Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
daja87
19.11.12 15:39

:lol: Tak to já nemusimbejt ani opilá a vypouštím je taky.To je debata :lol:

• Citovat
  • Upravit
eliskonika
12.1.13 13:04

jjje to hrozne

Kamaradka spí u nas je nam 9 a 10 let. deme se koupat mame tam strašně málo vodi a naráz uple se pěna zvedla a asi za 5 minut uz chceme vilest a na jednou praskne žárovka cele nas to pppodrapalo je to vazne divne. a potom vecer o pol noci jsme sli spat a eliska a ja jsme sliseli jako bi nekdo otevrel dvere nekoukl a hnedka zavrel ale pritom tam nikdo nebil. :,(

• Citovat
  • Upravit
daja87
13.1.13 21:54
Myslim, že tvůj příběh jsem viděla v některým z hororů :lol: ;)
@eliskonika píše:
Kamaradka spí u nas je nam 9 a 10 let. deme se koupat mame tam strašně málo vodi a naráz uple se pěna zvedla a asi za 5 minut uz chceme vilest a na jednou praskne žárovka cele nas to pppodrapalo je to vazne divne. a potom vecer o pol noci jsme sli spat a eliska a ja jsme sliseli jako bi nekdo otevrel dvere nekoukl a hnedka zavrel ale pritom tam nikdo nebil. :,(
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.1.13 22:05
@daja87 píše:
Myslim, že tvůj příběh jsem viděla v některým z hororů :lol: ;)

No jo no.. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
daja87
13.1.13 22:25
No, jsem si jistá ale nevzpomenu si na název :D
@Silwinka87 píše:
No jo no.. :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.13 21:53

Holky mám na Vás dotaz.
Bydlíme tři roky v domě který má téměř 120let. Při výměně střechy jsme i narazili na trám kde bylo napsáno, že nové trámy dělali za války světů a podpisy a datum. Našli jsme i ostré náboje ukryté mezi cihlami..
No nic..to jen k tomu, že je vážně starý.
Po tom co se mi narodil syn jsem začala být „asi“ vnímavá a jak jsme měli potíže se po porodu sžít začala jsem doma vídat ženu v zástěře od krve a za ní muže co strašně řval. Poté i dalších okolnostech, jsem začala mít pocit, že jsem asi blázen a mám poporodní psychózu. Syn už měl půl roku, tak jsem začala docházet na psychiatrii a brala AD. závěr byl adaptační porucha, a duchy jsem od té doby neviděla. Ale teď od ledna prášky neberu a mám ten pocit, že tu jsou zase. Navíc syn se hrozně zajímal o jeden obraz co tady zůstal po předchozích majitelích. A na něm byla taková smutná paní. On se na ní vždy chtěl dívat a potom ji mával a říkal paní. Doktorka říkala ať obraz vyhodím. Což jsme udělala.. Ale dnes se mi stalo něco zvláštního. Věšela jsem prádlo na sušák a zavřela dveře naší chodby do další chody, aby mi syn neutekl. Podotýkám, zavřela, protože jsem to zkoušela, aby mi nezdrhl na schody. Tak za rohem věším prádlo a najednou se syn postavil před ten roh a začal volat pán, paní bububu.. (má teď rok a půl). A dveře co jsem zavírala byly otevřené.. Mám tady v domě hrozný strach, o tom žádná.. i bez toho.. Jsou tady děsné „katakomby“.. Samé rohy, chodby apod.. Bílou svíčku jsme zapálili už před rokem s otevřeným oknem a nechali dohořet. Myslíte holky že to je tady „normální“ nebo máme jen oba bujnou fantazii? A jak se „bránit“? Doufám, že se nebudete zlobit za anonym. Nerada bych aby si lidé co mně znají mysleli, že jsem blázen.. navíc když jsem brala AD.

• Citovat
  • Upravit
724
22.5.13 13:34

Anonim napiš mi do zpráv. zkusíme to vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucík99
23.5.13 10:06

Ahojky všem mě se tyhle věci začali dít od smrti mého táty v mých 9 letech co udělal sebevraždu u nás doma od té doby se mi dějou ruzné věci vidím postavy ale nečasto jen zřídka, slyším divné věci, dokonce slyším v pokoji téct vodu z kohoutku a přitom tam vubec není od kud je to divné je mi 23 a stále se mi to děje doufám že muj syn to nebude mít taky je mu ted 5 měsícu a už dvakrát nad jeho postýlkou někdo stál a zapl si i hračku dětskou aby dal vědět že tam je no vždy mě převalí horko po těle je to hruza vždy kolem 1 ráno se to děje… jsem zvědavá jak dlouho se mi to bude dít ještě

• Citovat
  • Upravit
Lucie1G1
18.6.13 15:21

no super

Já bych malému řekla ať se pánů zeptá co chtějí. A taky ho naučit okolo sebe a rodiny ochtanou bublinku. Malého pochval.

• Citovat
  • Upravit
563
11.7.13 20:48

Jako malá jsem u taťky viděla nějakého pána s černým pláštěm a velkým kloboukem. Bylo mi asi 4-5let. Ostatní mi říkali, že to je zvenku, ale nevím, bylo to v rohu u skříně, kde přes de byl stín a navíc v 6. patře. Viděla ho i moje kamarádka, která je o 4 roky starší. No je mi 18let a i teď mám občas problém usnout, i když jsme v jiném bytě a taková možnost tu není, ale ten pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
11.7.13 21:03

@saraai Můj vnuk, když mu byly asi 3 roky, jednou řekl, tady byl pán, nic víc a už to pak neřekl. Jenže mě se asi před 3-4 měsíci taky ukátal, dokonce mě chytl za ruku a týden nato, seděl nade mnou. Určitě se mi to nezdálo.

• Citovat
  • Upravit
1453
11.7.13 21:04

Ahoj, četla jsem jen počátek diskuze. S tím jak se psalo to, že děti se „probudí“ a něco vidí a vypadají úplně vzhůru i mluví jako by byly vzhůru a přitom spí mám zkušenosti. Nikdy jsem to neviděla ale já to prý občas dělám, sednu si na posteli a mluvím, občas mluvím na přítele, občas oslovuji někoho ze sna, přítel říká, že mu normálně odpovídám na otázky, nesmí se mě ale zeptat na něco, nad čím bych hluboce přemýšlela, když se mě ptá na jasné a očividné věci tak odpovídám uplně automaticky a racionálně, když se zamyslím, tak se probudím. Samozřejmě o ničem nevím a nepamatuju si z toho ani vteřinu pokud se při tom neprobudím.
Dělala jsem to i jako dítě ale to se mnou nikdo v pokoji nespal, takže to nikdo nezpozoroval.
Nevím jak Vám, ale mě už se i v mém nynějším věku (22let) občas stane že se mi zdá něco tak strašně reálného, že se pak probudím a ty pocity jsou reálné (zdá se mi že se mi zamotá můj sklípkan do vlasů na krku a cítím jakoby poškrábaný krk, nebo se mi zdá že mě střelí do břicha a píchá mě tam a to fakt dost)…mozek je velmi zvláštní zařízení v tomto ohledu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
11.7.13 21:31

Ahoj :mavam: Z těch příspěvků mi teda leze mráz po zádech :? U nás to není až tak strašný, ale dcera (2,5 roku) nespí u sebe v pokojíčku, ale s tátou v ložnici. Mám pocit, že má ze své postýlky nějaké stíhy, jelikož když tam ještě spala, budila se mi v noci, koukala do stropu (na to jedno samé místo) a hystericky brečela. Pomohlo, až když jsem jí odnesla z pokoje. Na druhé posteli, co tam má, se to nestává, jen na té jedné. Nedávno tam po dlouhé době usnula a v noci zase brek a zase koukala na to jedno místo a brečela. Až jsem se začala bát taky, a to normálně koukám i sama na horory. Noční děsy to snad být nemůžou, protože v ložnici se takhle nebudí. Mohla bych přestěhovat pokoje, ale ložnice je malá a děcák velký, což bude jednou potřebovat. Ale nejde mi do hlavy, co jí tam může tak vystrašit, když je to novostavba, přeci by tu žádní duchové neměli být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.7.13 21:40

Ježiš, já to tady radši nebudu číst, abych vůbec usnula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
11.7.13 22:30

No já blbec to přečetla a dnes mě bude mít manžel za zadkem než půjdeme spát a kdo půjde v noci dát malému mlíčko, tak to už vůbec netuším. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat