Syn má zčervenalou dírku na žaludu

Anonymní
13.10.21 09:45

Syn má zčervenalou dírku na žaludu

Ahoj, mám syna 3 roky, před 3 měsíci jsme dostali od doktorky mastičku na uvolnění předkožky protože mu nešla vůbec dolů. Teď už mu to jde dost stáhnout, ale včera jsem si všimla že to má dost zčervenalé okolo té dírky. Volala jsem doktorce a ta řekla akorát že mám synovi dělat heřmánkové koupele že je to asi jen podrážděné… syn ale je teď často plačtivý, nechce abych mu tam sahala. Nemám ale pocit že by ho to při močení bolelo. Taky mi řekla že to je asi z toho že málo pije ale syn pije celkem dost :roll:
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám strach aby to nebylo něco vážnějšího, nechci aby se mu to celé zanítilo… Četla jsem že to může být i nějaká infekce když se tam něco dostane.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
13.10.21 10:06

Brácha si to sám máčel do toho heřmánku. Ať to zkusí sám.
Kolik pije za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
13.10.21 10:17

Trochu nechutný dotaz: zapáchá mu pindík? Heřmánkovými koupelemi určitě nic nezkazíš, u nás doma se velice osvědčily. Pokud by bolest přetrvávala, šla bych určitě k doktorce ukázat, možná Vám předepíše framykoin nebo něco podobného. Kromě toho, jak syn pije, jí třeba hodně sladkého jídla? Teoreticky by mohl mít kvasinkovou infekci, ta se určitě jen heřmánkem nevyléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
13.10.21 10:31

Jestli mas framykoin tak maznout tim na noc. Jinak ja teda nemazu zadnout specialni masti, ale nekdy od dvou let se snazime po umyti doma pretahnout a sam si mazne bepanthen a promnu pak kuzicku aby byla vlacnejsi. Zacinal na spendlikove hlavicce a ted jde pretahnout, ze se ukaze cely zalud, ale okraje jeste uvolnene nema. Poud nemas framykoin tak bych dala jednu dve noci alespon ten bepanthen, ten taky pomaha na podrazdeni a zarudnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 11:02

@PenelopaW Určitě ty heřmánkové koupele zkusím, jen mě to zarazilo protože naše doktorka při každém problému doporuči tyto koupele :D jinak jsem si nevšimla nějakého zápachu

Sladké nejí skoro vůbec, sem tam něco sladkého sní ale jinak vůbec. Pije Hami UM ráno a večer, pije i čaj. Toho vypije přes 2 litry, moc ho nesladím.

Framykoin doma mám, ani jsem nevěděla že se to může na to mazat? Já to měla na ekzém od obvodní.
Nemůže mu to nějak uškodit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.21 11:04

@hospodki Ty okraje taky ještě uvolněné nemá. My dostali mastičku kvůli tomu že syn to měl už před tím srostlé a naštěstí se to uvolnilo.

Framykoin mám tak ho teda zkusím, díky za radu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
13.10.21 11:09
@Anonymní píše:
@PenelopaW Určitě ty heřmánkové koupele zkusím, jen mě to zarazilo protože naše doktorka při každém problému doporuči tyto koupele :D jinak jsem si nevšimla nějakého zápachu

Sladké nejí skoro vůbec, sem tam něco sladkého sní ale jinak vůbec. Pije Hami UM ráno a večer, pije i čaj. Toho vypije přes 2 litry, moc ho nesladím.

Framykoin doma mám, ani jsem nevěděla že se to může na to mazat? Já to měla na ekzém od obvodní.

Nevím tedy, ale aby tříleté dítě v pilo denně 2 litry čaje, to se mi zdá příliš. Bála bych se, že má něco s ledvinami a nebo cukrovku. Odborníci jistě pořadí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.21 11:52

@Uslava Vše je v pořádku, doktorka dělala synovi odběry krve a nic se nezjistilo. Ani z moči

• Citovat
  • Upravit
2979
13.10.21 12:22

Heřmánek určitě ano, framykoin konzultuj s lékařkou třeba jen telefonicky ;). Taky bych zkusila co nejvíc větrat. Má ještě plenky nebo už chodí bez? Pokud je na plenkách, tak při každé výměně plenky nechat chvíli nahatého nebo jen v tepláčkách, pokud je bez plenek, tak bych dala volné bavlněné oblečení :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.10.21 12:34
@Anonymní píše:

On vypije ve třech 2 litry čaje a ještě k tomu UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.10.21 13:51

Taky doporucuji silny odvar z hermanku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie