Swarowski náušnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.12.16 11:33

Swarowski nausnice

Dobrý den, chtela bych nausnice swarowski, ale z jejich stránek nepoznám z jakého je delaji kovu. Vi to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.12.16 11:39

@Anonymniholka vše co mam, je stříbro :think: a co jsem viděla, tak ještě stříbro a rhodium :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.16 12:04

@martina.se dekuji. To by v usich nemelo hnisat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.16 12:08
@Anonymniholka píše:
@martina.se dekuji. To by v usich nemelo hnisat ne?

já to nesnesu, takže záleží, jak jsi na tom s kovem Ty :think: já v uších jen chirurg. ocel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
27.12.16 12:09

@Anonymniholka já mám alergii na nikl a náušnice od Swarowskiho v uších snesu bez problémů. Ono záleží na tom, na co jsi alergická a co je důvod hnisání v uších. Jinak oni nemají jen stříbro, ale i bižuterní kov, ale bez niklu. záleží na náušnici. Asi bude nejlepší, když si u prodejce vyžádáš info o složení. A je to přímo originál Swarowski a nebo šperk se Swarowski křišťály? to je totiž rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.16 13:48
@Aenne píše: :Swarovski je jenom reklama, bez umělecké hodnoty, ty sperky nemají ani umeleckou, ani hodnotu materialu, je to jenom sklo, farebné sklíčka, navíc dizajn tak trochu lacný, cirkusový…firma Swarovski má špičkový marketing, podařillo se jím presvedčit ženy, že jejich bezcenná bižuterie má hodnotu. Nemá.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák