Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dcera taky jako malá vídávala pána v předsíni. Prý stojí a kouká na nás. Ptala jsem se, jestli je hodný a prý je. Zeptala jsem se jí, jestli ho půjde pohladit a šla do chodby a hladila vzduch před námi. Měla jsem z toho husinu. Už je jí 6 let a už ho nevidí. Byly jí dva roky, už tehdy mluvila ve větách a tak dokázala říct, co viděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lerista píše:
Dcera taky jako malá vídávala pána v předsíni. Prý stojí a kouká na nás. Ptala jsem se, jestli je hodný a prý je. Zeptala jsem se jí, jestli ho půjde pohladit a šla do chodby a hladila vzduch před námi. Měla jsem z toho husinu. Už je jí 6 let a už ho nevidí. Byly jí dva roky, už tehdy mluvila ve větách a tak dokázala říct, co viděla.
To je děsivé, tak horší by asi bylo, kdyby ten pán hodný nebyl
brrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paralenka červená No já se pak bála v noci na záchod. Vídávala ho měsíce. Pak prý už odešel. Dcera říkala, že ví kam, ale nebyla schopná to víc popsat. Taky jsme se spolu pomodlily a poprosily ho, aby odešel. Zmizel až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LimitedEdition píše:
Zkus nasypat do každého rohu sůl a v místnosti pálit sušenou šalvěj. Prý to pomáhá a alespoň já se tak cítila v minulém bytě lépe když mi prošel nějaký chlap kolem koupelny. Viděla jsem ho v odrazu zrcadla.
Tak v tu chvili bych asi rvala, ze lupic, nasilnik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Tak v tu chvili bych asi rvala, ze lupic, nasilnik
Já jsem prvně v klidu zavolala na manžela co tam dělá a on se mi ozval z druhé strany bytu, že u koupelny vůbec nebyl, něco zrovna dělal. Takže jekot jsem spustila až na to. Fuj… dodnes si vybavuju jak na sebe koukám do zrcadla a kolem otevřených dveří naproti tomu zrcadlu prošla mužská postava. Manžel pak se mnou musel dost dlouho chodit i večer na záchod jak jsem byla po… A když přišla známá tam pálit tu šalvěj začalo samo od sebe blikat světlo. No bydleli jsme tam pak asi ještě rok a stěhovali jsme se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LimitedEdition Nu.Takovych situaci za sebou mam docela dosti. Kupodivu, jsem se divila, ze se to se mnou stehuje. Celaka jsem po prestehovani klid a ono ne. Chvily jsem vidala jen postavu, pozdeji sve pribuzne kteri cca do 6m. zemrely.
Mala mynule casto nakukuje do predsine, kde vidam obcas postavy, stiny a dela pukrle.Pak se schovava a tiskne ke me.Nu A mynule bjezela za mnou do kuchyne, tam si to prohlidla koukla se na me, temer okamzite se sebrala a bjezela za jakoby za mnou do loznice s volanim mami mami.Jsem na ni zavolala a rikam ty jsi me nevidela? Za kym jsi bjezela? A ona za maminkou. A ja a kdo jsem ja?
A dnes se na me koukala a vola maminka maminka a chtela bjezet do predsine. A ja a kdo jsem ja? A ona maminka prece. A ja a kam jdes? Za maminkou.Tak ja teda vubec nechapu. A vzdy rano se zbudi, bjezi za mnou do obyvaku jak kdyz streli. Jelikoz nad nami bud dupou, nebo sunou, ci jim neco upadne. Mynule u me stala 4-6leta holcicka.Byl uplnek, kdyz jsem rekla kdo je a co chce zmizela. Nekolikrat jsem ji u nas videla. Podle me za ni mala lita. Nekdy desne rve, a ted poslednich 14dni se chova jako blazen.
Ano cca od 15m. do 22m. Takhle vecer rvala taky.do pistylky sla bezpodminecne, jednou u toho rozstipala bocnici postylky.Bylo to po oosunu casu. A byko dlouho svetlo. S presunem casu a nastupem uplne tmy vse prestalo.Ale ac mame zaluzky i zaves.Tak stejne kdyz je nahodpu v noci vzhuru a projede auto ci autobus a ona zrovna kouka, tak zacne rvat.Boji se stinu.Ale kdyz bych nechala jemne scetylko je vzhuru klidne celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jp a nekolikrat jsem ji(tu holcicku) videla mezi dvermi a myslela si, ze mala.Tak na ni volam a ona byla uplne nekde jinde.
Pak rikam. manzelovy, ze obcas v noci slysim lehkou tupavou chuzi jakoby male dite jak prejde po predsini. A on mi rikal, ze to tedy nekolikrat slysel taky. A ja rikam, ale Naty prece jeste nechodi(bylo to v dobe kdy jeste nechodila).A mynule lezime a uz usiname a manzel najednou, Natalko co tu delas? Mas byt v postylce aniz by se podival. A ja tedy aniz bych se podivala rikam. Helet, ale Natalka je v postylce, predchvili jsem se divala. A on no ja slysel tupani a funeni.Ja rikam np na me mynule taky nekdo funel a pan se mi sapal zezadu po krku. Stalo ae mi to 2×(myslela jsem si, ze z unavy z porodu a po nem z nevyspani),ale asi ne.Mela jsem pocit, ze na me neco skocilo a sapalo se mi to po krku, zezadu(spim na brise),funelo to a jednou i vrcelo. Nechapu to, Mala se mi jeden cas budila a volala hafita hafita(venku totiz desne blafal pes jeden cas).
Tak ted jak se nekdy budi si rikam, ze se asi neceho stale boji.Ale oni. maji dost i predstavivost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé maminky,
mám prosím Vás tyto dotazy:
- máte nějaký kontakt na ověřeného odborníka či osobní zkušenost s ním, který odvádí zbloudilé duše z bytu?
- máte nějakou radu, jak duši odvést (bobkový list, sůl nefunguje, ani požádání).
Děkuji Vám!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LimitedEdition píše:
Já jsem prvně v klidu zavolala na manžela co tam dělá a on se mi ozval z druhé strany bytu, že u koupelny vůbec nebyl, něco zrovna dělal. Takže jekot jsem spustila až na to. Fuj… dodnes si vybavuju jak na sebe koukám do zrcadla a kolem otevřených dveří naproti tomu zrcadlu prošla mužská postava. Manžel pak se mnou musel dost dlouho chodit i večer na záchod jak jsem byla po… A když přišla známá tam pálit tu šalvěj začalo samo od sebe blikat světlo. No bydleli jsme tam pak asi ještě rok a stěhovali jsme se…
Prej takze paleni salveje nepomohlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška N. píše:
Dobry den. Dnes cca kolem 9 h rano, dcera necele 2 roky, si v klidu vedle mě hrála, najednou prudce vyskočila, pritiskla se ke mne, dívala se do rohu mistnosti a rikala bubu bubu. Jiz drive, kdyz neumela mluvit, ukazovala prstem do prostoru a vydesena se ke mne choulila. Ted ale v noci nechce jit spat sama (drive nebyl problem) nebo kdyz ji s placem manzel odvede do postylky, hned vyleza a rika bubu. Vcera vecer vylezla z postylky, pristavila si stolicku a rozsvitila, to jsem jiz lezela s ni. Po tom, co bylo v mistnosti svetlo, si teprve v klidu vedle me lehla. Rekla jsem ji rano, ze jak uvidi zase bubu, tak at mi rekne, ze jej poprosime, at ji nestrasi. Mate prosim nekdo konkretni zkusenost, co delat, aby to zabralo (ne jen teoreticky)?
No mela by jsi uverit v Otce i Syna i Ducha Svateho.Amen.A prosit nejen je, aby to zmizlo nejakou prosbou, modlitbou. Dalsi varianta je trenovat mozek a predstavovat si ruzne energeticke stity kolem Vas z pozitivnich barev. Zlata, bila atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahoda 2 píše:
@LimitedEdition Nu.Takovych situaci za sebou mam docela dosti. Kupodivu, jsem se divila, ze se to se mnou stehuje. Celaka jsem po prestehovani klid a ono ne. Chvily jsem vidala jen postavu, pozdeji sve pribuzne kteri cca do 6m. zemrely.
Mala mynule casto nakukuje do predsine, kde vidam obcas postavy, stiny a dela pukrle.Pak se schovava a tiskne ke me.Nu A mynule bjezela za mnou do kuchyne, tam si to prohlidla koukla se na me, temer okamzite se sebrala a bjezela za jakoby za mnou do loznice s volanim mami mami.Jsem na ni zavolala a rikam ty jsi me nevidela? Za kym jsi bjezela? A ona za maminkou. A ja a kdo jsem ja?A dnes se na me koukala a vola maminka maminka a chtela bjezet do predsine. A ja a kdo jsem ja? A ona maminka prece. A ja a kam jdes? Za maminkou.Tak ja teda vubec nechapu. A vzdy rano se zbudi, bjezi za mnou do obyvaku jak kdyz streli. Jelikoz nad nami bud dupou, nebo sunou, ci jim neco upadne. Mynule u me stala 4-6leta holcicka.Byl uplnek, kdyz jsem rekla kdo je a co chce zmizela. Nekolikrat jsem ji u nas videla. Podle me za ni mala lita. Nekdy desne rve, a ted poslednich 14dni se chova jako blazen.Ano cca od 15m. do 22m. Takhle vecer rvala taky.do pistylky sla bezpodminecne, jednou u toho rozstipala bocnici postylky.Bylo to po oosunu casu. A byko dlouho svetlo. S presunem casu a nastupem uplne tmy vse prestalo.Ale ac mame zaluzky i zaves.Tak stejne kdyz je nahodpu v noci vzhuru a projede auto ci autobus a ona zrovna kouka, tak zacne rvat.Boji se stinu.Ale kdyz bych nechala jemne scetylko je vzhuru klidne celou noc.
Prave ono, on, oni se to stehuje, stehují. Rad bych tu napsal krasny pribeh, ale vetsina lidi tomu neveri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše:
Prave ono, on, oni se to stehuje, stehují. Rad bych tu napsal krasny pribeh, ale vetsina lidi tomu neveri.
Klidne napis. Podle me bz jsme si tu ve skupine mely povidat o tom o cem se v tehle skupine povidat ma. Klidne napis.Ja tez pisi. A at si neveri.Oni nekdy uveri.☺????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Raději inko..
Moje dítě tohle má, ale já mu vše věřím a podporuji ho v tom.
Pokud je ten kdo přijde zlý, tak ho s andělíčkama odvedeme, už to umí i sám.
Nevím, jak poradit, já se v tomto celkem už pohybuji, buď to v něm podpoříš a přijmeš, takových dětí je čím dál víc.. Nebo to někteří rodiče prostě utnou a časem to přestane..Ráda pomohu, poradím.
Muzete se mi prosim ozvat? Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit