Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Neví náhodou někdo, co znamená symbol (bohužel mi to nejde dostatečně dobře vyfotit, tak jen popíšu) dva kruhy, dole takový trojúhelníček? Objevuje se to na mobilu a nevím, co s tím.
@Sára 1 co zkusit manuál k telefonu? Dají se stáhnout na netu…tenhle popis mi teda nic neříká a to jsem dělala přímo v mobilním byznysu ![]()
@JayLee Zkoušela jsem to vyfotit na jiný telefon, ale nepovedlo se mi to. Teď už to tam zase není. Vždy, když se to objeví, je rychle vybitá baterka.
Nakreslila jsem ten symbol - nevím, jestli si to pamatuju dobře.
@Baah píše:
@Sára 1 To vypadá na zapnutý hotspot
@Sára 1 jj přesně tak! Bude to hotspot…tzn. jednoduše řečeno, že tvůj telefon umožní jinému zařízení využívat jeho datový tarif k připojení na internet. Vypnout to půjde v nastavení-další - hotspot - setup nebo tak nějak ![]()
@Sára 1 Mělo by se to dát vypnout v Nastavení, tam by mělo být v sekci připojení (nebo obdobně) „Sdílení připojení a přenosný hotspot“
@Baah @lucillee Díky za rady. Včera se to zase objevilo. Najela jsem na to nastavení, ale všechno vypnuté.
Vůbec tomu nerozumím. Symbol tam byl pořád a telefon rychle vybitý.
![]()
@kire Měla jsem tam všechna kolečka šedá. Nemám to teď před sebou - není to můj telefon, jen to musím řešit. Odpoledne se na to ještě jednou podívám. I jsem zkoušela tam dát oranžové kolečko a pak znovu šedé. Nepomohlo to.