Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
30.5.16 12:31

@Elata Hmm, to je zajímavé. A jak se tedy připravit na to, že máš odejít, kam máš a nezůstávat tady? Jde to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
30.5.16 12:40

Ta zmínka o „mimozemi“ je taky zajímavá. Zrovna nedávno mi malý říkal, že se bojí, že nechce být sám, protože by ho bubák mohl odnést do nějakého jiného světa… :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
30.5.16 12:48

Elato a ty třeba věříš v to, že duše se zas vrací na zem? myslím v převtělování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
30.5.16 12:52

@Black Cat Stačí vědět, že má člověk odejít nahoru, že je to tak v pořádku. „Cesta“ nahoru se objeví čtvrtý den od smrti, čtyři dny má dušička na rozloučení a odpoutání, kdo maličko ví o principech „odcházení“, tak prostě jde, ale je moře příčin, proč se duše rozhodnou tady zůstat. Je to jejich vývoj, jejich osobní volba, nemůže je to nahoru vytáhnout násilím. K malému mohla mluvit nějaká dušička. Některé už jsou tady hodně dlouho a vyloženě se nudí, tak občas straší pro zábavu, lidem, co neví co a jak a zkouší třeba automatické písmo nebo vyvolávání duchů s tabulkou, můžou dušičky způsobit celkem šok při vzkazech jako „zemřeš“ apod. Přitom si nějaká znuděná dušička dělá srandu. I tady platí „lidé si dovolí jen tolik, kolik jim dovolíme my sami“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
30.5.16 12:53
@bubulina píše:
Elato a ty třeba věříš v to, že duše se zas vrací na zem? myslím v převtělování?

Vzhledem k tomu, že pracuji s odbloky a často mě to hodí i do minulých životů, tak určitě ano. Čistila jsem bloky z druhé světové války, bloky z upálení, z vraždy apod.. Vzhledem k tomu, že pracuji s dušemi a jejich vývojem, tak ten koloběh vidím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
30.5.16 12:58

@Elata Teda píšeš zajímavě… :kytka:
A nemůže se tedy stát něco takového, že tu duše zůstane… násilím? Že jí není dovoleno odejít? Mám na mysli třebas sebevrahy a tak… Ten odchod je tedy čistě rozhodnutí té duše? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
30.5.16 12:59

Myslim, ze male děti a zvířata sou tomuhle mnohem otevřenější a vnímají to. 3 roky zpátky mi zemřela babička. Bohuzel sem na ni nemela moc cas( čehož velice lituji) díky malému dítěti a bydlení v jiném městě. Děda uz byl mrtvý dlouho, prakticky sem ho nepoznala. A nez babička umřela, děli se u nas cca 14 dni dost nepříjemné veci. Pak mi volal strejda, ze babička zemřela.. Dodnes se mlátim do hlavy, ze sem to nepochopila.. Myslim, ze to byl děda a snažil se mi to dat najevo. Vecer kdy zemřela sem cítila lehkost v duši, bylo mi krásne a lehko a cítila sem sem ze je vse v poradku. Vim, ze se zamnou prisla rozloučit :srdce: od te doby to ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.5.16 13:00

Moje dcerka 5let taky vidí duchy. Navštěvují jí prarodiče od mého přítele..NIKDY je neviděla a ani nemohla vědět že to jsou jeho prarodiče. JEdnou jsem něco hledala a našla právě ty fotky od prarodičů ale za mlada!!! a Verunka na mě jeee mami dívej babička a děda! já vůbec nevěděla kdo to je a jal jsem to říkala chlapovi tak se jí zeptal kdo jí to říkal ap na že právě babí a děda..a taky že někdy se jí ukazují mladí jindy staří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
30.5.16 13:13
@patricie2014 píše:
Moje dcerka 5let taky vidí duchy. Navštěvují jí prarodiče od mého přítele..NIKDY je neviděla a ani nemohla vědět že to jsou jeho prarodiče. JEdnou jsem něco hledala a našla právě ty fotky od prarodičů ale za mlada!!! a Verunka na mě jeee mami dívej babička a děda! já vůbec nevěděla kdo to je a jal jsem to říkala chlapovi tak se jí zeptal kdo jí to říkal ap na že právě babí a děda..a taky že někdy se jí ukazují mladí jindy staří. :think:

To je úplně normální. Duše je energie, může se ukazovat v různých podobách. Táta zemřel ve 48 letech na rakovinu, v rakvi vypadal tak na 60. :( Ale z duchovní dimenze za námi chodil většinou „ve věku“ kolem dvaceti, spokojený mladík. :) Proč by se měli ukazovat staří a zničení, když je jim nahoře dobře a jsou plní energie. :)

@Black Cat píše:
@Elata Teda píšeš zajímavě… :kytka:
A nemůže se tedy stát něco takového, že tu duše zůstane… násilím? Že jí není dovoleno odejít? Mám na mysli třebas sebevrahy a tak… Ten odchod je tedy čistě rozhodnutí té duše? :think:

Ano. U sebevrahů je to tak, že tady často zůstávají zaseknutí, ale je to jejich volba. Sebevraždu člověk páchá, když už si opravdu přeje, aby „to“ skončilo.. tělo zemře, duše ne a co se říká o sebevrazích - věčné ohně pekelné, zatracení apod.. hrozné kraviny, které ale dostatečně vyděsí, aby tady ta duše radši zůstala. Duše prochází určitým vývojem, život na zemi jsou zkoušky, kterými si má projít, ze kterých má získat zkušenosti a „vnitřně vyrůst“, zvyšovat své vibrace.. pokud daný život nezvládl a vzdal, je to jen jeho věc, odžije si to znovu, nejspíš toho bude mít mnohem víc a bude to mít hodně těžké, ale to už je jeho věc.. :) A zůstat násilím.. odváděla jsem pár dětí, které nepustila maminka, to bylo hodně smutné teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
30.5.16 13:17

@Elata myslíš,ze je normální ze sem dědu (nebo aspon předpokládám ) nevidela jakožto osobu ale jako energii? Nevim jak to popsat, ale byl to jakoby oblacek-dým, mihlo se to tak ve 3/4 výšky futer z jedné strany na druhou a konec. Malém sem teda mela mrtvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
30.5.16 13:23
@Jitusee píše:
@Elata myslíš,ze je normální ze sem dědu (nebo aspon předpokládám ) nevidela jakožto osobu ale jako energii? Nevim jak to popsat, ale byl to jakoby oblacek-dým, mihlo se to tak ve 3/4 výšky futer z jedné strany na druhou a konec. Malém sem teda mela mrtvici.

Nn, duše se objevují obvykle jako obrysy, nebo nejsou vidět vůbec, ale nějakým způsobem se projeví. Jako obláčky nebo shluky energií se projevují negativní shluky (emoce, energie jako nenávist, křivda, hněv, rozhořčení atd..). Shlukují se do takových obláčků, v SRT tabulkách mi je označují jako „temné energie“, ale nebývá to moc časté. Ony si tak jako proplouvají prostorem a kde nemají co sosat, z tama odejdou. U negativních lidí plných takových emocí pak zůstávají, sosají si ty jejich negace a stavy toho člověka zhoršují. Ale každý má to vnímání jiné, já tedy duše neviděla nikdy jako obláčky nebo dým, ale občas jakoby zhuštělou energii nebo „hustý šedý vzduch“ ze začátku, co jsem s tím začala pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
30.5.16 13:26

@Elata A jak dlouho zůstává otevřená ta cesta „jinam“? Potom se uzavře? Odkud to všechno víš? :kytka: Docela ráda bych si o tom něco víc početla. A hlavně bych tu jednou nerada zůstala zašprajcnutá. Možná už jsem byla, když se toho trochu obávám… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
30.5.16 13:28

@Elata pane jo, to me vyděsilo. Viděla sem to teda jen jednou, ale nemela sem z toho vubec příjemný pocit. Hlavne maly zacal hrozne křičet, ze tam nekdo je, nas pes ktery sem ani nevěděla ze umí stekat me v noci vzbudil stekanim.. Stekal vedle v místnosti do prázdna. Pak druhy den volali, ze umřela babička. Tak sem to prisuzovala tomu. Od te doby uz nikdy nic..zní to jak sci-fi, ale opravdu se mi to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
30.5.16 13:44
@Black Cat píše:
@Elata A jak dlouho zůstává otevřená ta cesta „jinam“? Potom se uzavře? Odkud to všechno víš? :kytka: Docela ráda bych si o tom něco víc početla. A hlavně bych tu jednou nerada zůstala zašprajcnutá. Možná už jsem byla, když se toho trochu obávám… :think: :nevim:

Ta cesta je chvilku.. duše má ty 4 dny na rozloučení, pak se jí utvoří takový světelný pruh, viděla jsem ho, když táta odcházel, ještě se přišel po pohřbu rozloučit, odešel někam za mě, tak jsem se otočila a jenom jsem viděla takový více méně duhový, světloučký pruh kdesi nahoru a tátu, jak na něj jakoby nastoupil a vytáhlo ho to nahoru. Během minutky přišla máma z domu a ptala se „už odešel, že?“. Že ho taky doma cítila, ale tak jinak. A pak za námi ještě hodně dlouho chodil, celkem často, dcera se nemohla srovnat s tím, že děda odešel, tak si za ní chodil občas hrát. Jinak můžu doporučit knihy od Michaela Newtona - je jich tuším šest, celkově se zabývají dušemi a jejich vývojem, vztahy, atd.. Ty doporučuju s klidným svědomím, četla jsem je až po té, co jsem byla zaběhlejší s dušemi a měla spoustu informací od svého duchovního průvodce, co a jak chodí, takže se mi to shodovalo a s klidem na ně odkazuji. :)

@Jitusee píše:
@Elata pane jo, to me vyděsilo. Viděla sem to teda jen jednou, ale nemela sem z toho vubec příjemný pocit. Hlavne maly zacal hrozne křičet, ze tam nekdo je, nas pes ktery sem ani nevěděla ze umí stekat me v noci vzbudil stekanim.. Stekal vedle v místnosti do prázdna. Pak druhy den volali, ze umřela babička. Tak sem to prisuzovala tomu. Od te doby uz nikdy nic..zní to jak sci-fi, ale opravdu se mi to stalo.

Pro někoho sci-fi, pro mě každý čtvrtý pracovní mail. :D Štěkající a vrčící psi do prázdna, kočky naježené prskající do zdi, vřeštící hysterické děti ukazující na nic, chlad, mrazení, zvuky, blikání žárovek, v extrémech zapínání elektro spotřebičů apod. Sranda prostě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
30.5.16 13:50

@Elata mas super praci, to by me bavilo. Jenže ja Machruju a kdyz se mi to stalo tak sem hodinu pres tlukot srdce neslysela TV :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat