Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky, rozhodla jsem se napsat, protože jsem poslední dobou úplně v šoku a je to jak z hororu
..můj mladší syn, bude mít 3 roky, se bojí a vykládá pořád o pánovi, že s ním je v pokojíčku, nechce spát sám se starším synem…když jsem se ho ptala, kde je momentálně ted pán, tak řekl, že u postele a zeptala jsem se co pán dělá a můj syn si strčil ruky do pusy a začal si pusu roztahovat…a dnes mi řekl, že pán sedí s náma v obyváku a nechce mu dát žvýkačku a že on mu rozumí…jsem totáně v šoku a mám strach..dějou si jiné věci poslední dobou u nás doma..padají obrazy, rožíná se světlo samo…atd…poradte..děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romul no,tak to je vážný, když se malý bojí, chtělo by to odborníka, který ducha odvede, snad ti tady někdo poradí na koho se obrátit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No doufám, že mi někdo poradí, všichni mi říkají, že to má normální logické vysvětlení, že ho určitě můj starší syn straší…nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, synovi je 2,5 a taky vidí pána :-/ Trvá to asi od jeho dvou let. Není to nijak časté a probíhá to v pohodě. Jen mi řekne, že vidí pána a ukáže kde je. Napůl se i směje, tak jsem i v klidu. Brečel jen jednou a to v noci. Asi se leknul.. Ukazoval na roh postele, že je tam pán. Tak jsem ho vzala do ložnice a bylo dobře. Teď pána viděl v pondělí před spaním v pokojíčku a říkal, že pán běží a koukal na místo pod oknem. Vždy se ptám co ten pán dělá a jak vypadá, ale moc jsem z něho zatím nedostala :-/ Syn už když byl malý, tak koukal a smál se na bílou zeď, pak dlouho nic a teď tohle. Dokonce občas přijde a říká, že má pejska (říká pán půjčil pejska a směje se) má složené ruce, jako kdyby choval dítě (zvíře). Beru to s klidem, ale taky se bojím, aby mu to nijak neublížilo
Máme kolem spoustu dětí (synovce, od kamarádek) a nikomu se nic podobného neděje.. Snad bude vše v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn vidí malou holčičku.
Synovi je 2,5 roku. Nedávno se asi kolem 22h. probudil a křičel, že u dveří je bubák. Uklidnili jsme ho a spal dál. Dnes za mnou přiběhl do ložnice, křičel „bubák“ a odvedl mě do obýváku. Když jsem se ptala, kde je, ukázal pod malý stolek, který má na kreslení „tam“. Když jsem se zeptala, kdo to je, řekl, že malá holka. To se opakovalo asi za hodinu. Měl poměrně vyděšený výraz a říkal „bubák pryč“.
Jako mladší jsem také něco viděla, jen jednou. Může být citlivý po mě. Kdysi se mi zdávali sny, které se na 100% druhý den odehráli - nemohla jsem nijak vědět informace, které jsem se ve snu a posléze druhý den dověděla.
Děvčata je mi z toho blbě od žaludku.
Ještě dodám, že jsem se ho ptala několikrát s určitým odstupem a zopakoval to samé.
- Citovat
- Upravit
Moje malá má zase imaginarního kamaráda. Je jí 5 let, má ho asi od 4 let. Stěžuje si mu, povídá si sním. V 5 letech jsme zjistili že je,,postižená,, a bylo nám doporučeno nechat jí ho. mrazí mne z toho ale nechávám ji být. Jen doufám že je opravdu imaginární
Používá na to prsty. Vždy je divně zkřiví a mluví na ně a ty prsty jí jako odpovídají a ona opakuje co říkají. špatně mluví ale když mluví na něj, jde jí rozumět lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Energetický obtisk
To není nic divného, když dítě vidí „ducha“. Dítě je čisté, ještě nezkažené technikou a nezatížené všemi vymoženostmi světa, které nás oddalují od přírody. Proto dítě je schopno citlivě vnímat více vše kolem sebe, to co již dospělí nevidí. To co vidí je energetický obtisk bytosti, která tam buď žila nebo na tom místě velmi lpěla a nemůže odejít. Je dobré dítěti naslouchat, třeba se něco dozvíte.
Znám příběh jednoho domu, kdy majitelka na tom domu tak visela a hamižně lpěla, že si z důvodu tohoto domu rozvrátila celou rodinu, která ji nakonec zavrhala. Ona v té vile zemřela ůplně opuštěná a bohužel dodnes nebyla schopná tento hmotný statek opustit a z hmoty se vymanit, stále se tam toulá její energetický obtisk, který nejprve nové obyvatele strašil, ale už si zvykli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem radši všechny příspěvky protože jsem posera, ale nám se to taky 2× stalo a nebylo to zespaní, ale před spaním, moje 23 dcera se zakoukala v ložnici do rohu a začala křičet,,pán bojim, bojim" a ke všemu mě ještě vyděsilo asi před týdnem, malá schodila kuchyňku, kde je ten bublající sporák a ten ležel na zemi, kdykoliv jsem kolem prošla, tak spustil, vždy když jsem tam šla dělala jsem zrovna jinou práci, tak jsem to neuklidila, byla jsem doma sama v obýváku a najednou se to samo v pokojíčku spustilo, no málem jsem se po… Může to být opravdu duch? A vyhánět se mi ho zase nechce, říkám si, co když na nás dává pozor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dana 07 no ze jsem tvuj prispevek pred pulnoci cetla
![]()
Malej 3 roky, to taky obcas ma, pozdravi a ja se ho zeptam, koho zdravis? A on, no toho pana… ![]()
A jednou se zadival v pokoji do rohu a rika, tam je pani…a ja, co dela? No kope diru… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Peťulka2608 píše:
@Dana 07 no ze jsem tvuj prispevek pred pulnoci cetla![]()
Malej 3 roky, to taky obcas ma, pozdravi a ja se ho zeptam, koho zdravis? A on, no toho pana…
A jednou se zadival v pokoji do rohu a rika, tam je pani…a ja, co dela? No kope diru…
Síla. To bych se po..
- Citovat
- Upravit
Mě když bylo 8 let, viděla jsem ducha..bydleli jsme tehdy ve starším baráku já měla pokojík nahoře a jednou brzy rano v 1-2 h jsem se probudila a nad hlavou na stropě jsem to viděla, barvu to mělo trochu namodralou, bylo to skoro průsvitné a mělo to mužský obličej koukalo to na mě a něco to na mě promluvilo, nerozuměla jsem tomu, ale hned jsem vyskočila z postele a utíkala dolů za našima…ti mi nevěřili prý se mi to zdálo..ale já vím, že to nebyl sen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo no. Taky máme doma bubáka. Je barevnej, má oči, ústa, ale nemá prý jazyk a zuby. Většinou je v ložnici. Někdy, když má malej horečky, tak slyší nějaké strašně nepříjemné zvuky. Asi je to hlavně hodně silné a křičí, že ho chce bubák sežrat. Je to hodně divné, protože to slyší i už bdělém stavu, strašně se toho bojí, zakrývá si uši a mě zakrývá pusu, asi aby mě bubák neslyšel a říká mi Ticho, ticho!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dana 07 sporak ti spustil proto, ze i vibrace v podlaze to mohly sepnout, mam tak dma x hracek, co tohle delaji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit