Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@syselinka píše:
Já se bojím - po přečtení diskuze i po zahlédnutí profilové fotky @PraženáKukuřice
Presne, ja kdyz videla tu profilovku u takove diskuze, tak ve me pekne hrklo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, duchy vidím dost často, ale nekomunikuji s nimi, mám plno zážitků a mohu říct, že se v tom vyznám. Zkuste ducha poprosit, aby Vás nechal být, odešel v míru a pokoji a víc se nevracel. Pozor však, nikdy nedávej najevo strach, cítí ho. Jestli jsi věřící, pomodli se za duši mrtvého, jestli je malá pokřtěná, zapal v pokoji její svící.
Držím Vám moc palce…
Mohu kdykoliv poradit víc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise hele a proč ne do jednoho roku na hřbitov malá tam byal už v 6m.Tak si říkám nějá pověra nebo proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijaa píše:
I novostaveb se to prý může týkat. Jak jsem psala výše o tom případu, kdy domek stál na bývalém bojišti, tak to se týkalo vlastně novostavby. Byl to deset let starý domek. Na tom místě se odehrála krvavá bitva. Těžko říct, jestli to spolu souvisí, ale té rodině tenkrát pomohl pán, který se tímto zabývá. Pak už měli pokoj.
možné je všechno.. osobně mám zkušenosti jen ze starších míst - hrady, zříceniny, KT a pod
ale jako dá se s tím něco dělat.. Aktuálně se snažím přijít na to, kdo se mi pohybuje doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nemolka za prvé je to dá se říct pověra, která se u nás předává z generace na generaci a striktně se dodržuje a za druhé věřím, že takto malé děti jsou natolik oslabené a zranitelné, že by jim zbloudilé duše mohli vážně ublížit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja byla na hrbitove minuly mesic s dcerama (3 roky a 2 mesice) dokonce 2krat. Citila jsem se zvlastne a hrozne, ze je beru sebou, ale nemela jsem hlidani a v aute jsem je nechat nechtela. Tak jsem ted docela v soku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechci nikoho děsit, ale mám to tak, že tomu já věřím a proto to nedělám. Neříkám, že to tak je a přes to vlak nejede, berte to tak, že každý věří něčemu jinému a tomu podřizuje svůj styl života ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise Tak kdybych to věděla, tak to taky nedělám. Jen jsem si myslela, že když mě do toho tchýně nutila, že musíme jít všichni, tak že asi žádná pověra není (i když jsem to cítila jinak), protože ona je hodně pověrčivá a věřící, tak by mi to řekla. Já si to s ní vyřídím
.. Baba jedna
.. Teď mám o ty svoje holky strach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková super diskuze a já jdu zrovna spát
zítra si vás přečtu ![]()
- Citovat
- Upravit
Necetlas jsem vse
Ano je to mozne, ze tam je. Me dcery se to drzelo asi pul roku a kdyz jsem s ni byla vecer sama doma a z niceho nic pustila hystericky rev v noci, ze vidi ducha, tak jsem mela fakt nahnano. Zrovna jsem se totiz nastehovali do noveho bytu. Nastesti to samo odeslo. Vzdy vecer ukazovala nahoru na strop a ze tam je. Ale znam i pripad, ze toho ducha museli vymitit. Nejaka kartarka co se tim zabiva jim poradila co maji delat a duch jim zmizel. V tve situcai by jsem to nebrala na lehkou vahu (bud to jeste vydrzet a prejde to, ale je to za na druhou stranu dlouha doba), protoze vim, ze se to deje a mam vlastni zkusenosti z okoli. Dite jim vecer brecelo, ze tam visi pan- v tom dome se v te mistnosti opravdu obesil pan, ktereho jsem znala podle videni a vedela jsem co si udelal. A takovych veci co se kolo delo je dost.
Vetsinou to vidi takto male deti. Dite mezi 3-4 rokem ti je treba i schopno rict cim bylo v minulosti.
- Citovat
- Upravit
Máte-li dojem, že máte v domě nezvané entity, jednou z možností je sedmkrát za sebou odříkat sedmý žalm, poté dům vykropit svěcenou vodou (včetně sebe) a vykouřit kadidlem.
Mimochodem upřímně myšlená modlitba (to jest třeba prosba o ochranu) mířená k Bohu (tímto označením je myšlena nejvyšší tvůrčí síla - pro někoho příroda, pro jiného vesmír, pro dalšího víly, andělé, Budha, jak kdo z hloubi duše věří) má nejsilnější moc - není nic víc třeba a zvládne to každý z nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise píše:
@boball já dítě do jednoho roku na hřbitov nevemu za žádných okolností a starší jen na dušičky nebo vánoce. Ale zase můžeš si ho odnést a nemusíš, to by ti řekl člověk, který se tím zabývá, který by tě viděl nebo přišel k vám domů.Já mám blízkou kamarádku, která toto řeší nestále a už na tom jaůk se cítí pozná, že u ní zas někdo je, pozve si již známého léčitele, který se tím zabývá on ji ho odvede a má na chvíli pokoj, už několikrát ji řekl, ať se sebou něco už udělá nebo se jich nezbaví.
Sestra má zase mámy bratra, který tragicky zemřel a máma nebo babi se s tím nevyrovnali.
No, mě někdo minulý týden bral pořád peřinu
cítila jsem opravdu, že někdo sednul na mou postel a stáhnul mi kousek peřiny, vytáhla jsem jí a znovu. Ráno jsem to vyprávěla dceři a ta mne sprdla, že to nebyl duch ale, hypnagogický stav.
Ted fakt nevím, co si o tom myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo proč já vás čtu…v noci čumákuju vykulená do stropu a stejně si jdu ráno zase přečíst další
Já, takovej srab, kterej ani na horory nekouká…ale zajímá mě to no.
@boball mně se stává něco podobného, ale s matrací. Jako když ležíš a někdo si k Tobě přisedne, tak to cítíš…jenže on tam nikdo není. Cítím to v nohách postele. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berousik
jo, to bylo ono, u nohou, ale byl drzejší, ještě kradl peřinu
Budu raději věřit, že to dokáže vytvořit moje fantazie v polospánku. Nechci se dělit o ložnici
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit