Syn spolknul ocelovou kuličku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37125
4.3.19 15:09

Vyjde sama, kdyztak mu dejte něco co ho trochu „protáhne“ nějaký kefir, švestky apod aby vyšla rychleji. Ale u kuličky bych strach neměla, kdyby to mělo hrany tak neřeknu. Dr s tím stejně nic nenadělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
4.3.19 15:10

Nemá to ostré hrany,vyjde to samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.3.19 15:17

Hlavně bacha na magnety - pokud to nebyla ta magnetická ze stavebnice… jedna ještě nevadí ale dvě jsou pruser - to by musel do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.3.19 15:24

Byla to přesně ta magnetická kulička ze stanice. Naštěstí jen jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
4.3.19 15:29

@pufik20 To bych možná k doktorovi šla, víte to úplně jistě, že byla jedna? :nevim: Měla bych strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
4.3.19 15:31

Já pořád přemýšlím, čemu vadí, když by byly dvě? A ještě jsem na nic nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.3.19 15:31
@pufik20 píše:
Byla to přesně ta magnetická kulička ze stanice. Naštěstí jen jedna

Jedna nevadí nesmí spolknout další … ;) naše taky dcera spolkla kdysi jednu a dobrý… nikam jsme tenkrát nesli. KdBy byly dvě je to blby protože se můžou pritisknout k sobě a jak jsou každá jinde tak mezi sebou mít stěnu střeva a pak je to blby …
hlídat a bude to ok. Neboj. Kdyby se cokoliv nezdálo tak můžete na rtg … ale pokud víš ze byla jen jedna ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.3.19 15:33

@Petula306 jak je každá jinde tak pritisknou stěnu střeva a pak se neposunuji a dojde k nekroze (odumrti stěny střeva) …

A pak ještě holky bacha velký ba baterky - ty malé plácáte. Tam musíte už i jen když spolkne jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.3.19 15:34

Mam to nastudování protože jsem tenkrát byla úplně s nervama v haji a hledala všude možné info - zjistila jsem i o těch baterkách ze je to nebezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
4.3.19 15:35

@Petula306 Když je jedna bude přitahována ke kovovým předmětům nebo dalším magnetům mimo tělo. Což není až tak ohrožující situace.
Pokud jsou dvě, budou se přitahovat navzájem uvnitř těla, můžou udělat i díru do střevní stěny.
Tady ty magnety ze stavebnic jsou navíc mnohem silnější než klasický magnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.3.19 15:37

Pokud to byla magneticka kulicka ja bych na rtg sla at je jistota. Ale mela by vyjit sama. Hlavne kontroluj stolici. Mala spolkla kulicku plastovou asi 1 cm. Byli jsme u dr a rikala ze mame kontrolovat a mela by do par dnu vyjit. Vysla hned hruhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.3.19 15:50

Magnetická, zejména pokud jich mohlo být víc je průšvih, protože se k sobě můžou přicvaknout skrze střevní kličky a a díky následní nekroze dítě zabít.

S magnetickými k lékaři- hned, je potřeba rentgen. Jestli snědl vážně jen jednu, tak se počká až vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
4.3.19 15:53

Nejsem žádná matka plašanka, ale stavebnici z magnetických kuliček bych malému dítěti vzala a dala mu jí až nebude hrozit, že jí může spolknout. To je opravdu dost nebezpečné, resp. nestálo by mi to za to riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.3.19 16:01

Bože co je to za stavebnici?? :roll: Ale jestli je určitě jen jedna, tak to nevadí. Mě sestra taky když mi bylo asi rok dala do pusy kuličku a já ji spolkla 8o
Mamka ji hlídala, ale neuhlídala a pak ji našla v nočníku :mrgreen: neměla ani tušení, že jsem ji spolkla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.3.19 17:55
@AnastazieB píše:
Nejsem žádná matka plašanka, ale stavebnici z magnetických kuliček bych malému dítěti vzala a dala mu jí až nebude hrozit, že jí může spolknout. To je opravdu dost nebezpečné, resp. nestálo by mi to za to riziko.

Mě to udělala dcera ve 4letech - proste se ji líbila a dala ji do pusy a jak je hladká tak ona polkla a polkla i s kuličkou … ono to ty deti s tou stavebnici baví… a to hodne. Libi se jim jak se přitahují kuličky a pak ty spoje… stane se. Žádná hrůza. Pokud to je jedna tak nevadí. Zakladatelka asi nenechala dítě uplne bez dozoru když si všimla ze jednu spolklo… ale zakladatelko nevycitej si nic. To se stane ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák