Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šak..
@Maikl.S píše:.. ten malý na to zapomene.
V článku je uvedeno v podstatě, že dětem dominují mozkové vlny pomalejší- Gama, Theta - s vyšší amplitudou (je to něco jako velký rádiový dosah s řídkým signálem ) a nám dospělým dominují pomalejší vlny - Beta- s nižší amplitudou (nižší dosah s hustým signálem).V článku již napsáno není, ale já vím z provedených výzkumů, že stavy AC i LD se dějí na mozkových vlnách Gama a Theta (dominuje u malých dětí). Tudíž teoreticky podle mého názoru při AC může vidět dítě moji astrální energii a třeba i komunikovat, pokud jej navštívím.
Protože vím, co lze při AC prožít, věřím dětem, co uvádí, že vidí. Stačí si pak pročíst zde tuto diskusi a každému musí být jasné, to na náhodu už je to moc.
Navíc, někde sem četl zpověď borca co to prý nechtěl udělat. Tak se klubal ze svýho těla ven jako dycky před tím, vedle něj přítelkyně a hle.3 bytosti asi v černém nebo sami byli v černí. Zacalo ho to sr. át a nemohl zpátky, jen viděl jak jeho tělo škrtí jeho přítelkyni a i mlátí. Nevim jestli ji zabil ale asi ne. Další případ buchtu odvezli v kazajce do léčebny. Další-ti kolem meditovaneho mají noční můry. Nevím o tom nic, ale už než sem si přečetl tyto pripady sem věděl, že je to špatné.
Příspěvek upraven 08.03.17 v 09:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz byla mala nrmocna a tato panrnka ptisla, vydrbala jsem ji a nrvenovala zomu pozornost.Ona se po ni valela a skakala, pak ji vzala, zahodila a kocarku ve kterem se di se dotkne a vzdy do 3min. Vriska.Pak se s necim jakoby pretahuje, kocarek odstavi a konec hrani.Od te doby si nehraje ani s ostatnimi panenkami.No mely ji ve vice slusne romske rodine.Byla tedy zakourena, ale ok.Po nemoci a atb.mala spala 10dni ok.Pak najednou zacela hlasit deti deti to ty o kterych jsem psala a asi 9sni se budila.Ted po belladone a chamomile opet spi.Dnes se vsak zase budila(ale to tata coural na zachod a pak vstaval jako slon v porcelanu zbudil i me.).Nu. A nasledne ted o vykendu jsem si tech oci prave vsimla, hlavne vcera, zari i v poloseru. Normalne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a taky tvrdi bubu, a kdyz se ji zeptam jestli ma astralniho kamarada, ani nevi co to je si myslim, tak odpovi, ze ano. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem to ryskla a ukazala ji tu fotku.Ona se na me podivala a rika mama, mama. A ja se ji zeptala jestli tuhle panenku nekdy nekde videla a ona, ze ano a mimik.Prej.
Pak popadla tu panenku v predsini a rikala mama mimi.Mama mimi a ukazovala mi na bricho.Tak nrvim myslim, ze mi vubec nerozumela.Ale jak tu nekdo psal o lehkych bjehajicich krocich po chodbe jako kdyz jejich maly jse za nima do postele.Tak to jsem tu mela asi 3×.Vzdy me probjehlo hlavou a Naty za nama jde. Napadlo me, ze Naty se naucila prelejzat postylku a jde za nami.Pak mi doslo, ze to neni mozne kdyz v te dobejeste neumela chodit.Kdyz se mi to stalo mynule, tak uz mi to bylo divne, to u z chodit umela.
Nu a id nedele mame v predsini sloup, u neho zrcadlo a jak jsem sla rychle a profilove jsem se podivala, slysim dupani sem a tam jakokdyz Naty bjezi do predsine a, mela bych ji v predsini tudis potkt. Prifylove jsem ji videla mezy futry v predsini v tom zrcadle a kdyz jsem prisla blyz byla v obyvaku uplne mekde jinde nez jsem ji videla. V nedeli jsem se mize ptala, helet Naty ted byla v predsini mezy futry? A on mi odpovedel, ze ne, ze je stale s nim v obyvaku. A id te doby jsem to takhle videla jeste 2×. Takovy jakoby rychly dezavi, ci co. Nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše: .. ten malý na to zapomene.
Navíc, někde sem četl zpověď borca co to prý nechtěl udělat. Tak se klubal ze svýho těla ven jako dycky před tím, vedle něj přítelkyně a hle.3 bytosti asi v černém nebo sami byli v černí. Zacalo ho to sr. át a nemohl zpátky, jen viděl jak jeho tělo škrtí jeho přítelkyni a i mlátí. Nevim jestli ji zabil ale asi ne. Další případ buchtu odvezli v kazajce do léčebny. Další-ti kolem meditovaneho mají noční můry. Nevím o tom nic, ale už než sem si přečetl tyto pripady sem věděl, že je to špatné.
A tim chces rict, ze AC je asi nebezpecne, ze? Jen by me zajimalo, jestli jsi nekdy vubec cestoval bez jakychkoliv drog, protoze psychicky zdravy clovek s dobrymy umysly se niceho bat nemusi a bytosti jsou jen shluk energie, zadne smrtky nebo ufoni.To, jak kdo tu energii vidi, zalezi jak si kdo tu bytost predstavuje. Navic, pri Ac je clovej ve spankove paralyze, to znamena, ze se nemuze fyzicky hybat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maikl.S píše:
A tim chces rict, ze AC je asi nebezpecne, ze? Jen by me zajimalo, jestli jsi nekdy vubec cestoval bez jakychkoliv drog, protoze psychicky zdravy clovek s dobrymy umysly se niceho bat nemusi a bytosti jsou jen shluk energie, zadne smrtky nebo ufoni.To, jak kdo tu energii vidi, zalezi jak si kdo tu bytost predstavuje. Navic, pri Ac je clovej ve spankove paralyze, to znamena, ze se nemuze fyzicky hybat.
Tak sem si to spletl s ld. To nebo tamto, toe jedno. Ať si chipsy padaj kam chtěj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahoda 2 píše:
Tak jsem to ryskla a ukazala ji tu fotku.Ona se na me podivala a rika mama, mama. A ja se ji zeptala jestli tuhle panenku nekdy nekde videla a ona, ze ano a mimik.Prej.Pak popadla tu panenku v predsini a rikala mama mimi.Mama mimi a ukazovala mi na bricho.Tak nrvim myslim, ze mi vubec nerozumela.Ale jak tu nekdo psal o lehkych bjehajicich krocich po chodbe jako kdyz jejich maly jse za nima do postele.Tak to jsem tu mela asi 3×.Vzdy me probjehlo hlavou a Naty za nama jde. Napadlo me, ze Naty se naucila prelejzat postylku a jde za nami.Pak mi doslo, ze to neni mozne kdyz v te dobejeste neumela chodit.Kdyz se mi to stalo mynule, tak uz mi to bylo divne, to u z chodit umela.
Nu a id nedele mame v predsini sloup, u neho zrcadlo a jak jsem sla rychle a profilove jsem se podivala, slysim dupani sem a tam jakokdyz Naty bjezi do predsine a, mela bych ji v predsini tudis potkt. Prifylove jsem ji videla mezy futry v predsini v tom zrcadle a kdyz jsem prisla blyz byla v obyvaku uplne mekde jinde nez jsem ji videla. V nedeli jsem se mize ptala, helet Naty ted byla v predsini mezy futry? A on mi odpovedel, ze ne, ze je stale s nim v obyvaku. A id te doby jsem to takhle videla jeste 2×. Takovy jakoby rychly dezavi, ci co. Nevim
Jenže tady ti prinejlepsim unáší lidi a odebírají z nich vzorky pro svoje další pokusy. Kolikrat v té „obeti“ nechají miniaturní predmet nevím proc. Mozna kvůli poloze nebo něčemu jinému. To by se poznalo na rentgenu.Tady ti si určitě hrát nechtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde mi spis o to co jsem to vlastne videla.Asi tu holcicku co jsem ji videla naposledy v 8mesicich Naty. Mynuly tyden byl tusim uplnek nebo novoluni a od te doby jsem ji videla 2×, ale ve dne.Tak je to dost zajimavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, určitě bych takové zkušenosti nebrala na lehkou váhu a obrátila se na nějakou protestantskou církev. Třeba Apoštolskou Církev. Mám zkušenost, že jsou tam milí a citliví lidi a i v Bibli se o těchto věcech píše na hodně místech. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den. Dnes cca kolem 9 h rano, dcera necele 2 roky, si v klidu vedle mě hrála, najednou prudce vyskočila, pritiskla se ke mne, dívala se do rohu mistnosti a rikala bubu bubu. Jiz drive, kdyz neumela mluvit, ukazovala prstem do prostoru a vydesena se ke mne choulila. Ted ale v noci nechce jit spat sama (drive nebyl problem) nebo kdyz ji s placem manzel odvede do postylky, hned vyleza a rika bubu. Vcera vecer vylezla z postylky, pristavila si stolicku a rozsvitila, to jsem jiz lezela s ni. Po tom, co bylo v mistnosti svetlo, si teprve v klidu vedle me lehla. Rekla jsem ji rano, ze jak uvidi zase bubu, tak at mi rekne, ze jej poprosime, at ji nestrasi. Mate prosim nekdo konkretni zkusenost, co delat, aby to zabralo (ne jen teoreticky)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška N. píše:
Dobry den. Dnes cca kolem 9 h rano, dcera necele 2 roky, si v klidu vedle mě hrála, najednou prudce vyskočila, pritiskla se ke mne, dívala se do rohu mistnosti a rikala bubu bubu. Jiz drive, kdyz neumela mluvit, ukazovala prstem do prostoru a vydesena se ke mne choulila. Ted ale v noci nechce jit spat sama (drive nebyl problem) nebo kdyz ji s placem manzel odvede do postylky, hned vyleza a rika bubu. Vcera vecer vylezla z postylky, pristavila si stolicku a rozsvitila, to jsem jiz lezela s ni. Po tom, co bylo v mistnosti svetlo, si teprve v klidu vedle me lehla. Rekla jsem ji rano, ze jak uvidi zase bubu, tak at mi rekne, ze jej poprosime, at ji nestrasi. Mate prosim nekdo konkretni zkusenost, co delat, aby to zabralo (ne jen teoreticky)?
v DM prodávají sprej proti duchům (nekecám), zkus ho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před 5ti lety jsem se svým malý synem měla podobné problémy. Pediatrička mi tvrdila, že malý jen nechce spát a vymýšlí si. Ale to víte já jako máma jsem cítila, že něco opravdu není v pořádku. Po roce trápení a probrečených nocí to zmizelo. Do teď si to neumím vysvětlit a ani nad tím raději nepřemýšlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška N. píše:
Zkus nasypat do každého rohu sůl a v místnosti pálit sušenou šalvěj. Prý to pomáhá a alespoň já se tak cítila v minulém bytě lépe když mi prošel nějaký chlap kolem koupelny. Viděla jsem ho v odrazu zrcadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit