Svrab po namazání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Máme to stejné
My už jedeme celá rodina druhou kůru… Jsem z toho už zoufalá a jen brečím… Udělalo se nám přesně co tobě po tom infectoscabu a verdikt byl jasný TA POTVORA TAM POŘÁD JE… Dostali jsme tedy sírnou mast a vše znovu… Pračka, sušička a žehlička jedou už nonstop měsíc… Zase je to zpět (hned druhy den po ukončení léčby)… Volala jsem to doktorce a musíme ještě dva týdny počkat a pak jedině do nemocnice… Zkoušela jsem už všechny možný rady na netu. Spousty lidí se léčilo v nemocnici a stejně to měli zpět a třeba se léčilali i dva roky… Nevím už co mám dělat… Konečně mohli jít do školky a školy a místo toho se doma drbou…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 18ti měsíční nechce namazané pečivo
- Svrab, blecha, či co?
- Atypický svrab
- Léčba svrabu
- Svrab a co dál?
- Může to být svrab?Nebo víte co by to mohlo být?
- Svrab - prosím o zkušenosti
- Svrab a podobná kožní nemoc
Po ukončení léčby - svrab
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli to mate někdo podobně jako ja nebo jestli se vám to taky dělo. Po namazání infectoscabem (před týdnem) mě pořad svědí kůže a dělají se mi pupinky jak, kdyby mě popalila kopřiva. Někdy se mi uděla i malý pupinek. Cestičky se mi žádný nedělají. Píšou, že klinicke příznaky budou přetrvávat několik týdnu, ale ja si nejsem jista jestli jenom svedeni nebo i to ostatní. Mám z toho obavu a je to dost nepříjemná věc.
Děkuju za odpovědi