Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kulhavkaslintavka
22.8.13 00:33

:)

Zdravím, já osobně si pamatuju to samé, Když jsem byla malá, trpěla jsem nočními běsy. Moji rodiče se mě snažili uklidnit, ale já tam toho ducha stejně viděla. Ochránští plyšáci pomáhali jen někdy. Pak to časem vymizelo a já si řekla, že to byly nějaké dětské fantazie, ale před dvěmi lety se to vrátilo znovu, ale tentokrát v silnější podobě- pocit, že vás někdo za zády sleduje, že na vás sahá. Říkala jsem si, jestli to není zase nějaký výplod fantazie, ale pak se přítomnost duchů začala projevovat i zvukově- bouchání do stolu. Děje se to proto, protože je duše nějak spojena s daným místem, nebo je to někdo z rodiny a to jediné co chtějí je odpuštění a vy si pamatujte, že máte u sebe své strážné anděly, jen za to děti nekárejte, nemohou za to.

• Citovat
  • Upravit
146
1.9.13 20:46

Hojky, já věřím v duchy, věřím v dobro a zlo. Často přicházejí, protože něco chtějí-třeba se vymanit a dostat do nebe a chodí žebrat o dobré skutky, mši a modlitbu. Často se to také stává v domech, kde někdo někdy vyvolával duchy, chodil k léčitelům či věštcům pomáhájícím díky negativním silám…atd. Dětí je mi líto. Šla bych za nějakým katolickým knězem prosit o pomoc. Mám s tím zkušenost. Není to propaganda, jen moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.11.13 16:38

Moje dcera (26m.) po přestěhování do nového domu vidí lidi. V pokojíčku „bydlí“ holčička, která nemá hlavu. Dcera na ní kouká, ukazuje mi jí a říká, že se jí bojí. Kolikrát si v pokojíku hraje, vyběhne ven a říká, že tam zase je. Před chvílí jsme si povídaly s pánem, který seděl u nás na gauči. Nevím, jestli je to jen fantazie? Nevím, jestli jí mám říct, že tam nic není? Teď to máme tak, že o tom mluvíme, jako by tam opravdu někdo byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.13 16:40

@micelinka hém.. nechtěla bych to zažít a absolutně netuším, jak v takovém případě reagovat. Tohle jsou totiž věci, na které věřím. Znáte minulost domu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
13.11.13 16:41

@micelinka My vyhazujeme každý večer bubáka pána z pokoje. Když ho zapomeneme vyhodit kluk se tam z někým hádá :lol: tak musíme říct tak pojd, at může Pepíček pěkně spát, jako ho chytit a odejít s nim. Jestli to je fantazie, nebo ne :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.11.13 16:45

@micelinka @boball fantazie nefantazie, kleplo by mě hrůzou :lol: už vidím tu pěticentimetrovou husinu, kdyby mi tohle dcera řekla. Doufám, že tu žádné duchy nemáme a pokud jo, doufám, že dcera nebude vnímavá a neuvidí je 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.11.13 16:47

@martina.se je to novostavba, před tím tu bylo pole. Uvažuji nad tím, zjistit, zda se tu dřív něco odehrálo.
@boball my jsme se teď s pánem loučily pozitivně, říkaly jsme nashledanou a koukaly se, jestli už odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
13.11.13 16:48
@micelinka píše:
Moje dcera (26m.) po přestěhování do nového domu vidí lidi. V pokojíčku „bydlí“ holčička, která nemá hlavu. Dcera na ní kouká, ukazuje mi jí a říká, že se jí bojí. Kolikrát si v pokojíku hraje, vyběhne ven a říká, že tam zase je. Před chvílí jsme si povídaly s pánem, který seděl u nás na gauči. Nevím, jestli je to jen fantazie? Nevím, jestli jí mám říct, že tam nic není? Teď to máme tak, že o tom mluvíme, jako by tam opravdu někdo byl.

Já neustále tápu mezi tím, jestli tomu věřit nebo ne. Děti bývají vnímavé, ale zase mají i velkou fantazii.
Znám případ rodiny, která si přizvala pána, který jim pomáhal zbavit se duchů. Ta rodina už ale neměla žádné malé děti, ale dvě děcka v pubertě a ten dům stál na místě bývalého bojiště. Moje kolegyně koupila dům se zvláštní historií, jehož dřívější mrtvý majitel údajně vyděsil v noci její návštěvu. Já jsem absolvovala návštěvu u našich sousedů ve vesnici. Celou dobu jsem měla hrozně divný až mrazivý pocit. Až později mi řekli, že se tam odehrála ohavná dvojnásobná vražda. Osobně jsem ducha nikdy neviděla a doufám, že mě to ani nečeká. Asi bych to ale nepodceňovala a obrátila bych se na někoho s dobrými referencemi, kdo se tím zabývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.11.13 16:48

@micelinka co když zjistíš něco fakt hnusnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.11.13 16:50

@Berousik to doufám, že nezjistím. A kdyby jo, tak nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
13.11.13 16:50

@Berousik @micelinka Kluka už to drží tak rok, pořád pán, děda, bubák. Už jsme si zvykli a když dává spát muž ptám se ho, nezapomněl jsi vyhodit bubáka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.11.13 16:51

@Ijaa já sama občas „něco“ zahlédnu, nikdy jsem tomu ale nevěnovala pozornost. Ale vidím spíš stín nebo šmouhu, ne zřetelné postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.11.13 16:52

Celou diskuzi sem nečetla…každopádně nepochybuji o tom, že náš svět není jediný…světů existuje spousta a energie se neztrácí jen přeměňuje…pokud potřebujete v této oblasti pomoc doporučuji www.safires.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.13 16:53

@micelinka hém.. zajímací.. v novostavbě bych se toho nebála, ale tak zkusit zjistit můžeš.. tohle jsou zajímavé věci.. osobně tomu věřím, bo zkušeností víc než dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
13.11.13 16:58
@martina.se píše:
@micelinka hém.. zajímací.. v novostavbě bych se toho nebála, ale tak zkusit zjistit můžeš.. tohle jsou zajímavé věci.. osobně tomu věřím, bo zkušeností víc než dost :think:

I novostaveb se to prý může týkat. Jak jsem psala výše o tom případu, kdy domek stál na bývalém bojišti, tak to se týkalo vlastně novostavby. Byl to deset let starý domek. Na tom místě se odehrála krvavá bitva. Těžko říct, jestli to spolu souvisí, ale té rodině tenkrát pomohl pán, který se tímto zabývá. Pak už měli pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat