Syn nechce bydlet u mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.11.19 17:14

No syna celkem chápu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
7.11.19 00:15

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10593
7.11.19 01:13
@Anonymní píše:
Mě nejde o peníze mě jde o to bít spolu holka je těhotná bude tady veselo jára je strejda tak je dobre bít s miminkem. Holka chlapa nemá budeme na to sami v prosinci rodí a on má rád děti je zvyklí starat se a pomáhat co mi tak říkal. Já budu nejvíc o miminko pečovat do léta holka konči desátou tridu. Chodí do speciální a to musí dodělat deset let docházku pak se bude ona starat já taki i syn mladssi. Miminko bude je rodina ne cizý v děcáku. A školu tuhle může dodělat ještě příští rok pak má skoušky. On chce jít ještě na další do ústí nad labem chce dělat v domově vychovatele. Je to špatný nápad ale jeho věc. Hlavně že bude doma všichni spolu. Já ho miluju i sourodzenci.

Tady asi bude veselo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 08:28

No to je zase veselé. Bohužel si nemyslím, že je to troll. Kdo nezažil nepochopí. Já mám to „štěstí“, že žiju hodně let mezi touto menšinou. Na našem sídlišti je to tedy spíše většina, než menšina. A tohle je bohužel zcela běžný postup. Několikrát se stalo, že se u sousedů po letech objevilo jejich čerstvě dospělé dítě, které vyrostlo v dětském domově. To je u nich klasika. A že by si přiznali chybu? To nikdy! My bílí jim dítě vzali násilím, vždyť oni ho milují, pro děti všechno, jejich krev apod. To znám, to umí, hlavně pokud je termín vyplácení dávek, to na úřadech vykřikují, litují se, až by jim člověk korunu dal. V tomto případě hraje určitě roli fakt, že každý mladý člověk opouštějící ústavní péči dostane od státu tuším 20 nebo 25000. A ještě s penězi přijde sluha. No neberte to. Nejsou všichni stejní, ale většina z nich má toto uvažování. Vysvětlovat něco nemá cenu. Jsem za mladého muže ráda, že alespoň on má rozum a velkou šanci aby z něho byl slušný a pracovitý člověk, který se jednou dokáže o svojí rodinu postarat, bez pomoci státu. Držím palce a má můj obdiv. K matce se nevyjadřuji, naštěstí je to rozhodnutí na synovi a ona s tím nic neudělá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.19 09:20

Tvl, radši nebudu psát svůj názor.
Jsem ten případ, kdy člověk přesvědčený o tom, že nejsou všichni stejný, přišel během 15 let o iluze a háže (až na pár konkrétních výjimek) všechny do jednoho pytle.
Stačilo se přestěhovat z města, kde cikánská problematika téměř nebyla (v té době :roll:) do města na severu, do Šlukonvskýho nebo Frýdlantskýho výběžku co by kamenem dohodil. V mým rodným městě to jsou skutečně inteligentní Cikáni proti tomu, co je tady.
A to nedosahujeme na takovej level jako Ústí, Most, Děčín, Bílina.
Je tady jedna… před lety, když já jsem byla těhotná, motaly se kolem ní 3-4 děti. Od té doby má každý rok miminko. Ale počet dětí kolem ní je pořád stejný. Počítám, že takových 12 jich má určitě. Na cca čtyřletou dceru volá: ty krávo malá, pojď sem…
Je to těžký. Bílý poslouchat nebudou. A když se už najde Cikán, který by chtěl něco změnit a začne na ně nějak působit, akorát dostane po tlamě, že by chtěl být taky bílej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML