Syn 9. třída a zhoršení známek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.1.20 22:27
@LaPaloma píše:
Tak se s ním učte i fyziku, to je skoro lehčí než matematika. Ale minule jsi psala, že neumí ani tu matematiku.

Z matiky teď dostal čtyři jedničky takže učení o vánocích zabralo. Fyziku se s ním muž učí, celé to uměl a teď dostal čtyřku :,(

• Citovat
  • Upravit
766
12.1.20 22:28
@Anonymní píše:
Děkuji :mavam:

Není vůbec za co, jsem ráda, že jsem tě alespoň malinko uklidnila 😊 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 22:28

Jenže on má ty svoje chvíle, kdy se nesoustředí, nejde mu to a jestli to měl i u té fyziky :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.20 22:29
@a12 píše:
No ale uz je skoro pulka ledna, nebude za chvili pololetní vysvědčení? :think:Příspěvek upraven 12.01.20 v 22:25

No právě bude :lol:

• Citovat
  • Upravit
a12
61110
12.1.20 22:30
@Anonymní píše:
No právě bude :lol:

Si myslis, ze to ted narychlo dožene? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 22:31
@a12 píše:
Si myslis, ze to ted narychlo dožene? :lol:

Matiku dohnal a fyziku už asi skoro jistě ne :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.20 22:32

Spíš si potřebuji pokecat… jsem z toho smutná, ale zase záleží na něm jak s tím naloží

• Citovat
  • Upravit
53518
12.1.20 22:33
@welovefashion píše:
Kamarád se dostal na gympl se dvema trojkama, já bych se s ním ucila ale nehrotila bych to a zkusila treba i prumyslovku

Tak třeba průmka v Boleslavi čtyřkaře z matiky a fyziky nebere vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
12.1.20 22:33

@a12 tak ted prave pred pololetim bude nejvic pisemek a testů, ne? Tak kdyby se mu zadarilo, troba by to jeste stahl na trojku, zalezi, kolik maj znamek a jakych.. pokud to je sama ctyrka, tak to samozrejme nedozene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 22:35
@Russet píše:
Tak třeba průmka v Boleslavi čtyřkaře z matiky a fyziky nebere vůbec.

Průmka v Bolce je hodně špatná, to raději ať udělá dobré řemeslo

• Citovat
  • Upravit
14723
12.1.20 22:35
@Anonymní píše:
Z matiky teď dostal čtyři jedničky takže učení o vánocích zabralo. Fyziku se s ním muž učí, celé to uměl a teď dostal čtyřku :,(

Pak je nervák anebo psali z něčeho, co se neučil.
Moje dcera chce na průmyslovku, všude je strašný přetlak, i na tu v Mladé Boleslavi. Je to takové divné, ona fyziku zvládá, chemii taky, ale kouše se na geometrické představivosti u logických úloh. A čeština jí nebaví, je to k podělání. Nějakou formu poruchy pozornosti má také, ale já si na to papíry od doktorů nevzala.
Pomáhá jen dohled a systematičnost, klidně i tvrdší důraz na poslušnost a nátlak, aby se učila. Ona je pak ráda, že dostane důležitou jedničku. Ty sama vidíš, že když přitlačíte, tak to jde. Do zkoušek je 2 měsíce, může se to ještě naučit.
Já vůbec nedoufám, že pokud by se ta moje nedostala do školy, kam chce, že se najde nějaká alternativa. Budeme z toho vyřízení všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 22:36
@LaPaloma píše:
Pak je nervák anebo psali z něčeho, co se neučil.
Moje dcera chce na průmyslovku, všude je strašný přetlak, i na tu v Mladé Boleslavi. Je to takové divné, ona fyziku zvládá, chemii taky, ale kouše se na geometrické představivosti u logických úloh. A čeština jí nebaví, je to k podělání. Nějakou formu poruchy pozornosti má také, ale já si na to papíry od doktorů nevzala.
Pomáhá jen dohled a systematičnost, klidně i tvrdší důraz na poslušnost a nátlak, aby se učila. Ona je pak ráda, že dostane důležitou jedničku. Ty sama vidíš, že když přitlačíte, tak to jde. Do zkoušek je 2 měsíce, může se to ještě naučit.
Já vůbec nedoufám, že pokud by se ta moje nedostala do školy, kam chce, že se najde nějaká alternativa. Budeme z toho vyřízení všichni.

Nechceme střední ale učňák tam se tkoušky nedělají. Hele průmka v Bolce má dost špatnou pověst

• Citovat
  • Upravit
4140
12.1.20 22:37

Muj bratranek se se ctyrkou ze zakladky na ucnak do Skodovky pred tremi lety nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 22:38
@Pajka89 píše:
Muj bratranek se se ctyrkou ze zakladky na ucnak do Skodovky pred tremi lety nedostal.

A nevíš na jaký obor?

• Citovat
  • Upravit
14723
12.1.20 22:38
@Anonymní píše:
Nechceme střední ale učňák tam se tkoušky nedělají. Hele průmka v Bolce má dost špatnou pověst

No, tak to dík za info. Tu jsem měla v záloze, kam bychom volali, pokud by se nedostala do Prahy. Ale je blbý, že se mi to tak zužuje. Zas tak moc škol není a my gympl moc nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí