Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
majkeee
30.7.13 22:01

Jjjjjjjjjj - radila bych na 1. místě kineziologii (vybrat dobrého kineziologa) na 2. místě regresní terapii. Nevím, kolik má dcera roků, ale předpokládám, že je malá - v tom přápadě by se pracovalo s tebou.

• Citovat
  • Upravit
20155
30.7.13 22:02
@jjjjjjj píše:
Ahojky, chtěla bych poradit mám 7 letou dceru, dva až tři roky pláče ze spaní a pořád mluví o tom, že jí někdo hází do studně plné vody. podle psychologu to mělo přejít, jenomže malá je docela nepřístupný člověk a tak o tom nechce mluvit. i já sem si myslela, že dělám chybu že o tom s ní chci mluvit, ale dnes před spaním sme se o tom bavily a ona mi řekla, že se bojí spát v pokoji, protože ten pán co je za oknem, jí chce topit ve studni, porad te mi někdo co mám dělat. vážně nevím

nechat energeticky vyčistit byt, ať má dcera jen milé kamarády..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 22:03

@Kies : no nazdar ducharko:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
30.7.13 22:03
@jjjjjjj píše:
Ahojky, chtěla bych poradit mám 7 letou dceru, dva až tři roky pláče ze spaní a pořád mluví o tom, že jí někdo hází do studně plné vody. podle psychologu to mělo přejít, jenomže malá je docela nepřístupný člověk a tak o tom nechce mluvit. i já sem si myslela, že dělám chybu že o tom s ní chci mluvit, ale dnes před spaním sme se o tom bavily a ona mi řekla, že se bojí spát v pokoji, protože ten pán co je za oknem, jí chce topit ve studni, porad te mi někdo co mám dělat. vážně nevím

Tedy ufff, takhle dlouho a čekají, že to přejde? Určitě bych zkusila jiného psychologa, popř. metodu kineziologie, regrese nebo něco takového, ale 2-3 roky mi přijde fakt dlouho ji nechat takhle v noci trápit ve spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.7.13 22:05

Asi nepopulární řešení, jiné mě nenapadá, ale vzít si ji do postele, než tohle odbouráte, musí to být pro ni šílené. I my máme sedmiletou v posteli, jinak se v noci budí a bojí se, ráno líčí hrůzy, co se jí zdály, s námi je klid, spí celou noc, takže máme postele u sebe, děti spí mezi námi a jsou spokojené bez nočních děsů. Chudinka, tomusí být strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.7.13 22:07

Do googlu si zadej heslo „energetická očista prostoru“ a krom více čí méně kvalitních rad ti tam vyjede i spousta kontaktů na lidi, kteří se těmito jemnějšími energiemi zabývají - vyber někoho, kdo ti bude sympatický, případně tento výběr nech na dceři, pokud v tomto věku ještě vnímá nehmotné energie (a netvrdím, že se nutně musí jednat o nějakou „bytost“, může si tak třeba vykreslit geopatogenní zónu..), tak bude umět intuitivně najít kvalitního člověka, ne šarlatána..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.7.13 22:08
@jjjjjjj píše:

Urcite bych s ni v tom pokojiku spala. Myslim si ze tyhle detske strachy a fantazie se nemaji brat na lehkou vahu. Sama si vzpominam na nocni muru ktera se mi v detstvi porad vracela a bylo to hrozny. Ten strach…
Myslim ze je dobre uklidnovat, ujistovat ze doma je v naprostem bezpeci a pripadne znova vyhledat odbornika. Nicmene pokud o tom nechce mluvit, asi ji to stresuje i pres den tak tu komunikaci ne :,( prehanet…
Ty jo to je chudinka, ani si to nechci vybavovat jak se boji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.7.13 22:13

A jako rychlé řešení, pokud má dcerka tak silnou představivost, bych ji naučila, ať vždycky, když jde spinkat, zavolá anděla, který ji obalí do zlaté ochranné koule a celou noc ji hlídá - nebo cokoli, co v ní bude evokovat pocit bezpečí a míru, ale nejednej s ní, jako by to byly představy, pro ni je to skutečnost, takže i tahle (pro nás) vizualizace je ať je z tvých úst pro ni realita.. proto jsem nepsala, ať si ho představuje, ale ať ho rovnou zavolá a počká, až k ní přijde/přiletí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.13 22:16

Řešila to nedávno kamarádka, její neteř jí tvrdila, že vidí v jejím bytě nějakého pána a že se tam bojí, nechtěla tam zůstávat na noc i když tam u ní normálně občas přespala. Kamarádka našla někoho kdo čistí prostory - jak to doporučuje @Damael a „problém“ byl vyřešen.

• Citovat
  • Upravit
5515
30.7.13 22:24

Já teda osobní zkušenost nemám, ale mám kamarádku ktera ma 6leteho syna a ten zase v noci vidi panenku ktera ho chce sežrat. Psycholog nepomohl a zatím pomohlo povlečení s jezeckama, kteri tu panenku popichaji když vleze na postel a ještě dala zámek na tu skříň odkud panenka v noci vylézá. Spolecne ji na noc zamcou a kluk je v klidu.
Jinak se ji v noci budil s hysterickym pláčem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.7.13 22:27

Pro odlehčení, snad vás trochu pobavím :D
Zadala jsem si ze zvědavosti do google obrázků heslo „svět je bezpečné místo“ a na druhém řádku mi vyjel tento obrázek :lol:

http://www.tyden.cz/…itrnices.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
30.7.13 22:28
@jjjjjjj píše:

ahoj, zkus kontaktovat tady na emiminu divcinu s nickem Elata, dela odvody dusi ( i na dalku) a musim rict, ze je velice dobra ( a musim rict, velice levna) tady jeji www stranky http://www.elata.estranky.cz/clanky/cenik/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
30.7.13 22:34
@Damael píše:
Pro odlehčení, snad vás trochu pobavím :D
Zadala jsem si ze zvědavosti do google obrázků heslo „svět je bezpečné místo“ a na druhém řádku mi vyjel tento obrázek :lol:http://www.tyden.cz/…itrnices.jpg

Z toho také nějací dušíci budou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
30.7.13 22:44
@boball píše:
Z toho také nějací dušíci budou:-)
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.7.13 00:08

Pridavam se. Kamaradka ma dceru je tomu asi uz 5 nebo 6 let co bydlela v podnajmu s ni a s pritelem bydleli na sidlisti a jeji dcera mela vyhled na okolni domy.mela oslavu narozenin a ja u ni prespala spala jsem na druhe posteli v pokojicku spolecne s jiji dcerkou, vecer jeji dcera kouka z okna do oken domu na proti a rika teto tam v okynku je holcicka a ja se podivam a rikam kde? nikde i nevidim a ona no tom ma dlouhe bile vlasky ale tam nic a nikdo nebyl.na druhy den to ikam kamaradce a oboum behal mraz po zadech kamaradka uz se nedivila proc v noci krici a chce s ni spat v loznici tak jsme si s dcerkou promluvily a rekli ze tam zadna holcicka nebydli ze ten dum zname.no ale dcrka si stala za svym tak jsm tam zustala dalsi noc a spali jsme vsichni v pokojicku opet nastal vecer a opet se divala z okna a opet rikala ze ji tam zase vidi zase ma bile vlasky ale tentokrat mela kolem oci cernou barvu a to si kamaradka davala pozor at mala nevidi orory, jenze nam to neslo do hlavy.pak se odsteovali do jineho bytu a uz jeji dcerka nemela strach spat v pokoji tak ze na tom ze deti neco vidi asi pravda je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat