenže po několika dalších dnech omluvný e-mail, že zboží neobdrželi, tak by byli rádi, kdybych počkala na další dodávku…přesně tak to bylo i loni. IHNED jsem napsala, že chci vrátit peníze zpět na účet, přišlo mi vyrozumnění, že se nic neděje a do týdne jsem opravdu měla peníze zpět. Takže tentokrát to dopadlo dobře, ale již příště budu opravdu pátrat po jménu společnosti. Vy zkuste znovu vložit kód, já s tím neměla problém ani letos, ani loni. Držím pěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.11.14 14:41

@veryen kod mi to proste nebere. vlozim cislo kuponu, napise mi to: heslo musi mit 8 znaků. napisu heslo, to same. napisu cislo kuponi i heslo, opet to same. proste to nereaguje. Firma, která mi tedy poslala tento kupon mi zas pise na mail, ze pokud mi to nejde, mam kontaktovat tu firmu zboziprotebe.cz. a ti nereaguji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.16 11:10

Škoda, že jsem nečetla dříve…nakoupila jsem přes jejich nový web slevozdroj.cz
Jsou to neskuteční diletanti. Zboží jsem zaplatila, čekala déle než měsíc a na opakované dotazy, kde zboží je, mi po několika dalších dnech napsali, že bohužel odešlo od patrně čínského dodavatele pozdě a je na cestě. čekala jsem další dva týdny. Napsala jsem jim pro nekomunikaci, že záležitost předávám právní kanceláři, neboť nemám ani peníze, ani zboží. Opět po pár dnech napsali, že se omlouvají a zboží se patrně ztratilo a že si ho mohu objednat znovu. :roll: Okamžitě jsem odstoupila od smlouvy, a žádala vrácení peněz. Tak na to prý mají 14 dní. Dnes jsem zjitila, že peníze vrátili, ale po 15 ti dnech. Zaplať pánbuh…diletanti, podvodníci, kteří nemají v obchodní sféře mezi slušnými lidmi co dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.16 11:11

Jsou to diletanti, také jsem musela použít hrozbu právní kanceláří, neboť jsem dva měsíce neměla ani peníze, ani zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák