Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Gabulle píše:
@mikkeilla Tohle je jen výplod lidí, kteří na jine dimenze neveri
aha..dobře no..každý na to má svůj názor a já vám ho brát nebudu. Jenom jsem napsala svůj názor s úmyslem paní trošku uklidnit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikkeilla tak imaginární kamarádka mně taky napadla (v našem případě), ale pak jsem si říkala, proč by neměla mít hlavu
. Malá o té holčičce totiž říká, že nemá hlavu a že se jí bojí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti si nevymýšlí a neví, že něco takového může být…Nevím jak bych to řešila, ale nenenchala bych to tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle mě ho mamka pořídila, když jsem se v novým bytě necejtila dobře a od té doby to bylo dobrý… ale když jsme se stěhovali, tak jsem ho tam nechala. Bála jsem se abych si něco nepřitáhla sebou
teď v nová bytě nemáme nic, jen semtam zapálím svíčky
jinak teda s tim signálem to je mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko Tatka si to chvali.. aspon se mu nedovolaji z prace aby ho nasrali, ze je zase neco pokazene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka Ona nema ta holcicka hlavu? A jen se ji ukazuje nebo ji neco namlouva? Jestli se ji ale boji, tak je to spatne… ukazuje se ji jen doma nebo i jinde?
Příspěvek upraven 18.01.14 v 13:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko muzu se zeptat jaky krystal? A kde se da sehnat? Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se přidávám. Nedávno jsme se přestěhovali do rodiného domu. Vjedné pulce žijí txhýně a tchán. Vdruhé pulce já přítel a dcerka 3 roky.Po náké době jsem zaznamenala jisté věci. Kouříme jedině venku. Tudíš krabičku dávám nahoru na polici v předsíni. Jenže ouhá krabička nikde. A hádejte kde jsem jí našla. V pokoji u mojí dcerky na horní poličce. Dobrá mávla jsem rukou. Koupila jsem osvěžovač vzduchu.Dala jsem ho na kuchynskou linku a zapla. Sedímě s cerkou v obejváku, a vtom rána jak zděla. Kouknu a osvěžovač se kutálel po podlaze.To už jsem ztrnula. A když dcerka usne někdy v obejváku, tak jí vemu a přenesu do pokoje.Vten moment je vzhuru a směje se.Teda v tuhle dobu už né uplně peříčetně pláče když zjistí že je ve svém pokoji a sama. Včera jsem zažila já osobně něco co nedokážu popsat. Šla jsem si lehnou do ložnice. Asi deset minut jsem se převalovala a otočila jsem se směrem k mé dcerce, které zase spala semnou a vten moment jsem ztrnula normálně mi někdo sáhla na záda. Ale tak at to popíšu. Dlaní studenou se mě někdo dotkl nad ledvinama. Hrklo ve mě, ale neodvážila jsem se otočit. DĚCKÉ CHUVKY JSEM HODILA DOSLOVA KONEM VEN.Je to dvoupatrový dum.Dala jsem dcerku spát, u nás v ložnici a odešla dolu do kuchyně. CHuvky normálně zaplé. Vařím a všímám si že jdou slyšet zvuky které neznám. Jdu nahoru beru schody po 4 otevřu dceře a malá seděla uplakaná. Takže vubec nevím co to muže znamenat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde mi mráz po zádech když to čtu!
Já teda podobnou zkušenost nemám, ale než jsem otěhotněla, tak týden, dva, můj pejsek pořád koukal za mě a vrtěl ocáskem. Nevím čm to bylo, trošku i vrčela, ale vrtěla ocáskem, jako by tam někdo byl. Docela mě to děsilo.. Ale co jsem otěhotněla, tak už to nedělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máte pocit, že je u vás nějaký duch a není vám to příjemné, tak v poledne nebo o půlnoci zapalte 12 svíček (stačí čajovky) a řekněte toto rčení nahlas: Je mi líto, že vy nežijete a my ano, ale nadešel čas našeho rozloučení, protože nám bráníte ve štěstí a radosti ze života. Budeme se těšit, že až nastane váš nebo náš čas, že se znovu setkáme, ale teď je čas se rozejít. Vy tím dojdete svého klidu, získáte tím možnost se znova narodit a my tím dojdeme svého štěstí a uzdravení. a nechte svíčky dohořet. Dělala jsem to v minulém bytě a od té doby to bylo dobré. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle ukazuje se jen doma a jen v jedné místnosti. Malá, když jí vidí, tak uteče, když se ptám, kde je, tak mi jí ukáže. Už několik týdnů tu nebyla, vlastně od té doby, co jsem s holčičkou mluvila a poprosila jí, jestli by odešla. Opravdu jí mohla vidět, ale taky to mohla být jen fantazie, to se nedovíme
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mala pokrtena neni(chystam se na jare)tak to mam udelat jak? Holka obsas vidi duchy hlavne se za ni porad vraci nejaky maly kluk a jednu noc jsem se z niceho nic probudila a u me postele stal prave asi ten duch toho kluka.Pak se me i zdal sen s nim a v podstate v tom snu chtel, abychom ho prijaly mezi sebe. Odmitala jsem i ve snu. Mam z toho strach, tech zazitku uz mam hafo, nejradsi bych kdyby zadne nebyly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka píše:
@Gabulle ukazuje se jen doma a jen v jedné místnosti. Malá, když jí vidí, tak uteče, když se ptám, kde je, tak mi jí ukáže. Už několik týdnů tu nebyla, vlastně od té doby, co jsem s holčičkou mluvila a poprosila jí, jestli by odešla. Opravdu jí mohla vidět, ale taky to mohla být jen fantazie, to se nedovíme.
To vypadá na to, že už odešla, dala bych dceři do pokoje do každého rohu malinkou mističku se solí, aby se to neopakovalo, pak by měla vidět už jen to dobré
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle a ve stejný den odešel i ten pán, co nám sedával na gauči. Nevím, co to bylo a doufám, že odešli tam, kde jim je dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky mám na Vás dotaz.
Bydlíme tři roky v domě který má téměř 120let. Při výměně střechy jsme i narazili na trám kde bylo napsáno, že nové trámy dělali za války světů a podpisy a datum. Našli jsme i ostré náboje ukryté mezi cihlami..
No nic..to jen k tomu, že je vážně starý.
Po tom co se mi narodil syn jsem začala být „asi“ vnímavá a jak jsme měli potíže se po porodu sžít začala jsem doma vídat ženu v zástěře od krve a za ní muže co strašně řval. Poté i dalších okolnostech, jsem začala mít pocit, že jsem asi blázen a mám poporodní psychózu. Syn už měl půl roku, tak jsem začala docházet na psychiatrii a brala AD. závěr byl adaptační porucha, a duchy jsem od té doby neviděla. Ale teď od ledna prášky neberu a mám ten pocit, že tu jsou zase. Navíc syn se hrozně zajímal o jeden obraz co tady zůstal po předchozích majitelích. A na něm byla taková smutná paní. On se na ní vždy chtěl dívat a potom ji mával a říkal paní. Doktorka říkala ať obraz vyhodím. Což jsme udělala.. Ale dnes se mi stalo něco zvláštního. Věšela jsem prádlo na sušák a zavřela dveře naší chodby do další chody, aby mi syn neutekl. Podotýkám, zavřela, protože jsem to zkoušela, aby mi nezdrhl na schody. Tak za rohem věším prádlo a najednou se syn postavil před ten roh a začal volat pán, paní bububu.. (má teď rok a půl). A dveře co jsem zavírala byly otevřené.. Mám tady v domě hrozný strach, o tom žádná.. i bez toho.. Jsou tady děsné „katakomby“.. Samé rohy, chodby apod.. Bílou svíčku jsme zapálili už před rokem s otevřeným oknem a nechali dohořet. Myslíte holky že to je tady „normální“ nebo máme jen oba bujnou fantazii? A jak se „bránit“? Doufám, že se nebudete zlobit za anonym. Nerada bych aby si lidé co mně znají mysleli, že jsem blázen.. navíc když jsem brala AD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit