Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15088
13.11.13 17:02

@Ijaa My bydlíme v paneláku, a co stojí tak tady ještě nikdo neumřel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.11.13 17:03

@micelinka radši nevědět :lol: Už jsem to tu někde psala tak se nechci opakovat - jen zkráceně…žila jsem v domě, kde se děly divné věci, kroky na půdě, která byla obezděná, takže ani kočka by se tam nedostala, psi odmítali jít do domu, byli vystrašení u vstupních dveří - a jako FAKT vystrašení. Pak jedna fotka co se nám podařila a pak jsme jen koukali co to tam je za pána atd. atd. Všechno jsem ale tak nějak brala jako že to jsou možná naše bludy, fantazie, hra světel…než jsem do toho začala rejpat a zjistila, že za války se tam děly šeredné věci, ve vedlejším domě byla márnice, že nejen my máme tyto úkazy, ale celá ulice je tím prošpikována. Fuj. Pak už jsem tam nebyla ráda :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
13.11.13 17:07
@boball píše:
@Ijaa My bydlíme v paneláku, a co stojí tak tady ještě nikdo neumřel. ;)

Nikdy nevíš, ale jestli bydlíte ve vyšším patře, tak kdo by tam za vámi lez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.11.13 17:22

Klasicky se to dělá tak, že v místech, kde se zbloudilá duše zdržuje se zapálí svíčka a poprosí se, aby odešel na druhou stranu, kde na něj již čekají, kde je jeho místo ař kde mu buode dobře. Rozloučit a popřát vše nejlepší.

Pokud to nezabere radím, co nejdříve pozvat někoho, kdo se tématikou a odvodem zbloudilých duší zabývá. Nechci strašit, ale přisátý duch může způsobit i zdravotní potíže, změny nálad a únavu.

Každopádně bych byla vyděšená, dospělý člověk se s tím nějak popere, ale jak toto vysvětlit dítěti a pomoci mu, mrazí mě. I když je pravda, že můj syn vídal moji babičku, ale ona mu byla a doufám, že stále je ochranným andělem, ale bál a bojí se dodnes, nesnese tmu. I já vím, že tu někdo u nás je, občas ho slýcháváme a v jedné části domu se hrozně špatně spí, ale zatím nám nijak neškodí, tak jsme to neřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.11.13 17:24

@boball je pravda, že vůbec nemusíte bydlet někde, kde se něco událo, ale ten duch si vás vybral, protože jste nějakým způsobem oslabeni. Můžete si ho i přinést nejčastěji se říká z nemocnic a hřbitovů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.11.13 17:34

@Paradise je pravda, že co jsme se sem přestěhovali, tak jsem hrozně unavená. A hřbitov máme docela kousek, na ten jsem si ani nevzpomněla. Jsme poslední dům, pak je louka, pak hřbitov. A svíčku zapálím, až když ten dotyčný přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
13.11.13 17:45

@Paradise je fakt, že chodím s malým na hřbitov pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.11.13 17:46

@micelinka ne můžeš kdykoliv, ale nejlepší je ji zapálit tam, kde ho vídáte. On tam je s vámi stále, ale nemusíte ho vidět nebo může různě bloudit „astrálními světy“ a když je zrovna v tom našem, tak ho vidíte.

Ještě znám pověru, nemám to odzkoušeno, dát do místnosti, kde se zjevuje ke dveřím panáka tvrdého přes noc a ráno vylít do hlíny mimo dům.

EDIT: omlouvám se za tu hrubku, dítě na klíně, pravá ruka v sádře, oči mám sice zdravý, ale snad mě to trochu omlouvá. :lol:

Příspěvek upraven 13.11.13 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.11.13 17:51

@boball já dítě do jednoho roku na hřbitov nevemu za žádných okolností a starší jen na dušičky nebo vánoce. Ale zase můžeš si ho odnést a nemusíš, to by ti řekl člověk, který se tím zabývá, který by tě viděl nebo přišel k vám domů.

Já mám blízkou kamarádku, která toto řeší nestále a už na tom jaůk se cítí pozná, že u ní zas někdo je, pozve si již známého léčitele, který se tím zabývá on ji ho odvede a má na chvíli pokoj, už několikrát ji řekl, ať se sebou něco už udělá nebo se jich nezbaví.

Sestra má zase mámy bratra, který tragicky zemřel a máma nebo babi se s tím nevyrovnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.11.13 17:57

Rika se, ze do tri let si deti vybavuji „minule zivoty“. Jestli to s tim nejak muze souviset…tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.11.13 18:07

Holky vy me desite 8o 8o 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.11.13 18:11

Brr, fakt strašidelná diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
13.11.13 18:36

No mi mame dome „neco“ urcite, ale neublizuje to. Myslim si, ze je to muj prvni pritel a snoubenec, co se zabil na masine a kdyz umiral, tak mi rikal, ze me bude chranit. Synek ho asi citi, budival se placem a koukal do rohu mistnosti. Takze jsem tam dala bilou svicku se soli a pozadala ducha at odejde.No, odesel, ale pouze z loznice…obcas pristihnu maleho jak k necemu natahuje rucky a smeje se, jako by si s nim hral. Tezko rict zda je to duch, nebo jen nahoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 18:41

Tak po tomhle precteni to bude teda noc. Asi neusnu. Jako starsi dcera teda nic nevidi, ale ja ano.
Kdyz jsme se prestehovali, tak jsem si jednou v noci byla jista, ze manzel prisel z prace driv a lezel vedle me. Jeste jsem koukala na mobil kolik je hodin. Rano se ho ptam, jaktoze prisel driv a on na me koukal, co to povidam, ze prisel po pul 7.rano. Dodnes nevim, kdo to tam lezel.
Pomohlo mi, ze mi tchyne pokropila byt svecenou vodou a neco u toho rikala.
Ted to bude muset udelat znovu, protoze po narozeni druheho ditete mame navstevniky v byte opet. A reknu Vam, ze ten pocit, kdy citite, ze je nekdo za Vami je hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
13.11.13 18:46

Já se bojím - po přečtení diskuze i po zahlédnutí profilové fotky @PraženáKukuřice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat