Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
25.9.20 21:57
@jahoda 2 píše:
Ahoj tu vídám dost často už léta. Ta postava má kapi a není ji vidět do obličeje. Obličej mi ukázala jen jednou. Byla to má mrtvá máma. Tenkrát jsme z toho měla děsně šok na dost let.
Pak byl klid. Byla také dost dlouhá doba let kdy z našich rodin nikdo neuměl. Ale když umřela babička, tak nez umřela měsíce před se mi opět zacela zjevovat a opět ji nebylo vidět do obličeje. Odstartovalo to edici umírání starší generace v rodině. Když umřeli až na jednoho všichni nejstarší a jeden mladý v rodině je opět klid. Pak se narodila malá a ta je všechny viděla, ale nevidím je teď já jen cítím když ona vidí či cítí.
A postupně se to zase sklidnilo a malá spí. Ale vždy když se něco děje se staresinama tak to víme obě dopředu. Tu postavu jsem neviděla jen já. Navíc u nás byla 6leta holčička, cca 2-3leta holčička, veliký pan, žena v kapi, dva pánové, stará paní a někdo s kým si malá neustále povídá. Teď jak zacela chodit v srpnu do školky je zase všechno ok. Zatím dobře a konečně spí. A víte co zlepšilo se to po podání každý večer hodinu před spanim B-komplex a multak ráno. Jinak tu postavu v černém viděl v noci i manžel a shodli jsme se na tom, že postava se obávala vstupu do ložnice. Tam, že vstoupit nechce a stojí vždy mezi dveřmi. 8o @Elata je naprosto úžasná. Aniž bych jí cokoliv popisovala vše zjistila a odvedla či uklidnila situaci. Dokonce věděla, že se nás dům nachází na dvou tektonickych vrstvách kdy je jakoby větší výskyt těchto jevů a je tam jakoby větší, lepší přístup těchto jevů kor když jsem médium. A tyto duše tudy procházejí a jelikož jsem médium(víc citlivá) doslova mě vyhledávají. Ato teď i přes malou.
Co mi hodně pomáhá je když se bojím si stále opakovat v duchu vše zle co na nás bylo seslano ať jde tam odkud přišlo. Mezi tím většinou usnu a dobrý. Jen jedno malá není schopna spát v pokoji celou noc sama. Vždy kolem 2-5 se probudí. Někdy několikrát někdy jednou. Co jsem zjistila je třeba aby vstával v 6:15h. nejdříve. Když vstává dřív tak je strašná. A neumím to nijak vzkloubit že školkou a práci. Kterou sice teď nemám, ale strašný.
Děkuji moc.

Ty už to nehul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.23 20:35

Věříte že je něco mezi nebem a zemí co umí vidět malé děti? Duchové a tak?
Dneska jsme s půlročním synem byly na návštěvě v domě kde se za 2 sv. války bojovalo a umřelo pár lidí. Syn po deseti minutách začal ječet a brečet (ještě nikdy to neudělal) a nešel utišit. Brečel celou cestu domů, což bylo dvě hodiny. Je možné že viděl co se tam stalo nebo duchy zemřelých?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
29.12.23 20:37
@Anonymní píše:
Dneska jsme s půlročním synem byly na návštěvě v domě kde se za 2 sv. války bojovalo a umřelo pár lidí. Syn po deseti minutách začal ječet a brečet (ještě nikdy to neudělal) a nešel utišit. Brečel celou cestu domů, což bylo dvě hodiny. Je možné že viděl co se tam stalo nebo duchy zemřelých?

Ne

• Citovat
  • Upravit
9323
29.12.23 21:03
@Anonymní píše:

Jo, můj chlap taky vidí duchy. Třeba vojáky z první světový, zemřelou holčicku, co jsme jí znali… Občas se nám prý po bytě prpjde zemřelá příbuzná. On je teda založením introvertní melancholik a mívá to ve stavu změněného vědomí po pivku, kdy lehce zapíjí tu melancholii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64993
29.12.23 21:04
@Takyjedna píše:
Jo, můj chlap taky vidí duchy. Třeba vojáky z první světový, zemřelou holčicku, co jsme jí znali… Občas se nám prý po bytě prpjde zemřelá příbuzná. On je teda založením introvertní melancholik a mívá to ve stavu změněného vědomí po pivku, kdy lehce zapíjítu melancholii.

to ale zapíjí lehce víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
29.12.23 21:07
@vokishka píše:
to ale zapíjí lehce víc :mrgreen:

Nee, není třeba my jsme oba takový lunatický typy :D, my umíme tou realitou proplouvat do lehčího snění i s málem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
29.12.23 21:08

Jo hele zrovna včera nám připlul do ložnice vánoční stromeček. Nekecám, byl jako klasický namalovaný jehličnan, akorát že pouze obrysy a ty byly z vánočních světýlek. Připlul k posteli a pomalu se rozplynul. Jsem si jistá, že jsem byla vzhůru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.24 22:31

@Elata Dobry den, sice tu mate starší příspěvek, ale zajímalo by mě jak si zavolate andělíčky když se dcerka bojí. Celkem stím ted s dcerkou 3,5 roku bojujeme že má zlé sny 🤷🏻‍♀️ tak budeme rádi za pomoc :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.5.24 22:40

Dodnes si pamatuju zážitek z jedné noci, když mi byly asi 3 roky…spala jsem v ložnici s tátou a v noci mě budily hlasy dvou žen
Ta jedna byla “hodná”, říkala té druhé, ať mě nechá být a ta druhá se jen hlasitě smála
Bylo mi hrozně zvláštně, motala se mi hlava, naříkala jsem
Táta se vzbudil a myslel si, že asi potřebuju čůrat - dovedl mě do koupelny, posadil na wc a čekal Čůrat jsem nepotřebovala, jen jsem dokola slyšela hlasy žen a nakonec viděla zvláštní obrysy
Přestalo to, až když mě táta znovu uložil 8o
Dodnes nechápu, co se tenkrát v noci dělo, jak jsem mohla něco takového slyšet…když si na to vzpomenu, přijdu si jak blázen :mrgreen:
(ale věřím v takové věci jako duchy a paranormálno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
23.6.24 10:45
@Michaela207 píše: Více

Dobrý den, omlouvám se, že píšu až teď, měla jsem nějaké zdravotní komplikace. Tak nevím, jak jste na tom s dcerkou po té době, ale kdyby to zajímalo někoho hledajícího v diskuzích, tak odepisuji. Andělé i archandělé jsou energetické vyšší bytosti - nemají fyzické tělo, tedy ani nepotřebují hlasivky a vyloženě nějaké „volání“ - bytosti bez těla, včetně lidských duší, komunikují telepaticky - předávají si myšlenky a emoce, při komunikaci s nimi je důležité prostě myslet na ně, cítit a myslet na to, co jim potřebujete sdělit. U tak malého dítěte je dobré si povídat o andílcích, ukázat nějaké obrázky, popovídat, že žijí třeba nahoře daleko za nebem, ale lítají k nám pomáhat a chránit malé dětí a protože jsou kouzelní, tak slyší, když na ně bude moc myslet a poprosí je o ochranu a dobré spaní. Malé děti věří na zázraky a dost to pomáhá, vzít to formou pohádek, ale podpořit ji v tom, aby si večer lehla s vírou, že ji nějaká kouzelná bytost chrání. Ohledně těch zlých snů - co Vám říká? Zlé sny můžou být následek špatných zkušeností, které se ve spánku v podvědomí zpracovávají, ale taky můžete mít doma nějaké cizí nebo špatné energie, možností je moc. :) Každopádně přeji, aby bylo dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.6.24 12:10

My měli doma Filipa. Byl neviditelný a tahal dceru (3 roky) za vlasy, schovával hračky nebo říkal škaredá slova. Jednou jsem si sedla na židli, a dcera začala křičet "tam si nesedej, sedíš na Filipovi! Bylo to fakt strašidelné. Přestalo to, když jsme se přestěhovali. Věřím na svět mezi nebem a zemí, a děti ho mohou vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.9.25 19:59
@saraai píše: Více

Moje dcera vidí siluetu osoby prý je černá a není vidět obličej, občas jí vidí i ve dne. Trvá to už cca 2 roky. Má i vysvěcený přívěsek. Nevím už jak jí pomoct, sama neusne bojí se, prý jí to pozoruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat