Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
3.6.18 19:37
@Elata píše:
Zrovna včera jsem to tu myslím v některé diskuzi vysvětlovala. Dřív i duše jednaly víc intuitivně, pak přišlo křesťanství s kecy o nebi, pekle, očistci apod.. začal rozvoj víry, ateismu apod.. a teď lidi neví, v co věřit, jak k tomu přistupovat. Duše, i když už tělo zemřelo, dokud je na zemi, neví o „mimozemi“ nic, je to pořád ten samý člověk. Takže pokud byl například ateista, může se po smrti vyděsit, že vlastně pořád existuje, což přináší myšlenky jestli nemůže jít i do pekla a kdo ví, co se děje dál a že ho čekají nějaké boží tresty apod.. tak radši ze strachu zůstane tady.. další příklad - často zůstávají maminky malých dětí, které zemřou třeba při porodu, nebo při nehodě a mají děti ještě maličké - odmítají je opustit, takže zůstanou u nich.. nikdo je nevidí, neslyší, nemůžou nijak pomáhat, jen bezmocně sledovat a brzy začnou být strašně vyčerpané, aniž by si to uvědomily, začnou krást energii lidem v blízkosti, i vlastní rodině, protože na zemi, bez těla, jinak energii prostě nezíská.. a mraky dalších možností. Přitom když ta dušička odejde, jak má, nabere si nahoře novou energii a dolů může chodit na návštěvy, když se něco děje, cítí to, když na ni někdo myslí, slyší to a může přijít atd.. ale to lidi prostě neví a posmrtno je děsí tak, že radši zůstávají tady. :(

Jak tohle vsechno vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.1.19 13:33

Duch v dome

Ahoj holky, oživují diskuzi. Mám dceru (2). Koupili jsme starý dům, kde jsme asi měsíc. Dneska jsem s ní byla v kotelně, jsou tam zavěšené háky , dcera byla nesvá a začala na ně ukazovat a plakát, tahaly si za krk a bříško. Potom ukázala do rohu kotelny a plakala pán bum. 🤦 🤦 🤦 Dívala se tam velmi škaredé, mracila se a chtěla jít pryč. Hrozně jsem se lekla…můžete mi prosím poradit, jak ducha odvést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
22.1.19 13:46

Můj syn reagoval na muže v rohu koupelny, jeho sestřenice v tom věku na muže v rohu ložnice.Bydlíme v manželově rodném domě a předpokládáme že je to jeho otec který zemřel mladý..neřešili jsme to, po třetím roce na to přestali reagovat a už nic nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.1.19 13:56

@marra2 nevím odkud jste ale zkus web vecimezinami.cz s paní mám vynikající zkusennost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
22.1.19 14:05

@marra2 U tak malých dětí je to záhada, že vidí duchy. Když byl syn malej jako tvá dcera viděl duchy poměrně často, až jsem se bála i já sama. Taky bydlíme ve starém domě, který je postavený snad před 100lety.. Od takových duchů by snad poradil, jen ten člověk, co se s touhle problematikou zabývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
22.1.19 14:11

@MUDr_Jan Fischer @admin Tady se zase registroval nekdo radoby vtipny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
22.1.19 14:56

@Hobitka ďakujeme za hlásenie. :kytka:

Karin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.2.19 16:21

@Elata dobrý den dalo by se napojit i na me? Mám podobný problém, akorát že duchy vidí můj pes. Když jsem sama doma tak pejsek semnou je v ložnici celý vystrašený a něco vidí, jak to chodí kolem postele. Já nic nevidím, ale jsem taky vystrašená a nemůžu v klidu spát. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
17.2.19 16:27
@Klaris24 píše:
@Elata dobrý den dalo by se napojit i na me? Mám podobný problém, akorát že duchy vidí můj pes. Když jsem sama doma tak pejsek semnou je v ložnici celý vystrašený a něco vidí, jak to chodí kolem postele. Já nic nevidím, ale jsem taky vystrašená a nemůžu v klidu spát. :(

A jak víte, že vidí něco co chybí kolem postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.2.19 16:38

Synovec me kolegine si při návštěvě hřbitova vždy odbeh a něco si mumlal. Když se ho ptali co dělá řekl, že si povídá s tou pani. Byli s nim snad všude. Psychol či kdo to byl jim řekl, že deti tohle mají. Jsou vnímavější a nezahlceni reálným světem. Jeho povídání s neviditelnou pani skončila když začal chodit do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.2.19 16:47
@LimitedEdition píše:
Zkus nasypat do každého rohu sůl a v místnosti pálit sušenou šalvěj. Prý to pomáhá a alespoň já se tak cítila v minulém bytě lépe když mi prošel nějaký chlap kolem koupelny. Viděla jsem ho v odrazu zrcadla.

No fuj :poblion:
Me stačila postava v dlouhém kabátu co šla do koupelny. Byla jsem doma sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.2.19 17:00

@Nora2 pejsek mi seděl na posteli a já jsem jen viděla, jak otáčí hlavu doprava a doleva..prostě ,,něco,, pozoruje okolo postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
5.3.19 20:43

Ahoj, tak můj syn viděl jakého si pána, vždy v noci k němu chodil, dokázal ho i popsat, pán celý v černém, s puškou a říkal mu synáčku. Až když to vygradovalo tak moc, že ho chtěl pán objímat, tak to syn už nedal. Byl neuvěřitelně vystrašený a pořád říkal, že táta umřel. Našla jsem jednu paní, která ducha odvedla. Říkala, že si ho syn přitáhnul sám. Moc se mi tomu nechtělo věřit, ale od té doby je duch pryč. Prý mu syn připomínal jeho syna ve stejném věku, který mu zemřel. Tak moc byl pán smutný a opravdu si myslel, že je můj kluk jeho syn. V době, kdy pán odcházel, se oheň svíčky zvětšil, byla všude neuvěřitelná zima a syn skoro usnul, jak to bylo vyčerpávající.Od té doby je klid. Syn z toho už vyrostl. Ale trvalo to cca do doby, než nastoupil do školy. Takový velký zážitek se opakoval ještě jednou, ale ne v takové míře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.4.20 21:02

Musíš se modlit Svatý Růženec a prosit živého Boha...

@marra2 píše:
Ahoj holky, oživují diskuzi. Mám dceru (2). Koupili jsme starý dům, kde jsme asi měsíc. Dneska jsem s ní byla v kotelně, jsou tam zavěšené háky , dcera byla nesvá a začala na ně ukazovat a plakát, tahaly si za krk a bříško. Potom ukázala do rohu kotelny a plakala pán bum. 🤦 🤦 🤦 Dívala se tam velmi škaredé, mracila se a chtěla jít pryč. Hrozně jsem se lekla…můžete mi prosím poradit, jak ducha odvést?
.. ať démon zmizí. Jedině TAK zmiznou!!! Vím to na vlastní kůži.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
25.9.20 21:08
@Atisia píše:
No fuj :poblion:
Me stačila postava v dlouhém kabátu co šla do koupelny. Byla jsem doma sama

Ahoj tu vídám dost často už léta. Ta postava má kapi a není ji vidět do obličeje. Obličej mi ukázala jen jednou. Byla to má mrtvá máma. Tenkrát jsme z toho měla děsně šok na dost let.
Pak byl klid. Byla také dost dlouhá doba let kdy z našich rodin nikdo neuměl. Ale když umřela babička, tak nez umřela měsíce před se mi opět zacela zjevovat a opět ji nebylo vidět do obličeje. Odstartovalo to edici umírání starší generace v rodině. Když umřeli až na jednoho všichni nejstarší a jeden mladý v rodině je opět klid. Pak se narodila malá a ta je všechny viděla, ale nevidím je teď já jen cítím když ona vidí či cítí.
A postupně se to zase sklidnilo a malá spí. Ale vždy když se něco děje se staresinama tak to víme obě dopředu. Tu postavu jsem neviděla jen já. Navíc u nás byla 6leta holčička, cca 2-3leta holčička, veliký pan, žena v kapi, dva pánové, stará paní a někdo s kým si malá neustále povídá. Teď jak zacela chodit v srpnu do školky je zase všechno ok. Zatím dobře a konečně spí. A víte co zlepšilo se to po podání každý večer hodinu před spanim B-komplex a multak ráno. Jinak tu postavu v černém viděl v noci i manžel a shodli jsme se na tom, že postava se obávala vstupu do ložnice. Tam, že vstoupit nechce a stojí vždy mezi dveřmi. 8o @Elata je naprosto úžasná. Aniž bych jí cokoliv popisovala vše zjistila a odvedla či uklidnila situaci. Dokonce věděla, že se nás dům nachází na dvou tektonickych vrstvách kdy je jakoby větší výskyt těchto jevů a je tam jakoby větší, lepší přístup těchto jevů kor když jsem médium. A tyto duše tudy procházejí a jelikož jsem médium(víc citlivá) doslova mě vyhledávají. Ato teď i přes malou.
Co mi hodně pomáhá je když se bojím si stále opakovat v duchu vše zle co na nás bylo seslano ať jde tam odkud přišlo. Mezi tím většinou usnu a dobrý. Jen jedno malá není schopna spát v pokoji celou noc sama. Vždy kolem 2-5 se probudí. Někdy několikrát někdy jednou. Co jsem zjistila je třeba aby vstával v 6:15h. nejdříve. Když vstává dřív tak je strašná. A neumím to nijak vzkloubit že školkou a práci. Kterou sice teď nemám, ale strašný.
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat