Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zakladatelko, nechci byt hnusná, ale co ho u tebe čeká? Oni mu dali to co ty ne, hlavně vzdělání a starali se o něj. Nech ho být, je dospělej a ví moc dobře, co je pro něj dobré.
Víš, kdo má „bít s miminkem“? Je to na čtyři písmena a stéc to není ![]()
Tyjo to je famílie, nechcete do Výměny manželek?
@Anonymní píše:
Mě nejde o peníze mě jde o to bít spolu holka je těhotná bude tady veselojára je strejda tak je dobre bít s miminkem. Holka chlapa nemá budeme na to sami v prosinci rodí aon má rád děti je zvyklí starat se a pomáhat co mi tak říkal. Já budu nejvíc o miminko pečovat do léta holka konči desátou tridu. Chodí do speciální a to musí dodělat deset let docházku pak se bude ona starat já taki i syn mladssi. Miminko bude je rodina ne cizý v děcáku. A školu tuhle může dodělat ještě příští rok pak má skoušky. On chce jít ještě na další do ústí nad labem chce dělat v domově vychovatele. Je to špatný nápad ale jeho věc. Hlavně že bude doma všichni spolu.Já ho miluju i sourodzenci.
kecy, chcete ho aby vám doma pomáhal a ty to omlouváš tím, že on určo rád
jasně, puberťák se vzdá klidu a možnosti dostudovat a vydělávat, kvůli tomu, že se ségra nechala zbouchnout a nemá tatínka a potřebuje, aby se někdo staral ![]()
Aspoň někdo má u vás trochu rozumu a proto chce zůstat, tam kde je ![]()
Taky se modlím, ať je to troll. Bože. Takové špatné vtipy pří úterním poledni. Fuh.
Jestli to je pravda, doufám v to, že kluk bude mít dost pevné nervy a opravdu s vámi nebude chtít mít nic společného, jinak si s prominutím pos*re zbytek života. Takhle má reálnou šanci, že z něj bude slušný, výdělečně činný člověk s nějakými hodnotami.
Mít holku, co je těhotná a ještě nemá dodělanou ani zvláštní školu. No mně je ouzko teda. Upřímně řečeno, zákaz množení některým osobám by všem jen prospěl.
Takže zakladatelko, pokud je to pravda a nechceš nás jenom vytočit, tak to dítě PROBOHA živého nech na pokoji a nedělej z něho dalšího chudáka a sociální případ.
Ale stejně si myslím, že to je kec
Ale pro lidi s hypotenzí to je na zvýšení tlaku dobrý
![]()
To je materiál, to se nedá už číst, i když z jejího psaní je jasný že není možné aby děti nechodili do zvláštní školy. Ale rozhodit nohy umí její dcera dobře.
@Anonymní píše:
Já ho tam nedala to sociální a soud. Kuli učitelkam že nechodil do skoli. A i jinak zlobil teď už je hodný. Není jenom on v domově tam je hodně moc dětí. Není to tak že bych ho neměla ráda já svoje děti moc miluju a bilo mi to líto moc. Oni mu tam tlučou do hlavi že má studovat školu kdybi nestačilo se vyučit. K čemu ty školi dneska to maj všichni a co řemesla. Říkám mu že když chce může chodit do stejné skoli jako teď když si to přeje ale pořád teta říkala strejda říkal a mě neposlouchá. Jak kdybi oni lepší než vlastní máma. Já ho chci mít už konečně doma je to moje krev a to je nejvíc. Ne naky vychovatele.
Nedivím se. Byt ty moje máma, tak se sakra snažím abych zůstala v ústavu, a měla aspoň tu školu. Tohle se nedá číst.
Veselý příběh, ta zbouchnuta nezletilá, ještě chybí kolik jich doma je a že pan manžel se kterým je od 12 let má invalidní důchod
a elektriku mají doma jen po dávkách
Hele to nemusí být troll. Takhle ty děti dopadají, z decaku. Ty motivované a cílevědomě děti zůstávají v dětském domově, aby mohly dostudovat. Často ty děti, co odejdou v 18 domů, školu nedodelaji.
Motivace rodičů přitáhnout děti zpět domů je často dost pochybná.
@mamule42 píše:
To je materiál, to se nedá už číst, i když z jejího psaní je jasný že není možné aby děti nechodili do zvláštní školy. Ale rozhodit nohy umí její dcera dobře.
Ty jo… asi bych si nejdriv precetla, jak pisu sama, kdyz uz chci kritizovat ostatni za styl a pravopis. ![]()
@Nairol píše:
Ty jo… asi bych si nejdriv precetla, jak pisu sama, kdyz uz chci kritizovat ostatni za styl a pravopis.
Dík. Já chtěla být dnes hodná. ![]()
Nevím co pořát ten trol já si nedělám srandu, proto sem se obrátila sem na radu co dělat kluk je blbí z nich co mu gadzove do hlavi melou. Dohoda bílá do 18 bude mít za týden a najednou je vše jinak já počítala že pro něj pojedeme celá rodina i švagr autem. Sestřenice měla holku v domově a ta šla na 18 narozeniny domu tak sem si taky tak myslela. Kluka navadi a kuoujou si ho mořem a hory a hodinky a další. Dříve chtěl domu teď nechce a ještě navádí mé další děti a říká co oni jemu říkaj tam. On tam chce bit jen že oni to říkaj já ho znám to nemá z hlavi ale od nich. Teď tam jezdím a prosím ho ještě sem špatná to oni ho tam mají pro peníze ne já. Píše sourodzencům na internetu dlouhý dopisi a já vím že to nemá od sebe. Mi romové máme rodinu na prvním místě.