Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cassy píše:
No já blbec to přečetla a dnes mě bude mít manžel za zadkem než půjdeme spát a kdo půjde v noci dát malému mlíčko, tak to už vůbec netuším.
zapoj manžela nebo to vyřeší lampička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cassy píše:
No já blbec to přečetla a dnes mě bude mít manžel za zadkem než půjdeme spát a kdo půjde v noci dát malému mlíčko, tak to už vůbec netuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cassy taky jsem to přečetla a až se malý zase probudí v noci s hysterákem, tak tam nejdu
I kdybych měla chlapa vykopat, jde tam on ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam podobnou zkusenost, nechci se k tomu vracet, kazdopadne jsme měli doma v detskem pokoji 4 duše. Nechali jsem je odvest a vycistit prostor. Od té doby je klid. Sežeň si nekoho, kdo se zabyva esoterikou a umí je odvest, ale ne odvest z prostoru, ale odvest „na druhy breh“, jen tak budeš mít jistotu, že se to nebude opakovat. Děti jsou na tohle opravdu vnimavi a hlavně potrebuji klid jak deti, tak ty duše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušely jste některá aplikaci pro Iphone - Ghost radar? My byli před 14 dny v Praze a bydleli jsme přímo na Hradčanech v domě asi ze 14. st. Mě mrazilo od první chvíle, co jsme tam byli. Nejmladší dcera se chovala fakt podivně. Tyhle děti do 6 let prý mají schopnosti vidět nadpřirozené věci a podle toho, co tady čtu, by to odpovídalo. Starší dcera tuhle aplikaci stáhla a skákalo to tam neskutečně. Bohužel, já na tyhle věci dost věřím, takže mě ani moc nepřekvapuje, co tady čtu. Doma jsem ale samozřejmě za blázna. U nás jsem zakázala tu aplikaci vyzkoušet, protože bych se asi musela vystěhovat, kdyby tu něco bylo.
Některá tu psala o andílcích. Jak to funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me kdyz bylo 10 let viděla jsem spadnout chlapa ze 7 patra na baton
bála jsem se spát pul roku po tom. Viděla jsem ho všude, padal mi před oknem a vždy se zastavil při padu v půlce okna a Koukal na me… Pak sem zacala byt namesicna, chodila jsem v noci za nasima a povídala jsem o tom pánovi ze ho mám u sebe v pokojicku a ze si hrajeme. Byla jsem z toho u dětského psychologa… A naši ze me malem taky:) báli se me
kolikrát jsem v noci rozrazila dveře do ložnice a budila jsem naše ze si semnou přišel hrát ten mrtvej pan, ale já si nic nepamatovala. Po návštěvě psychologa bylo vse dobre…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sestramona Jo, v to taky doufám. Stáhli jsme to ale až poté, kdy náš známý, který tam má hospodu, začal vykládat příhody podobné tady těmhle. Rozhodně příjemně v těch místnostech nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja na to verim a pridavam zkusenost. dcera jako miminko koukala do steny a pak se nhlasite rozesmala, pak pozdeji kdyz ji byly cca 2 roky jsem prochazela kolem pokojiku a slysela ji se s nekym dohadovat o hracky, dva dny na to se rozbrecela a zakricela s pokoje nebij mne prestan a rika Mami ona mne zbila…to uz mi behal mraz po zadech a rikam kdo ona? a ona ukazovala smerem ke dverim…potom zase jednou sedela v zidlicce a jedla myslim ze jogurt a rika chces taky ja ti dam? a lzickou jakoby nekoho krmila.no byla jsem na mrtvici. a dnes jsou ji tri a kazdy den pred spanim mi rika at nezaviram dvere ze je tam strasidlo…takze ja jen cekam jestli to prejde a to jsme se prestehovali samozrejme ne ne kvuli tomu a pokracuje v tom. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no.. přečtu toto téma až ráno, protože bych za své ložní prádlo neručila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maripossa teda, to zní hrozně strašidelně. Já bych se asi zbláznila, protože se jen tak něčeho nebojím, ale duchů rozhodně jo ![]()
Jinak včera malá usnula v tý její strašidelný posteli, tak jsem si pro jistotu lehla s ní v pokojíčku a dobrý, spala celou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rada
Ahojky, chtěla bych poradit mám 7 letou dceru, dva až tři roky pláče ze spaní a pořád mluví o tom, že jí někdo hází do studně plné vody. podle psychologu to mělo přejít, jenomže malá je docela nepřístupný člověk a tak o tom nechce mluvit. i já sem si myslela, že dělám chybu že o tom s ní chci mluvit, ale dnes před spaním sme se o tom bavily a ona mi řekla, že se bojí spát v pokoji, protože ten pán co je za oknem, jí chce topit ve studni, porad te mi někdo co mám dělat. vážně nevím
- Citovat
- Upravit
@jjjjjjj píše:
Ahojky, chtěla bych poradit mám 7 letou dceru, dva až tři roky pláče ze spaní a pořád mluví o tom, že jí někdo hází do studně plné vody. podle psychologu to mělo přejít, jenomže malá je docela nepřístupný člověk a tak o tom nechce mluvit. i já sem si myslela, že dělám chybu že o tom s ní chci mluvit, ale dnes před spaním sme se o tom bavily a ona mi řekla, že se bojí spát v pokoji, protože ten pán co je za oknem, jí chce topit ve studni, porad te mi někdo co mám dělat. vážně nevím
pfuuu, také mám zkušenost s ‚duchy‘, ale nastesti byli zrejme hodni a bylo to ‚ok‘, ale u ditete nevim co s tim…
doufat, ze pan za oknem odejde jinam ![]()
- Citovat
- Upravit