Syn nechce bydlet u mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33587
5.11.19 08:47
@Anonymní píše:
Mám problém se synem. Nemohla sem o něj pečovat musela sem ho dát do dětského domova. Chodila sem za ním pořád nestačila sem na něj proto je v domově. Dříve dělal problémy a já na děti bila sama chyběl otec a kluk zlobil. Z diagnostického ústavu byl dán do dětského domova. Teď je mu ale 18 a já se těšila že už budu konečně s ním. Mám i další děti holku a kluka a ty se taky tesi na brášku. On ale nechce chce doprovolne zůstat v decáku a ještě chodit do školy. To by mohl ale i doma ale byl by se mnou. Moc mě to mrzí můžou za to ty vychovatele hlavně ten mladý kluka navadi proti mě. Jak ho mám přesvědčit aby šel domů když už tam konečně nemusí být po sedmy letech. Dřív tam nebil spokojený pak si zvyknul a teď nechce domu. A já bych tak chtěla moc mi chibí. Prosím anonym stidim se za to že sem ho dříve nezvládala teď už je ale moc hodný a šikovný a slušně vychovaný.

Tak jasně že je tedˇslušně vychovaný, jenže to není tvoje zásluha. On k tobě domů nechce, jeho domov už to dávno není. Nech ho být, chce dál chodit do školy, chce aby z něj něco bylo. Tvůj pravopis je otřesný, něco s tím dělej, to se nedá číst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.11.19 09:16

Probůh, troll jak vyšitej. Školy jsou zbitečné šak mrkej na mně taky se bez ní objedu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
5.11.19 09:24

@Nairol no to je taky moznost :lol: ale jelikoz ani nechce, aby syn studoval, protoze je to zbytecny, tak se spis tesi az vypadne makat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
5.11.19 10:00

Není to zakladatelko spíš o tom, že si myslíš, že klukovi je 18 může chodit na brigády a Pom ti s rodinným rozpočtem? Možná moc dobře ví, že když bude u tebe tak tu školu nedodela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.11.19 10:44
@Anonymní píše:
Já ho tam nedala to sociální a soud. Kuli učitelkam že nechodil do skoli. A i jinak zlobil teď už je hodný. Není jenom on v domově tam je hodně moc dětí. Není to tak že bych ho neměla ráda já svoje děti moc miluju a bilo mi to líto moc. Oni mu tam tlučou do hlavi že má studovat školu kdybi nestačilo se vyučit. K čemu ty školi dneska to maj všichni a co řemesla. Říkám mu že když chce může chodit do stejné skoli jako teď když si to přeje ale pořád teta říkala strejda říkal a mě neposlouchá. Jak kdybi oni lepší než vlastní máma. Já ho chci mít už konečně doma je to moje krev a to je nejvíc. Ne naky vychovatele.

Ty poslys! Takze v dusledku vlastnich chyb ti byl odebran syn (a to je v dnesni dobe co rict :roll: ), detsky domov ho jakz takz dal dohromady a dokonce ho i v rane dospelosti podporuje v dalsim studiu. A ty tady brecis, jak ho milujes a zaroven plives na jeho snahy o vzdělání. Styd se teda. Beztak ho chces kvuli davkam, ty krvi :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
5.11.19 10:46
@unuděná píše:
Probůh, troll jak vyšitej. Školy jsou zbitečné šak mrkej na mně taky se bez ní objedu :mrgreen: :mrgreen:

Bohuzel to nemusi byt troll, muze to byt mensina, deti jak smeti, tezka socialni situace, deti v dd, temer negramotnost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
5.11.19 10:48
@PaníKadrnožková píše:
Bohuzel to nemusi byt troll, muze to byt mensina, deti jak smeti, tezka socialni situace, deti v dd, temer negramotnost :nevim:

Může být. Pak ale cokoli smysluplného radit beztak nemá význam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.11.19 10:51
@unuděná píše:
Může být. Pak ale cokoli smysluplného radit beztak nemá význam :mavam:

To fakt zjevne nema, chudak kluk, najednou se pani matka ozvala, jeste se za ni bude stydet :roll:

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.19 10:54

Mě nejde o peníze mě jde o to bít spolu holka je těhotná bude tady veselo jára je strejda tak je dobre bít s miminkem. Holka chlapa nemá budeme na to sami v prosinci rodí a on má rád děti je zvyklí starat se a pomáhat co mi tak říkal. Já budu nejvíc o miminko pečovat do léta holka konči desátou tridu. Chodí do speciální a to musí dodělat deset let docházku pak se bude ona starat já taki i syn mladssi. Miminko bude je rodina ne cizý v děcáku. A školu tuhle může dodělat ještě příští rok pak má skoušky. On chce jít ještě na další do ústí nad labem chce dělat v domově vychovatele. Je to špatný nápad ale jeho věc. Hlavně že bude doma všichni spolu. Já ho miluju i sourodzenci.

• Citovat
  • Upravit
33587
5.11.19 10:57
@Anonymní píše:
Já ho tam nedala to sociální a soud. Kuli učitelkam že nechodil do skoli. A i jinak zlobil teď už je hodný. Není jenom on v domově tam je hodně moc dětí. Není to tak že bych ho neměla ráda já svoje děti moc miluju a bilo mi to líto moc. Oni mu tam tlučou do hlavi že má studovat školu kdybi nestačilo se vyučit. K čemu ty školi dneska to maj všichni a co řemesla. Říkám mu že když chce může chodit do stejné skoli jako teď když si to přeje ale pořád teta říkala strejda říkal a mě neposlouchá. Jak kdybi oni lepší než vlastní máma. Já ho chci mít už konečně doma je to moje krev a to je nejvíc. Ne naky vychovatele.

Dala jsi ho tam ty, za to nemohla ani učitelka, ani nikdo jiný. Pokud nechodil do školy a byl problémový, měla jsi to řešit. To sis myslela jako co? Že kluk nebude chodit do školy a nikdo to nebude řešit? Místo abys byla vděčná, že ti někdo navedl kluka na správnou cestu, tak prskáš že je tvoje krev a to je nejvíc. Ne, není, a sama vidíš, že i on to tak vidí. Nic jsi mu do života nedala a jen kritizuješ ty, co se o něj roky staraly. Ten už tě nikdy poslouchat nebude, smiř se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.11.19 10:57
@Anonymní píše:
Mě nejde o peníze mě jde o to bít spolu holka je těhotná bude tady veselo jára je strejda tak je dobre bít s miminkem. Holka chlapa nemá budeme na to sami v prosinci rodí a on má rád děti je zvyklí starat se a pomáhat co mi tak říkal. Já budu nejvíc o miminko pečovat do léta holka konči desátou tridu. Chodí do speciální a to musí dodělat deset let docházku pak se bude ona starat já taki i syn mladssi. Miminko bude je rodina ne cizý v děcáku. A školu tuhle může dodělat ještě příští rok pak má skoušky. On chce jít ještě na další do ústí nad labem chce dělat v domově vychovatele. Je to špatný nápad ale jeho věc. Hlavně že bude doma všichni spolu. Já ho miluju i sourodzenci.

Boha jeho, ještě že aspoň ten kluk má rozum. Je to dost s podivem vzhledem k tomu, v čem velkou část života vyrůstal. A pak že jsou DD zlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33587
5.11.19 10:58
@Anonymní píše:

No ty kráso, tak jsi mi potvrdila, co jsem si myslela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
5.11.19 10:58

Vy jste teda rodinka :?, holka ještě ani nemá základku a už bude rodit. Ani se mu nedivím že se nechce vrátit :? A když vidí svojí rodinu tak mu to v hlavě přeplo a chce aby z něj něco bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.11.19 11:00
@Anonymní píše:

Hele, chapu, ze potrebujete pomoci. Ale kluka nech na pokoji! Nahodou ma skvely napad, vyresi si tim i praci i bydleni. A zjevne mu decak dal tu rodinu, kterou ty ne :roll: nech ho byt, stenice jedna

• Citovat
  • Upravit
101648
5.11.19 11:00

Jasne… Milujes ho… Houby, potrebujes domů pracovni sílu. Schvalujuu, ze s tebou nechce mit nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí