Syn mi nadává :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
7.1.13 14:00

Já jsem pro svého 3létého taky občas mamina a manžel „tatin“.
I škaredá mamina a škaredý tatin. A kde to slyší… no přece doma, stačí párkrát říct, že se něco nedělá, že je to škaredé a děti si to spojí s čímkoliv.

Kdysi jsem malému utírala zadek a zasekl se mu toaletní papír do řitky. A já mu říkám, ať nikame nechodí, že má papír v prdeli (neřečeno vulgárně, prostě jsem to oznamovala), jemu se to zalíbilo a měl období, kdy pořád říkal, že je něco v prdeli :nevim:.

A holčička (5) se stěhuje a nechce nás už nikdy vidět každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.1.13 14:02

Je to přesně tak jak tu výše bylo několikrát zmíněno, moje Majda, Mája, Maruška, Marunka a Marunečka jak zaslechne MARIEEEEEEEEEEEEEEEE!!! poslouchá na slovo, tzn. jedno oslovení, které nepoužíváš běžně nebo když se mazlíte, brát jako jakési upozornění nebo trest :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.1.13 14:04

No tak u nás jak začal kluk chodit do školky hrůza, sprostá slova jsem ignorovala, pak posílala pryč ať přemýšlí, co řekl- vždy se teda po chvíli omluvil, jednu dobu, když jsem mu nechtěla třeba něco koupit začal na mě v obchodě řvát jseš blbá, tak dostal na zadek lidi nelidi…zkusil to asi třikrát, vždy dostal a teď je naštěstí klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.1.13 14:05

@brumi > haha to přesně platilo i na mě když sem byla sprostá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
7.1.13 14:06
@Billi píše:
To, že se proměníš v mamáka, bych nepoužívala, protože jak znám děti, tak by to mohl chtít vidět, takže by ho to mohlo ještě spiš povzbuzovat v daném chování.
:mrgreen: to je pravda, tohle mě nenapadlo!

Jitka11: taťka mi říká hezky, jménem :)

Zavjej: ráda bych se tomu zasmála, ale máš vidět okolí včetně mojí rodiny, jak se na mě dívají, když mě synek tak hezky častuje…očekávají ode mě výchovný zásah :roll:

Barushe: tak to je drsný. Zrovna se chystám s malým na ORL, kdyby doktorce takhle nadával, tak mu určitě pěkně nadzvedne mandle…brr, už jenom ta představa té ostudy!

Holky, moc vám všem děkuju, trochu se mi ulevilo, že v tom nejsem sama. Ale už aby z toho vyrostl!
PS: malý se jmenuje Vojtěch, a fakt je zvyklý na Vojtíška, říkat mu Vojto, Vojtíku, nedej bože Vojtěchu bere jako nadávku. Ale když mě dožere, tak je Vojtěch, ale bohužel ho to ještě víc vydráždí (jedno mu to určitě není).
Ještě jednou DÍKY všem!!!

Příspěvek upraven 07.01.13 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.1.13 14:06
@žampion píše:
Je to přesně tak jak tu výše bylo několikrát zmíněno, moje Majda, Mája, Maruška, Marunka a Marunečka jak zaslechne MARIEEEEEEEEEEEEEEEE!!! poslouchá na slovo, tzn. jedno oslovení, které nepoužíváš běžně nebo když se mazlíte, brát jako jakési upozornění nebo trest :nevim:

To ja praktikuji na manzela, kdyz me nastve, nebo chci aby me poslouchal, ze mlyvim vazne reknu Jane Novaku (jmeno zmeneno :) ) a vi, ze konec srandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
7.1.13 14:08

@HodyskA :D jj to je osvědčenej fígl :D jak ty tak já a tak to je u nás se vším chceš pomoct? tak pomáhej taky, ignoruješ mě? já taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
7.1.13 14:08

…tak a je po anonymitě a je to venku :lol: Pardon!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
7.1.13 14:21

@Veveří - tak ja myslim, ze jsi dopadla jeste dobre. Znam deti, ktere pokud se jim neco nelibi, tak dokazi po mame mrskat rukou, jsou tedy asi mladsi. Jeden dokonce kouse :cert: a nas nejmlasi mel taky obdobi, kdy dokazal pouzivat ne pochvalna slova, ja to tedy vetsinou ignorovala nebo jsem rikala, ze dokud se mnou nebude mluvit, jak se ma, tak ho stejne neposloucham. Manzel to dlouhodahle a vedecky vysvetloval i se rozciloval, ale vysledek to nemelo, proste ho to casem preslo. Urcite na to neni nejaky recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.1.13 14:21

To je normální, dělá to proto, že ví, že tě to raní, chce ti dát kapky a ublížit… Bohužel. Klírka to někdy taky dělá, nejvíc teda mojí babičce, protože s tou má pořád takové mocenské souboje, babi ji hrozně sekýruje a to jí vadí… Řeším to tak, že opravdu důrazně řeknu, že tohle ne, že mě to mrzí a že takhle se s lidma nemluví… Pak ještě vklidu si o tom znovu promluvíme. A samozřejmě je nutné jít příkladem a podobné osočování sama nepoužívat („Ty jsi ale bordelář!“ atd.) a to ani při komunikaci s jinými lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.1.13 14:25

U nas je ted obdobi ze vse je prd a bokek, pipinka, sulinek…no malovala slona a pak to sla ukazat, jak vypada pindik s usima…vubec to neni vtipny, kdyz cisniku rekla, ze chce bobky…furt se chce o tom bavit, sili uz cela rodina a jen se tomu ta svinucha chlame, no detska puberta hadr. neplati zadna metoda, kdyz uz teda natahuje, kdyz ji nadavam tak ji to ujede, zareze a uz je smichy na zemi, chlap taky a ja smichy cvrknuty. ujelo ji to i pred mikulasem, takze mame skvele video na pamatku jak breci z certa, do toho zacne prdet a smat se a tim padem strili jak z kulometu nechtene dal, andel musel i odejit, aby neleknul smichy…a dotahla to ze skolky, kde ji toto uci,,kamarad,,ktereho nesnasim :cert:…nadavky uz mame za sebou, kdy tvrdila ze neni nase, ze jsem matice atd…ted uz dela za rohem ksichty…ach ty deti :mrgreen:…jednou se tomu spolecne zasmejeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
7.1.13 14:31

@wildcherry
my jsem čekali u přejezdu až pojede vlak. Nejel a nejel, světla blikaly, cinkaly a do toho už značně nervózní dcera (prvňák) poznamenala: „pořád jenom ty zasrané světla“.
Stihla jsem jenom vyvalit oči, kde se to v té naší křehotince vzalo!

Jinak fascinace exkrementy probíhá teď i u nás - pipka, pindík, hovínko a i hůř ho.no a takové to dohadování, kdo řekl sprosté slovo - takže nakonec spolu mluví jak dva kanálníci :mrgreen: :oops: a ještě na sebe chodí vzájemně žalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
7.1.13 14:47

@Veveří někdy je to sranda s těma dětma, vím jak naše malá to měla cca 11 měsíců už pěkně žvatlala slůvka všemožná a jeden po odpoledním spinkání se postavila v postýlce cumlíka v puse jak „cigárko“ v rožku kroutila hlavičkou nechápavě a prej do pldele, do pldele, taky nám to před ní ujela a tak to dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.1.13 14:47
@Veveří píše:
@wildcherry
my jsem čekali u přejezdu až pojede vlak. Nejel a nejel, světla blikaly, cinkaly a do toho už značně nervózní dcera (prvňák) poznamenala: „pořád jenom ty zasrané světla“.
Stihla jsem jenom vyvalit oči, kde se to v té naší křehotince vzalo!Jinak fascinace exkrementy probíhá teď i u nás - pipka, pindík, hovínko a i hůř ho.no a takové to dohadování, kdo řekl sprosté slovo - takže nakonec spolu mluví jak dva kanálníci :mrgreen: :oops: a ještě na sebe chodí vzájemně žalovat

a ja myslela ze posedlost a zaliba v exkrementem je jen u nas :lol:…jo a hovno, to taky a pak se zepta, to uz je sproste ze? takze hovno se nerika? odpovim ne a jeji odpoved aha, tak hovno teda rikat nebudu, ale taky nesmis rikat hovno, hovno se totis nerika, nerika (o chvilku pozdeji),tatinek taky nesmi rikat hovno zeee? tak budu rikat bobinek pipinek kadinek a vali se smichy zase :zed: :lol:…ach jo, na potrat je uz pozde :lol:…ty svetla me ale rozesmaly, zustala bych koukat jak puk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.1.13 14:50
@brumi píše:
@Veveří někdy je to sranda s těma dětma, vím jak naše malá to měla cca 11 měsíců už pěkně žvatlala slůvka všemožná a jeden po odpoledním spinkání se postavila v postýlce cumlíka v puse jak „cigárko“ v rožku kroutila hlavičkou nechápavě a prej do pldele, do pldele, taky nám to před ní ujela a tak to dopadlo :D
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect