Syn nechce bydlet u mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41152
5.11.19 14:42
@Anonymní píše:
Nevím co pořát ten trol já si nedělám srandu, proto sem se obrátila sem na radu co dělat kluk je blbí z nich co mu gadzove do hlavi melou. Dohoda bílá do 18 bude mít za týden a najednou je vše jinak já počítala že pro něj pojedeme celá rodina i švagr autem. Sestřenice měla holku v domově a ta šla na 18 narozeniny domu tak sem si taky tak myslela. Kluka navadi a kuoujou si ho mořem a hory a hodinky a další. Dříve chtěl domu teď nechce a ještě navádí mé další děti a říká co oni jemu říkaj tam. On tam chce bit jen že oni to říkaj já ho znám to nemá z hlavi ale od nich. Teď tam jezdím a prosím ho ještě sem špatná to oni ho tam mají pro peníze ne já. Píše sourodzencům na internetu dlouhý dopisi a já vím že to nemá od sebe. Mi romové máme rodinu na prvním místě.

tak jistě. Oni ti kluka vychovali, dávají mu vzdělání, ale jsou ti nejhorší, protože s nima jezdí na hory a k moři :mrgreen: na rukou by jsi je měla nosit, ale je mi jasný, že to ty, nikdy nepochopíš…je mi ho až líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
5.11.19 14:43
@Ester13 píše:
Dík. Já chtěla být dnes hodná. :lol:
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.19 15:00
@Anonymní píše:
Mám problém se synem. Nemohla sem o něj pečovat musela sem ho dát do dětského domova. Chodila sem za ním pořád nestačila sem na něj proto je v domově. Dříve dělal problémy a já na děti bila sama chyběl otec a kluk zlobil. Z diagnostického ústavu byl dán do dětského domova. Teď je mu ale 18 a já se těšila že už budu konečně s ním. Mám i další děti holku a kluka a ty se taky tesi na brášku. On ale nechce chce doprovolne zůstat v decáku a ještě chodit do školy. To by mohl ale i doma ale byl by se mnou. Moc mě to mrzí můžou za to ty vychovatele hlavně ten mladý kluka navadi proti mě. Jak ho mám přesvědčit aby šel domů když už tam konečně nemusí být po sedmy letech. Dřív tam nebil spokojený pak si zvyknul a teď nechce domu. A já bych tak chtěla moc mi chibí. Prosím anonym stidim se za to že sem ho dříve nezvládala teď už je ale moc hodný a šikovný a slušně vychovaný.

Čistě pro tvoje info takové malé lingvistické okénko.
Až budeš příště chtít předstírat, že neumíš pravopis, zkus si prohlédnout texty těch, co ho fakt neumí.

Jistě, neschopnost používat interpenkci je správný příklad hodný následování. Ale děláš to blbě. Z tvého textu je zřejmé, že interpunkci chápeš. A to je chyba. Tss. Nestačí jen nedělat žádné čárky, to je lájdáství… Především proto, že v kombinaci se zcela správným používáním teček a velkých písmen, to působí nepřirozeně. Zvláště u slov, která jsou hodně frekventovaná a i velmi omezený čtenář je má „nakoukaná“. :pankac:

Stejně tak dělat chyby ve i/y je v zásadě správná věc. Ale musíš na to jít víc přirozeně a ne na sílu vyměnit všechna I/Y obráceně. Místo kýženého efektu „pologramotného pisatele“ dosáhneš toho, že tvůj text vypadá extrémně nepřirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
5.11.19 15:03
@Anonymní píše:
Mám problém se synem. Nemohla sem o něj pečovat musela sem ho dát do dětského domova. Chodila sem za ním pořád nestačila sem na něj proto je v domově. Dříve dělal problémy a já na děti bila sama chyběl otec a kluk zlobil. Z diagnostického ústavu byl dán do dětského domova. Teď je mu ale 18 a já se těšila že už budu konečně s ním. Mám i další děti holku a kluka a ty se taky tesi na brášku. On ale nechce chce doprovolne zůstat v decáku a ještě chodit do školy. To by mohl ale i doma ale byl by se mnou. Moc mě to mrzí můžou za to ty vychovatele hlavně ten mladý kluka navadi proti mě. Jak ho mám přesvědčit aby šel domů když už tam konečně nemusí být po sedmy letech. Dřív tam nebil spokojený pak si zvyknul a teď nechce domu. A já bych tak chtěla moc mi chibí. Prosím anonym stidim se za to že sem ho dříve nezvládala teď už je ale moc hodný a šikovný a slušně vychovaný.

třeba se bojí, že ho budeš chtít doučovat češtinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.19 15:05
@Anonymní píše:
Nevím co pořát ten trol já si nedělám srandu, proto sem se obrátila sem na radu co dělat kluk je blbí z nich co mu gadzove do hlavi melou. Dohoda bílá do 18 bude mít za týden a najednou je vše jinak já počítala že pro něj pojedeme celá rodina i švagr autem. Sestřenice měla holku v domově a ta šla na 18 narozeniny domu tak sem si taky tak myslela. Kluka navadi a kuoujou si ho mořem a hory a hodinky a další. Dříve chtěl domu teď nechce a ještě navádí mé další děti a říká co oni jemu říkaj tam. On tam chce bit jen že oni to říkaj já ho znám to nemá z hlavi ale od nich. Teď tam jezdím a prosím ho ještě sem špatná to oni ho tam mají pro peníze ne já. Píše sourodzencům na internetu dlouhý dopisi a já vím že to nemá od sebe. Mi romové máme rodinu na prvním místě.

No a tady ti dokonce utekla správně čárka před „proto“. Těžko to uhlídat, že :mrgreen:
Což u člověka, který se snaží vytvořit dojem, že nikdy žádnou čárku v textu neviděl, opět hrozně křičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.19 15:06
@pohledzdruhestrany píše:
třeba se bojí, že ho budeš chtít doučovat češtinu :nevim:

Tss, češtinu zjevně umí dobře. :mrgreen:
Horší je to s jeho/její schopností imitovat ty, kteří ji neumí. Tam je to teda slabota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 15:08

Já ho tam nedala doprovolne se ho zbavyla to ne já ho tam musela dát. Správné do 18 a s tímhle sem nepočítala.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
5.11.19 15:14
@Anonymní píše:
Nevím co pořát ten trol já si nedělám srandu, proto sem se obrátila sem na radu co dělat kluk je blbí z nich co mu gadzove do hlavi melou. Dohoda bílá do 18 bude mít za týden a najednou je vše jinak já počítala že pro něj pojedeme celá rodina i švagr autem. Sestřenice měla holku v domově a ta šla na 18 narozeniny domu tak sem si taky tak myslela. Kluka navadi a kuoujou si ho mořem a hory a hodinky a další. Dříve chtěl domu teď nechce a ještě navádí mé další děti a říká co oni jemu říkaj tam. On tam chce bit jen že oni to říkaj já ho znám to nemá z hlavi ale od nich. Teď tam jezdím a prosím ho ještě sem špatná to oni ho tam mají pro peníze ne já. Píše sourodzencům na internetu dlouhý dopisi a já vím že to nemá od sebe.Mi romové máme rodinu na prvním místě.

I ti co posílají děti krást a holky šlapat?

• Citovat
  • Upravit
6569
5.11.19 15:14
@Bábrdl píše: Čistě pro tvoje info takové malé lingvistické okénko.
Až budeš příště chtít předstírat, že neumíš pravopis, zkus si prohlédnout texty těch, co ho fakt neumí.

Jistě, neschopnost používat interpenkci je správný příklad hodný následování. Ale děláš to blbě. Z tvého textu je zřejmé, že interpunkci chápeš. A to je chyba. Tss. Nestačí jen nedělat žádné čárky, to je lájdáství… Především proto, že v kombinaci se zcela správným používáním teček a velkých písmen, to působí nepřirozeně. Zvláště u slov, která jsou hodně frekventovaná a i velmi omezený čtenář je má „nakoukaná“. :pankac:

Stejně tak dělat chyby ve i/y je v zásadě správná věc. Ale musíš na to jít víc přirozeně a ne na sílu vyměnit všechna I/Y obráceně. Místo kýženého efektu „pologramotného pisatele“ dosáhneš toho, že tvůj text vypadá extrémně nepřirozeně.

Jsem stejného názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.11.19 15:16
@Uslava píše:
I ti co posílají děti krást a holky šlapat?

Nevím, co s tím všichni máte. Vždyť to dělají právě pro tu rodinu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
5.11.19 15:19
@Ester13 píše:
Nevím, co s tím všichni máte. Vždyť to dělají právě pro tu rodinu. :P

A pak nemají ani dodělanou tu zvláštní školu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.19 15:20
@Anonymní píše:
Já ho tam nedala doprovolne se ho zbavyla to ne já ho tam musela dát. Správné do 18 a s tímhle sem nepočítala.

Tohle je trošku lepší :think: Špatná vazba, rádoby „automatická oprava“. Ale zkus zabojovat s tím nutkáním využívat správně tečky a velká písmena. To je tvoje největší slabina při imitování chybné češtiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.19 15:24
@Ester13 píše:
Jsem stejného názoru.

On si totiž každý myslí, že imitovat neznalost češtiny je snadné. :mrgreen: Jenže není. Naše znalost je v nás příliš „zažraná“. A vybublá ven. :mrgreen: A obejít neznalost správné interpunkce tím, že čárky vůbec nepoužívám, je přílišné zjednodušení. I ti největší negramoti jsou s existencí čárek seznámeni a občas se je pokusí použít. Navíc, pokud je imitátor nepoužívá vůbec, hrozí, že se stane to, co tady, že mu jednou před nějakým „že“, „proto“ nebo „ale“ uteče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
5.11.19 15:24
@Ester13 píše:
Nevím, co s tím všichni máte. Vždyť to dělají právě pro tu rodinu. :P

Kdyby alespoň byli ticho. S dětmi zachází jak se psy a kočkami. Rodina především. Především řev, drogy, prachy, rvačky… Nejsou všichni stejní. Proč si ti primitivní neberou ze svých úspěšných spoluobčanů příklad? Práva znají, povinnosti nikoliv.

• Citovat
  • Upravit
33005
5.11.19 16:56

Bohuzel takovehle pripady jsou. Tudle jsem jela busem se spoluobcankou, co se chlubila zname, ze ma sest deti, z toho ty ctyri mladsi v ustavu (nejmladsi jsou pry ctyry roky), jako by se nechumelilo. Jako kdyby slo o tabor nebo chozeni do druziny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí