Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.2.14 15:15

Ahoj holky, tééda teď jsem dočetla celou diskuzi. Běhá mi mráz po zádech, jsem strašpytel. Na tyto věci věřím. V minulosti jsme měli s kamarádkou zkušennosti, ona byla silné médium.

Diskuzi jsem si našla proto, že můj 3měsíční syn se stále směje a kouká do rohu místnosti. Někdy mu očička i jedou, jakoby se něco pohybovalo. Jsem z toho nervózní a uklidňuju se tím, že je to třeba náš děda (manželův taťka, zemřel ještě před naší svatbou). Starší synek toto neměl. (je mu 5 let). Doufám, že to nebude pokračovat, aby mi jednoho dne Maty také řekl, že vidí pána nebo tak.

Ještě přidám poznatek, synkovo kamarád (ted je mu 5 let) od malinka také viděl něco u stropu, smál se tam, později lezl po kolínkách tím směrem a ukazoval tam. Když uměl mluvit, říkal, že je to pán a podává mu papír a je hodný a bílý, ale kdyby byl černý, tak si musí zakrýt očička a nekoukat na něj. Jeho maminka šla za léčitelem, a ten řekl, že je to někdo, kdo si vyřizuje věci z minulých životů a podává Tondovi svitek papíru - chce se udobřit. Maminka poté musela pronést nějaká zaklínadla a již mají pokoj. Ještě jí ten léčitel řekl, že děti jsou čisté duše a vnímají to - my ne. A jen to 5 let prý. (ač tady čtu, že některé mamky maj zkušenost s viděním a také starší děti)

uff…tak snad bude vše dobré a nikoho Vás už nebudou ti nepříjemní obtěžovat, napiště případně jak jste dopadli. Děkuji. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
26.2.14 22:55

Hmm, tak jsem dneska s mym synkem /2,5r./ mela pred spanim debatu… pry se boji. A rikal, ze pana. Ze lita jako vrtulnik a ukazoval rucickou, jak lita kolem dokola. Kdyz jsem se ho ptala, jestli mu neco rika, tak vrtel hlavou, ze ne. Ze nerika. Ze se diva. A je zluty.
A neni to poprve, co se o nem zminuje.
Uz jako miminko se dival nekam do rohu a smal se. Kdyz mel cca rok a pul, tak zase v kuchyni maval na nekoho a rikal dě dě. Tak rikal v te dobe i nasemu dedovi. Tak me napadlo, ze je to nekdo, kdo vypada stare nebo je to muz.
Tak nevim, kdo jsou TI DRUZI? Muzou nejak ublizit? Je to vymysl, fantazie? Proc se na nej jako miminko smal a ted se ho boji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 23:08

Ti druzí ubližovat nemusí, ale mohou, to ti nechci popírat.. třeba se ho teď bojí, protože ho více vnímá a na malého více působí nebo pán začal něco dělat…
a ano, věřila bych mu, že se u vás můžou duchové vyskytovat, sama jsem malou přistihla, jak na někoho kouká, jak se za někým otáčí a ukazuje na něj a mě neviděla…ducha jsem nechala odvést s pomocí někoho zkušeného a radím to i tobě, ale neboj se :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3175
26.2.14 23:30
@Anonymní píše:
Ti druzí ubližovat nemusí, ale mohou, to ti nechci popírat.. třeba se ho teď bojí, protože ho více vnímá a na malého více působí nebo pán začal něco dělat…
a ano, věřila bych mu, že se u vás můžou duchové vyskytovat, sama jsem malou přistihla, jak na někoho kouká, jak se za někým otáčí a ukazuje na něj a mě neviděla…ducha jsem nechala odvést s pomocí někoho zkušeného a radím to i tobě, ale neboj se :hug: :hug: :hug:

8o 8o 8o 8o 8o No nestacim koukat :lol: Si delas srandu? Rekla bych, ze je normalni detska predstavivost a fantazie :nevim: Holky neblbnete :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.2.14 23:39

@74paja Souhlasím s anonymní, můžeš požádat o kontrolu, zda tam není nějaká duše a ten člověk ji pak i dokáže odvést, pokud by byla. Pokud bys chtěla kontakt, tak mi napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.2.14 07:43

@74paja taky jsme si nechali odvést nezvaného návštěvníka v bytě a od té doby máme klid.. To se prostě stává. Důležité je, jaký z nich máš pocit, ty nebo tvůj syn. Pokud má strach, něco bych s tím dělala. Ale můžou to být i pohodoví návštěvnívi, kteří tam prostě jen jsou. Stejně tam ale nemají co dělat a měli by být jinde. To, že nejdou vidět okem neznamená, že tam nejsou :-)

• Citovat
  • Upravit
10937
27.2.14 07:57
@kvaček píše:
A víte co je zajimavé.. viděly vaše děti někdy ženu??? Pokaždé jso to páni.. Můj Kubík, mi říkal, že u něho stojí, u postele pán s vousy.. že se ho bojí, budil se často..

Ahoj tema jsem nasla po delsi dobe. Ale k dotazu. Moje dcera videla v rohu babicku v te dobe mi umrela babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
27.2.14 08:05

Ano, můj syn (v té době 3,5roku) taky viděl manželovu babičku. Zemřela mnoho let předtím, než se narodil a přišla se na něj podívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
27.2.14 10:53

Synovi byly nedavno dva roky a zhruba mesic az dva zpet se v noci budil s krikem, ze je tam vrana (v jeho podani kra-kra). Vzdycky, kdyz zavolal, jsem pribehla, vzala ho k nam do postele a vetsinou usnul bez problemu hned. Nicmene, i kdyz jsem spat po obede, jak jdeme do pokojicku, dost casto si vzpomene a zase mluvi o vrane (no teda mluvi, rika kra kra a vic nic). Kdyz se ho ptam, kde ta vrana je, ukazuje na okno. Na okne ma ale zaves, ktery je kazdou noc zatazeny (vlastne vicemenne v kuse, protoze v pokojicku pres den nebyva, chodiva tam jen spinkat). Vcera vecer kdyz jsem ho ukladala, tak rikal, ze kra kra mnam mna, z cehoz chapu, ze rikal, ze vrana papa, nebo prichazi papat, nebo neco takoveho… Usina celkem ok, neplace (ja jsem vetsinou z v loznici a ze sve postele vidim do jeho postylky), posledni noci uz vranu nezminuje (sice se budi a stehuju ho k nam, ale kra nerika). Nicmene mi to nejde z hlavy, ze co a proc to je/bylo, ze si to tak dlouho pamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
27.2.14 14:05

Já mohu zase popsat celkem hezkou náhodu. Sice v nadpřirozeno už relativně i věřím možná - nechávám si toto téma otevřené. Mám vystavené v ložnici na parapetu fotky těch, co zemřeli (babičku, dědu, moje dva pejsky) mezi vázami, květinami atd. Ale už mnohokrát se mi stalo, že když jsem šla se synem (17 měsíců) kolem okna, ukázal s úsměvem vždy na fotku dědy a vysoukal ze sebe „he?“ (tak vždy totiž prstem všude možně ukazuje, když na něco chce upozornit) a pak ukáže prstem do prostoru ložnice, opět „he?“ a usmívá se tam, kam ukazuje. Stalo se mi to už několikrát a vždy ukazoval pouze na dědu i když jsem změnila stanovisko jeho fotky, jak jsem tam utírala prach. Nedávno si dědovu fotku sundal a chodil s ní, smál se, ukazoval prstem do prostoru. Beru to ale spíš tak, že ho zkrátka děda na fotce zaujal. Mám totiž i od babičky, i od dědy zvětšené fotky z občanského průkazu, takže jsou tam zřetelně vidět. :)
Ale pravda, že jednou jsem měla při tomto zážitku už i takový svíravý pocit a to tehdy, když opět ukázal prstem na dědovu fotku a pak ukázal těsně vedle mě… v tu chvíli mě oblil smrtelný pot a přitom tam bylo relativně chladno. Vlastně je to jediný pokoj, kde nejde ani pořádně vytopit - jsme hned nad prostorem sklepu, kde prý nemá smysl vytápět dle domovníka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.2.14 16:39
@jenny.fields píše:
@74paja Souhlasím s anonymní, můžeš požádat o kontrolu, zda tam není nějaká duše a ten člověk ji pak i dokáže odvést, pokud by byla. Pokud bys chtěla kontakt, tak mi napiš SZ.

Ahoj a da se to i na dalku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.2.14 16:48
@74paja píše:
Ahoj a da se to i na dalku?

Ano, dělá to na dálku. Vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.2.14 16:55

@jenny.fields A jak se napoji na to „spravne“ misto? Jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.2.14 17:03
@74paja píše:
@jenny.fields A jak se napoji na to „spravne“ misto? Jak to funguje?

To už by ses musela zeptat jí. Ale funguje to. Znám hodně lidí, kterým pomohla a s tímto konkrétně i nám na chatě o prázdninách.
Dcera se dvě noci za sebou budila s hrozným pláčem a scénou, no nikdy jsem s ní nic takového nezažila. Tak jsem ji napsala, byly tam dvě, odvedla je a druhý den ani nikdy potom se to už neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.2.14 17:05

@jenny.fields Tak mi prosim na ni posli kontakt. Diky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie