Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
3.8.16 13:09

Zdravím všechny. Také sem přidám jednu historku. Už totiž začínáme být trochu nervózní. Včera večer prcek (1,5 roku) nechtěl usnout a brečel a brečel. Tak jsem k němu šel a stál jsem u postýlky, on ležel, vyvalené oči, vyplazený jazyk a díval se vedle mě. Já ho hladil, on bez hnutí a bez zvuku ležel. Pak prohlásil bába, začal na to místo vedle mě mávat a říkal papá. Odešel jsem a usnul. Už několikrát se nám stalo, že v obýváku se kamsi zahleděl, řekl bába nebo děda a zvedl ruce, aby ho někdo pochoval. Na nikoho, stál k nám bokem. No a třešnička na dortu byla asi před třemi dny, kdy v noci zakřičel, tak jsme mrkli na chůvičku na obrazovku. On ležel na zádech. Ještě nemá sílu se posadit z lehu, to prostě za žádnou cenu nedá. No a on na té kameře, jak ležel, tak zvedl obě ruce, posadil se, pak zase padl a spal dál. Jako by ho za ty ruce něco vytáhlo do sedu. Žena už se začíná bát v jeho pokoji v noci. Navíc bydlíme kousek - asi 200 metrů od hřbitova a pod kopcem, asi 300 metrů, je hospůdka se sálem, která za druhé světové byla lazaret a když vybombardovali nádraží (myslím, že vybombardovali), tak všechny údajně vozili tam. A tam se tedy dějí věci! Občas tam hraje samo piano, občas se rozladí rádio a jsou slyšet divné zvuky, někdy se snaží někdo dostat z půdy a bere za kliku, ačkoli tam nikdo není a dveře jsou odemčené… No sranda. Myslíme si, že k nám chodí moje babička, která umřela těsně před naší svatbou (týden) nebo ženy děda, který umřel pár týdnů před narozením prcka. Každopádně to příjemné není. Vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
12.12.16 08:33

Prosim poradte, uz sem zoufala. Syn ma 2 a ctvrt roku. Od mala spatne spi, ale v lete sme se prestehovali do 100let stareho domu, ktery opravujem a ja uz skoro nespim jak se maly furt budi. Nevydrzi spat ani hodinu, nekdy jo… ale vcera me furt ukazoval prstickem a brecel (neumi mluvit jeste) a jen nas volal. Slysim v tom pokoji obcas soupani, mazel mi neveri, ale bnitrne necitim nic zleho. Prosim poradte na koho se obratit? Dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.12.16 08:48

@shina ahoj, zkusit vysvetit. Můj bratr též viděl ducha, a to bylo v dospělosti, omohlo až vysvěcení…a bydlím v domě, kde se taky sem tam někdo ukáže. Nemáme ale strach nikdo, takže to bude nejspíš jen na pozdrav :mrgreen: Ale věřím tomu, ze kdyz ma syn strach, tak je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
12.12.16 09:00

Zapal svíčku a požádej, aby odešlo to, čeho se syn nebo ty bojíte. Zároveň pokud ti to nevadí, požádej, aby zůstalo a chránilo vás to dobré. Třeba mrtví příbuzní. Jako ochránci a strážní andělé. Takový strážný anděl se vždy hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.12.16 09:16

Tusim, ze v Cr existuje skupinka, neco jako lovci duchu. Pomahaji dusim k prechodu na onen svet. Nevzpomenu si jak se jmenovali, ale zkus prolezt you.tube. Jinak bila svicka a obrazek andela by prozatim meli synkovi doprat klidnejsi spani- musis andely poprosit o ochranu. Vysveceni muze a nemusi pomoci, paradoxne nemusi pomoci v pripade, ze mate „neskodneho ducha“,protoze dobre duse vyhnat nelze. Chapu ovsem, ze pokud synek vidi starou pani v satku v rohu mistnosti, je vydeseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.12.16 09:27

Já myslím, že někdo kdo se tím zabývá, byl teď v pořadu Jana Krause. Zkuste pohledat. Paní byla moc sympatická a myslím, že by Vám pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.12.16 09:27

@shina Já myslím, že někdo kdo se tím zabývá, byl teď v pořadu Jana Krause. Zkuste pohledat. Paní byla moc sympatická a myslím, že by Vám pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.12.16 09:38

@Lutte
Jak zmiňuješ..jdi na fb do skupiny´´ Paranormalni jevy, nadpřirozeno a Ti druzí´´ tam získáš kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.12.16 09:48

Pan, ktery ma skupinu na vyhaneni duchu, se jmenuje Drábek. Tak zagoogli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.12.16 10:02

Pan Drábek je velmi úžasný pán. Sleduji jeho profil na FB a celá jeho skupina jsou sympatičtí lidé. Skupina se jmenuje EPRV777. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
12.12.16 10:26

Dekuju moc. Pana Drabka mi dnes doporucila kolegyne, ze pry vydava clanky. Jelikoz jsem se o to nikd, nezajimala tak nevim. Zkusim tu svicky. Nemyslim si, ze je to nekdo zly, to bych asi vycitila, pze i kdyz slysim to „šuchotani“ po podlaze tak nemam strach, jen syn je nervozni a porad se budi.. jeste me napadl lapac snu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
12.12.16 14:06

Dcera jednu dobu tvrdila, že se na ní v noci chodí koukat pán. Prý přijde z chodby, pak stojí u postele, nic nedělá, jen na ni kouká. Také v té době hodně špatně spala. Už mluvila, měla asi 3, tak jsem jí řekla, Ať pána požádá, aby odešel, že se ho bojí. Od té doby je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
12.12.16 23:58

Dnes sem, opet po dlouhe dobe periferne, kdyz jsem obstaravala malou u jidla videla cosi probjehnout pres chodbu do koupelny. Lekla jse se toho a zcela instinrivne vyhrkla. Jezis to jsem se lekla, jakoby nekdo probjehl pres chodbu do koupelny.Tak se ptam male, ma 21m. videla jsi to taky? A ona kyvala hlavou a rika teta teta.Neee tata tata/jako tam, tamto toto, tata, ten dospely nebo tak/,ale rovnou teta.Cely vykend tu rve babi babi a dnes deda deda.Doma mi ores denspi max.20-40min..Venku hodinu. V noci se budi a rve.Tak asi je tu zase nekdo dalsi a nebo se blizi konec muzovy babicky. A zase mi to nekdo jen oznamuje dopredu jako pokazde pred tim…coz uz jsem psala v predchozic psanich.Ale nevim bojim e aby mala z toho nemela nejake tezkosti. Staci, ze mam obcas spatny pocit ja a vidim tu nekoho. Nejhorsi je jit bytem s baterkou za malou do loznice, v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
13.12.16 07:04

@jahoda 2 necetla jsem minule prispevky, ale prectu si… jinak to musi byt mazec :( bydlite ve starem dome? Tak malinka si to snad neodnese do budoucna, jak bude vetai tak pry to ty deti uz tak nevnimaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.12.16 08:14

@shina Nu…bydlime v predelanych dustojnickych kasarnach v Milovicich.Me by ani nevadilo kdyby je pak vnimala, ale spis aby z toho nemela porad strach a pak tiky/trrba/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat