Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ženy tak vám řeknu, že mi z toho úplně běhá mráz po zádech. Mamka mi říkala, že kdysi viděla v noci na chodbě stát tři bílé postavy, rychle se otočila pryč a když se otočila zpět tak už tam nebyly. Dál říkala, že každý večer padal obrázek s fotkou moji sestry a tak to bylo asi 14 dní. vše se odehrálo během těch čtrnácti dní. Poté se stal sestře úraz a má následky už navždy. Já jsem ducha nikdy neviděla, ale občas se mi stáva, že nám úplně divný pocit, jako když mě někdo sleduje. A ještě mi třeba ve třiceti stupních z ničeho nic naskočí husí kůže a prebehne od mráz a začnu mít takový divný pocit jak když nekdo stojí za mnou. nebo v noci když se vzbudím, tak mám pocit, že vám někdo je a divá se na mě, ale nikoho nevidím. Brrr už i teď mam husinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženy tak vám řeknu, že mi z toho úplně běhá mráz po zádech. Mamka mi říkala, že kdysi viděla v noci na chodbě stát tři bílé postavy, rychle se otočila pryč a když se otočila zpět tak už tam nebyly. Dál říkala, že každý večer padal obrázek s fotkou moji sestry a tak to bylo asi 14 dní. vše se odehrálo během těch čtrnácti dní. Poté se stal sestře úraz a má následky už navždy. Já jsem ducha nikdy neviděla, ale občas se mi stáva, že nám úplně divný pocit, jako když mě někdo sleduje. A ještě mi třeba ve třiceti stupních z ničeho nic naskočí husí kůže a prebehne od mráz a začnu mít takový divný pocit jak když nekdo stojí za mnou. nebo v noci když se vzbudím, tak mám pocit, že vám někdo je a divá se na mě, ale nikoho nevidím. Brrr už i teď mam husinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, jestli jsem to psala v teto diskusi, ale jeden cas si dcera hrala s klucinou duchem.Neni to tak davno, co se mi s tim klukem zdalo a on me v tom snu zadal, abych ho prijala mezi nas. Odmitla jsem ho i ve snu jsem mela strach a porad za mnou v tom snu chodil. Pry jsem udelala dobre, ze jsem ho odmitla.
No, a minuli tyden jsme byly v Jihlave v katakombach. A ano sama za sebe rikam, jsou tam duchove. V jedne „ulicce“ pruvodkyni zhasla a nechala nas tak chvily stat. Prosel mi za zadama a otrel se o me. Nekecam, fakt. Ale v tu chvily jsem strach nemela. Segra ho i videla.Ta ma zas takovy „dar“ ze s duchama muze mluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jeste jsem chtela rict, ze jak pruvodkyne zhasla, tak potom nakym svetlem ktere silne bliklo delala stin na zed jednoho z nas a pak i pritele s dcerkou a kdyz jsme vylezly dcera povidala: „Byly tam duchove.“ A pritel povida ano pani z nas udelala duchy na zed vid? A dcera: „No, ale oni tam byli jeste jiny duchove doopravdy.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak ja s timto mam taky zkusenosti a nemyslim si ze si to deti vymysli, nebo ze maji bujnou fantazii, jak tady nekteri psali…ja sama jsem jako dite videla ducha, bylo mi asi 5 let a u babicky v rodinem baraku v chodbe jsem videla ciziho chlapa, kdyz pak babicka prisla z nakupu a ja ji to rekla, jeste me zprdla, at si nevymyslim a byla nastvana ze me ani nemuze nechat na chvili samou doma
no a ted to pro zmenu vidi moje 3 leta dcera..kdyz jdeme za moji mamkou, ktera bydli v panelaku, mala vzdycky v prizemi vidi pani, ma problemy s reci, takze nerekne presne co vidi, jen rika tam je pani a podle toho co mi ukazovala vidi nejakou obesenou pani, ale to vzdy kdyz tam jdeme, jsem z toho nervozni a je mi lito, ze musi mala videt takove osklive veci, ale nevymlouvam ji to a verim ji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ja jako dite zase mela stavy, kdyz jsem spala, tak se mi zacala trast postel, a busilo mi srdce, ale hrozne. Meli jseme dum u hrbitova. V dospelosti, kdyz jsem se z domu rodicu odstehovala, tak se mi to stalo pouze jednou. Na duchy verim a mam docela velke predtuchy. Citím, kdyz se ma neco stat..Jsem hodne precitlivela a kdyz, jsem si cetla, ze prave na tyto osoby si muze zla duse dovolit neco, nebo ja nevim jak to napsat..Myslim, ze jsem zablokovana, rekla mi to i jedna pani pres andely, ale chci se zeptat, zda ma nekdo zkusenosti, mam strach. Mam problem s tim, ze si vubec neverim, mam strach ze spatnych reakci atd. Nejhorsi na tom je, ze jsem zrovna typ, do ktereho by to nikdo nerekl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja jako dite zase mela stavy, kdyz jsem spala, tak se mi zacala trast postel, a busilo mi srdce, ale hrozne. Meli jseme dum u hrbitova. V dospelosti, kdyz jsem se z domu rodicu odstehovala, tak se mi to stalo pouze jednou. Na duchy verim a mam docela velke predtuchy. Citím, kdyz se ma neco stat..Jsem hodne precitlivela a kdyz, jsem si cetla, ze prave na tyto osoby si muze zla duse dovolit neco, nebo ja nevim jak to napsat..Myslim, ze jsem zablokovana, rekla mi to i jedna pani pres andely, ale chci se zeptat, zda ma nekdo zkusenosti, mam strach. Mam problem s tim, ze si vubec neverim, mam strach ze spatnych reakci atd. Nejhorsi na tom je, ze jsem zrovna typ, do ktereho by to nikdo nerekl.
Ahoj, zkus Regresní terapii. To by Ti mohlo pomoci
Zkus si o tom něco přečíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky my máme to samé. Od doby co jsme se přestěhovali do tohoto bytu tak naše 3 roční holčička vidí duchy. Zakouká se třeba na zeď a říká bubák.. toto nám dělávala dost často. Nevěnovala bych tomu pozornost ale jednou se vzbudila o půlnoci a hrozně ječela spává semnou… sedla si na postel a otočila hlavu koukala za sebe a ukazovala na zed že je tam bubák… po chvilce usnula ale já cítila hrozný parfém.. jako by se mi po nosem někdo hrozně navoněl.. okno bylo otevřené ale z venku to nešlo..na chodbě taky smrad nebyl… jen v tý naší ložnici.. hrozný psrfém chlap nebyl doma a nikdo kromě mě a dětí doma nebyl. Po čase jsem se dověděla, že tu bydlela od naší známí sestra. které selhali brzdy a zabila se v autě.
Ted ten byt vlastní chlápek, který jí týden před tou nehodou opravoval auto. Nevíme, jak k bytu přišel ale bude v tom 100% nějaká černota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já si pamatuji z dětství, že jsem viděla u dveří chlapskou postavu vypadala jako náš strejda za mlada (maminčin nejbližší kamarád z dětství byl pro nás jako druhý táta). ale to strejdík ještě žil.. ale jeho mladšího brášku u svého baráku na zastávce srazilo auto.
Netuším kdo to byl ale věděla jsem, že nespím… byla jsem 100% vzhůru a koukala na něj a on na mě.. asi 5 minut. Pamatuji si, že jsem se ptala mamky, jestli nedojel strejdík ale nebyl u nás.
Sice to nesouvisí s duchama ale taky si pamatuji, že se mi zdál asi týden stejný sen, že mě mamka pošle ke svojí kamarádce do posledního patra ( bydleli jsme v paneláku) jestli nedojde na kafe.. a já přelezu zábradlí a skočím dolů..a po té ležím ve sklepě v louži krve. Jednou mě opravdu poslala ke své kamarádce a já jako smyslů zbavená přelezla zábradlí a chtěla se pustit.. pak jsem si vzpomněla na tu kaluž krve vlezla jsem tedy zpátky a už se mi to nikdy nezdálo.. ![]()
Má teta má historek, že by mohla napsat slabší knihu. Jednou nám vyprávěla, že když její manžel zemřel, kněz měl zpoždění, když měl pohřeb. Naskytlo se tam tolik dramatických událostí, jako, že si někdo zlomil nohu, jak rakev nesli nebo se jim rakev převrhla do hrobu bylo toho víc. Ten její zesnulý manžel nechtěl do hrobu dokud nedojel farář a neposvětil jej. To prý k ní chodil ještě před pohřbem shazoval obrazy atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já 20 let žila v rodinném domě s našima, pak jsme šli na byt a po 4 loetech jsme se vrátily zpátky jako s rodinou a opravily jsme si to smanželem. Naši tu nebydlí..
Nikdy jsem se tady nebalá! snad někdy po nějaou hororech, dkyž se člověk díval, ale to spíš bylo takové chvilkové, naši hodně směnovaly takže já od těch 14 let byla i přes noc sama, běžně jsem si šla na záchod nerozvicovala atd..
Teď, prostě mám divné pocity, i se sama bojím, v ložnici, kde spíme a běžně jsem dřív byla sama, tak mám uzkostné pocity..
No jednou mi syn totiž řekl, když měl tři roky.. Nevím přesně, co jsme řesili, ale prostě, že on je můj malý chlapeček a ona na to a to si moje maminka, a já ho pohladila a na to dodal a za tebou stojí další maminka.. nidky jsme necítila ten pocit strachu- rychlý tep a jakoby mi prolil břicho vřelou vodou- hnus..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a přesně tohle, co tady řešíme, to je ta pomyslná brána. Můžeme všichni jen dedukovat, vzpomínat si, vybavovat zážitky… Určitě něco existuje po smrti, i já mám spousty zážitků. Dovolím si tvrdit, že mi to bylo někým mým hodně blízkým dokázáno… Ale myslím si, že to nelze chápat ve špatném smyslu. Prostě to tak je a hotovo. Spousta lidí se snaží si vše nějak logicky vysvětlit. A tím se uklidní, ale ono to je ve skutečnosti úplně jinak, jenže to nikdo z nás za života nezjistí.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě jsem si vzpomněla, když jsme bydleli v předchozím bytě, tak sice dcera nikoho neviděla žádné duchy až teď v tomto bytě. Spávala ještě v postýlce vedle mé postele a já jednou v noci nad její postýlkou viděla tři světýlka. Hledala jsem odkud vychází… ale nikde jsem nic neviděla…odkud by vycházely a proč by nebyly třeba na zdi ale nad její postýlkou.. nevím, jestli je to nějaké znamení. Několikrát jsem si protírala oči ale pořád tam byly, určitě tak 3 minutky pak zmizely.. Holky mě zase běhá mráz po celém těle asi dnes neusnu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já také
Já jako malý kluk ve věku kolem 2 - 3 let jsem také měl schopnost vidět duchy. Viděl jsem i zlého ducha - ďábla. Naštěstí on si mě nevšímal. Ale byl to velice nepříjemný a děsivý pohled
- načítám...
- Citovat
- Zmínit