Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zdravím všechny. Také sem přidám jednu historku. Už totiž začínáme být trochu nervózní. Včera večer prcek (1,5 roku) nechtěl usnout a brečel a brečel. Tak jsem k němu šel a stál jsem u postýlky, on ležel, vyvalené oči, vyplazený jazyk a díval se vedle mě. Já ho hladil, on bez hnutí a bez zvuku ležel. Pak prohlásil bába, začal na to místo vedle mě mávat a říkal papá. Odešel jsem a usnul. Už několikrát se nám stalo, že v obýváku se kamsi zahleděl, řekl bába nebo děda a zvedl ruce, aby ho někdo pochoval. Na nikoho, stál k nám bokem. No a třešnička na dortu byla asi před třemi dny, kdy v noci zakřičel, tak jsme mrkli na chůvičku na obrazovku. On ležel na zádech. Ještě nemá sílu se posadit z lehu, to prostě za žádnou cenu nedá. No a on na té kameře, jak ležel, tak zvedl obě ruce, posadil se, pak zase padl a spal dál. Jako by ho za ty ruce něco vytáhlo do sedu. Žena už se začíná bát v jeho pokoji v noci. Navíc bydlíme kousek - asi 200 metrů od hřbitova a pod kopcem, asi 300 metrů, je hospůdka se sálem, která za druhé světové byla lazaret a když vybombardovali nádraží (myslím, že vybombardovali), tak všechny údajně vozili tam. A tam se tedy dějí věci! Občas tam hraje samo piano, občas se rozladí rádio a jsou slyšet divné zvuky, někdy se snaží někdo dostat z půdy a bere za kliku, ačkoli tam nikdo není a dveře jsou odemčené… No sranda. Myslíme si, že k nám chodí moje babička, která umřela těsně před naší svatbou (týden) nebo ženy děda, který umřel pár týdnů před narozením prcka. Každopádně to příjemné není. Vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim poradte, uz sem zoufala. Syn ma 2 a ctvrt roku. Od mala spatne spi, ale v lete sme se prestehovali do 100let stareho domu, ktery opravujem a ja uz skoro nespim jak se maly furt budi. Nevydrzi spat ani hodinu, nekdy jo… ale vcera me furt ukazoval prstickem a brecel (neumi mluvit jeste) a jen nas volal. Slysim v tom pokoji obcas soupani, mazel mi neveri, ale bnitrne necitim nic zleho. Prosim poradte na koho se obratit? Dekuju moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shina ahoj, zkusit vysvetit. Můj bratr též viděl ducha, a to bylo v dospělosti, omohlo až vysvěcení…a bydlím v domě, kde se taky sem tam někdo ukáže. Nemáme ale strach nikdo, takže to bude nejspíš jen na pozdrav
Ale věřím tomu, ze kdyz ma syn strach, tak je to horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapal svíčku a požádej, aby odešlo to, čeho se syn nebo ty bojíte. Zároveň pokud ti to nevadí, požádej, aby zůstalo a chránilo vás to dobré. Třeba mrtví příbuzní. Jako ochránci a strážní andělé. Takový strážný anděl se vždy hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tusim, ze v Cr existuje skupinka, neco jako lovci duchu. Pomahaji dusim k prechodu na onen svet. Nevzpomenu si jak se jmenovali, ale zkus prolezt you.tube. Jinak bila svicka a obrazek andela by prozatim meli synkovi doprat klidnejsi spani- musis andely poprosit o ochranu. Vysveceni muze a nemusi pomoci, paradoxne nemusi pomoci v pripade, ze mate „neskodneho ducha“,protoze dobre duse vyhnat nelze. Chapu ovsem, ze pokud synek vidi starou pani v satku v rohu mistnosti, je vydeseny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že někdo kdo se tím zabývá, byl teď v pořadu Jana Krause. Zkuste pohledat. Paní byla moc sympatická a myslím, že by Vám pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shina Já myslím, že někdo kdo se tím zabývá, byl teď v pořadu Jana Krause. Zkuste pohledat. Paní byla moc sympatická a myslím, že by Vám pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutte
Jak zmiňuješ..jdi na fb do skupiny´´ Paranormalni jevy, nadpřirozeno a Ti druzí´´ tam získáš kontakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pan, ktery ma skupinu na vyhaneni duchu, se jmenuje Drábek. Tak zagoogli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pan Drábek je velmi úžasný pán. Sleduji jeho profil na FB a celá jeho skupina jsou sympatičtí lidé. Skupina se jmenuje EPRV777. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju moc. Pana Drabka mi dnes doporucila kolegyne, ze pry vydava clanky. Jelikoz jsem se o to nikd, nezajimala tak nevim. Zkusim tu svicky. Nemyslim si, ze je to nekdo zly, to bych asi vycitila, pze i kdyz slysim to „šuchotani“ po podlaze tak nemam strach, jen syn je nervozni a porad se budi.. jeste me napadl lapac snu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera jednu dobu tvrdila, že se na ní v noci chodí koukat pán. Prý přijde z chodby, pak stojí u postele, nic nedělá, jen na ni kouká. Také v té době hodně špatně spala. Už mluvila, měla asi 3, tak jsem jí řekla, Ať pána požádá, aby odešel, že se ho bojí. Od té doby je klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes sem, opet po dlouhe dobe periferne, kdyz jsem obstaravala malou u jidla videla cosi probjehnout pres chodbu do koupelny. Lekla jse se toho a zcela instinrivne vyhrkla. Jezis to jsem se lekla, jakoby nekdo probjehl pres chodbu do koupelny.Tak se ptam male, ma 21m. videla jsi to taky? A ona kyvala hlavou a rika teta teta.Neee tata tata/jako tam, tamto toto, tata, ten dospely nebo tak/,ale rovnou teta.Cely vykend tu rve babi babi a dnes deda deda.Doma mi ores denspi max.20-40min..Venku hodinu. V noci se budi a rve.Tak asi je tu zase nekdo dalsi a nebo se blizi konec muzovy babicky. A zase mi to nekdo jen oznamuje dopredu jako pokazde pred tim…coz uz jsem psala v predchozic psanich.Ale nevim bojim e aby mala z toho nemela nejake tezkosti. Staci, ze mam obcas spatny pocit ja a vidim tu nekoho. Nejhorsi je jit bytem s baterkou za malou do loznice, v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahoda 2 necetla jsem minule prispevky, ale prectu si… jinak to musi byt mazec
bydlite ve starem dome? Tak malinka si to snad neodnese do budoucna, jak bude vetai tak pry to ty deti uz tak nevnimaji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shina Nu…bydlime v predelanych dustojnickych kasarnach v Milovicich.Me by ani nevadilo kdyby je pak vnimala, ale spis aby z toho nemela porad strach a pak tiky/trrba/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit