Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
31.7.13 00:43

No, moje mala dcera taky neco vidi, sousedka se tim zabyva a dala nam nejaky kamen, ktery jsem v nepritomnosti male dala pod jeji matraci.Od te doby spi dobre, jen obcas se vzbudi. A 2× mi rekla, ze na balkonu stoji v noci pani a nemuze dovnitr :nevim: Asi ten kamen, sousedka rikala, ze brani energiim vstoupit.Viki rika, ze se pani neboji, takze tipuji na mou babi, tu uz tu parkrat videla jeste pred tim, nez jsme meli ten kamen.Babi byla skvela zena, me by nevadilo kdyby tu byla s nami, ale musime zamezit tem negativnim energiim, aby vstuvovali a bohuzel nemohou vstoupit ani ty dobre.Jo,a ta pani rika Viki, kdyz je ji v noci zima (Viki, asi kdyz se odkope),tak pani rekne, at se zase hezky prikryje. A kdyz ma strach, tak ze pani rekne at se neboji, ze je doma v bezpeci :nevim: Dceri jeste nejsou tri, nevyjadruje se uplne tak jak jsem to popsala, ale takhle jsem to pochopila a kdyz jsem ji to jakoby zopakovala tak rikala, ze jo. A moje sestra to je kapitola sama o sobe, ale ta mela zle zkusenosti a jeji dcera to po ni asi sdedila, ta vidi taky kde co, chudak malej.Ale to vyresili dobre, koupili obrovskeho medveda a ten sedi a hlida a od te doby je to celkem v pohode.Jo,to ze to je asi moje babi me napadlo kdyz donesla jeji fotku a rika, ze pani je v loznici, to spavala jeste s nami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjjjjjj
31.7.13 08:50

Nu doufat, že pán odejde jinam, to já dělám, hlavně, aby pak nebyl i v pokojíčku. nevím co s tím, vážně nevím. je to každou noc dřív se budila s křikem tak 3krát za noc, ale ted je to silnější a silnější, tak 9krát i víckrát za noc. jsem už zoufalá. :,(

• Citovat
  • Upravit
ekola
31.7.13 18:40

Něco na tom je...

Včera jsme měli na táboře stezku odvahy (tábor rodičů s dětma) a jedna mamka říkala svému synovi, že nemusí chodit a já byla moc aktivní (nojo, paní učitelka) a začala jsem do kluka hučet, ať se nebojí a že půjdu s níma atd, ale ta jeho maminka si mě vzala stranou a řekla mi, ať ho nenutím, že (on) vidí divné věci. okamžitě mě napadl šestý smysl a ona mi to vlastně potvrdila, že něco vidí, ten kluk, že mu nejdřív moc nevěřili, ale že jim to potvrdila nějaká teta, která má tyto schopnosti taky a vlastně se s tím klukem na věcech shodovali, jako že když on něco viděl, tak ta teta taky. já z toho měla husí kůži a při čtení všech těchto příspěvků ji mám zas, ale nepodceňovala bych to a rozhodně bych to těm dětem věřila, teď když si to vše zpětně uvědomím, je ten klučík úplně jiný než ostatní děti v jeho věku a to je mi nejvíc líto. je vždy trochu stranou, málokdy ho vidím se bezstarostně smát, je takový uzavřený a přitom je to tak milý klučík, ale prostě to není bezstarostné dítě, je takový vážný. Co vidím za problém, že on o tom nechce mluvit. Já jsem si nikdy nic takového nepřipouštěla, včera jsem se s něčím takovým setkala poprvé a po přečtení příspěvků začínám vřit, že na tom fakt něco je…

• Citovat
  • Upravit
13376
31.7.13 18:47
@jjjjjjj píše:
Nu doufat, že pán odejde jinam, to já dělám, hlavně, aby pak nebyl i v pokojíčku. nevím co s tím, vážně nevím. je to každou noc dřív se budila s křikem tak 3krát za noc, ale ted je to silnější a silnější, tak 9krát i víckrát za noc. jsem už zoufalá. :,(

určitě vyčistěte prostor a odveďte duše s nějakým odborníkem..taky bych měla ověřený kontakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjjjjjj
1.8.13 07:58

A mohla by ste mi ho napsat, ten kontakt. dekuji predem

• Citovat
  • Upravit
6203
1.8.13 08:09

Dcera mela jako 2leta taky videni. Mluvila hezky ale rikala jsem si ze asi se upnula vice. Mela pejska Alika. Ale rikala ze je to clovek ktereho ma na voditku aby ji neutekl. V te dobe byla hrozne na psy. No kdyz jsme nekam sli, musel i Alik. Sli jsme ke znamim a ona ho v pokojicku privazala za vodítko-upresnim imaginarni voditko-my ho nikdy nevideli. Pak jsme od znamich odjížděli a ona v aute hysterak ze tam zustal Alik a ze hned musime zpet. Znovu vybehla nahoru a opravdu pohybem ruky jako by neco brala ze stejneho mista kde ho uvazala. Časem Alík chodil mene a mene. Jednou si hrala mala s poniky a kdyz jsem vesla do pokoje tak si Alik pry hral s ni. Jindy tam nebyl protoze pry chodi i k jinym detem. Pozdeji se uz neobjevil. Ted je ji 6.5roku a kdyz se ji na Alika zeptam tak si ho nepamatuje. Zajimave je, ze vzdy rekla kde Alik je nebo co dela a co ji rika. Myslim ze nekoho videla a rada si s nim hrala prave na pejsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.8.13 08:21

Ahoj, nectu to cele, ale na duchy verim. A uz se me i stalo, ze po prestehovani do bytu si dcerka v te dobe 2 roky hrala ze tu je naky kluk skakala a pak rekla a ted skakej ty a ja rikam kdo? ja nemuzu skakat. Ne ty ne tenle kluk. A jindy zas. Uz je tady uz vylejezva.Kdo? No ten kluk. I ja mam podivne prihody u nas v byte ale nejhorsi asi bylo. kdyz se me minuli tyden vnoci vypla tv a na obrazovce zustal napis: Tak a co ted, vole? Posrana strachy jsem vzbudila pritele a utekla do postele.Bylo 23.55h Kdyz jsem to rikala sestre, ktera ma schopnost videt zemrele rekla mi, ze kdyz u nas noc pred tim spala videla v pokoji nejakeho chlapa. Ona chudak i slysi mrtve.
Deti urcite maji schopnost videt mnohem vic nez mi. Vcerejsi telefonat mi to opet potvrdil: Dcerka mluvila s moji mamou musim dodat, ze v loni v rijnu nam umrel tatka: Babicko, uz mas doma dedu? Nemem, ten uz doma prece neni. ALe jo je, uz prisel? UZ je doma? Mama zas ze neni ze dedecek uz preci doma nebyva no znate too, vysvetlit detem, ze nekdo uz je v nebicku. A dcera rika: ALe je doma v loznici, kdyz tam spinkam tak tam vzdycky je. A ted je tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
1.8.13 10:03
@jjjjjjj píše:
A mohla by ste mi ho napsat, ten kontakt. dekuji predem

nemáte žádnou interní poštu..nejste zaregistrovaná…napište mi zprávu, nechci to tu zase vyvěšovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.8.13 19:05
@Tet píše:
A to jsem napsala jen půlku všeho, bylo by to na dlouho… Bavila jsem se s ní o tom jako by opravdu existovala, jen ty večery mě děsily. Mám ještě jednu holčičku, která má teď rok a 3 měsíce…možná si to prožiju znovu. Jsem ráda, že už je vše v pořádku. Vím, že dcera si na to nepamatuje. Zrovna dneska jsem se jí na to ptala…a řekla mi, jaká holčička :-))))

Uff běhá mi mráz po zádech po přečtení této diskuze. Já sama si na nic nepamatuji, ale z vyprávění vím, že když jsem byla malá, možná 2 - 3 roky, ani nevím přesně, že jsem také rodiče děsila, když třeba uprostřed noci slyšeli hlasy z mého pokoje. Když se šli podívat, tak jsem stála nebo někde seděla a dívala se do „nikam“, říkala v různých časových rozestupech „dobrý den“, „naschledanou“, něco jsem odpovídala, zničeho nic jsem se začala smát nebo vztekat, uprostřed noci jsem si s něčím hrála a povídala si s někým atd. Když se mě rodiče ptali koho zdravím, tak že jsem odpověděla, že „říkali jste že mám každého koho potkáme zdravit a proč vy je taky nepozdravíte?“ Když mě chtěli vzít k sobě do postele, tak já že „ale oni se tam nevejdou a mi si tu chceme hrát“. Ale já si na to nepamatuji, znám to jen z vyprávění.

Vůbec jsem to nikdy neřešila, až teď se mi to pospojovalo a mrazí mě. Uvědomte si, že kolik lidí v každém starém domě zemřelo. Dříve lidé neumírali v nemocnicích, ale doma, kam za nimi třeba dojížděl lékař.
Takže jsou tu s námi, jen je neumíme vnímat jako malé děti. No a ani to nechci po pravdě řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
2.8.13 17:45

Holky, kdyz jste zapalovali svicku aby duchove odesli, rikalij ste u toho neco? Nebo jak se duchove odvadeji??? V nasi rodine se taky rika, ze pomaha dite pokrtit.My malou pokrtenou nemame ale ja jsem(pritel ne) a stejne duchy vidim. Stalo se me, ze jsem vysla z pokoje do kuchyne a videla jsem na zidli u stolu sedet zenskou s dlouhymi cernymi vlasy rekla bych ze byla smutna v bilich satech-ne svatebnich. A spoustu dalsich prihod. Kdyz jsme se nastehovaly, pritel byl v praci aj a rovnala veci z krabic na misto a najednou jsem slysela detsky snich a jakoby rolnicky. Nas byt je v dome, ktery kdysi byval skolou. Vetsina prihod byla za bileho dne, ale od te doby co se mi vypla tv stim napisem na me kazdy vecer kolem 23 hod padne strach aniz bych na cokoli myslela a mam hnusny pocit, ze na me nekdo kouka. Vatsinou od strsniho okna.
Nechci se tady lidi ptat jestli se tu v minulosti neco nestalo meli by me za blazna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.8.13 20:28

@alexxa Školy historicky bývaly místy, kde např. za válek sídlily vojáci a měli tam sanatoria. Určitě tam bývaly velké emoce, které se mohly otisknout do zdí jako zvuk do magnetofonové pásky.

Celkově je to zajímavé. Přemýšlely jste někdy nad tím, že my jsme jen jakási energie či co ve schránce, která pomůže se této energii projevovat? Jako například software v počítači - hromadě kovu a plastu. Kdy se to stane, že nějaké bílkoviny a chemické látky se začnou nejen shlukovat do formy člověka, ale v určitý okamžik toto začne myslet. Kde bysme byly, kdyby ne zrovna v této schránce a proč zrovna v této a ne v sousedové? Prostě je tu něco, naco lidské chápání nestačí.

Říká se, že lidské myšlení je způsobeno energetickými vzruchy. Kam se ta energie poděje, když schránka vypoví službu. Vždyť ze základní školy známe zákon zachování energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
10.8.13 16:08

Neviete náhodou niekto, čo je so skupinou Mystery?? :( už dva krát som prosila o prijatie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
10.8.13 16:18

@Sebinah Mně kdysi psali, že tam mají nejaký problém a nechtějí zatahovat další lidi..mám tam pořád žádost, ale jak vidím, pořád nepřijímají:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjjjjjj
11.8.13 08:32

Dceři je 7 let, kinelozogii už jsme zkoušeli ne ted, co dcera prošla těžkým rozvodem, když jsme se rozváděli s bývalým manželem. i v pokoji jsem s ní zkoušela spát, i to se budila, i já sem měla pocit jako by se na mne někdo díval. Žádala jsem již faraře zda by nám šel dům vysvětit a souhlasil, takže uvidím, zda li to pomůže. Připadám si jak ve špatném snu, moje dcera je jinak usměvavá a hodně upovídaná cácorka. Zvláštní na tom je, že v pokojíčku s ní spí i její starší sestra a ta nic nevidí, neslyší, jen se pořád ptá, proč Klaudie pláče??? A já nemám odpovědi.. je to hodně stresující.. pro všechny. Ráda bych i zjistila na jaké půdě byl dům vystavěn, ale to si myslím, že se o tom nikde žádné záznamy nevedou??!! děkuji všem kdo mi odpovídáte..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.13 12:56

Raději anonymně. Jako menší jsem měla obrovské problémy s tím, že jsem se v noci vzbudila a měla jsem pocit že mě někdo upřeně pozoruje.Byl to hrozný pocit, kolikrát jsem ani dýchat nemohla. Prostě jsem cítila někoho, ale neviděla. To se mi stávalo dlouho, matka mi nevěřila. Ovšem taťka měl blízko k těmto věcem a tak mě jednou vzal k paní, která si se mnou dlouho povídala, při tom mě držela za ruce. Řekla mi, že jsem citlivá a vnímám duše kolem sebe.Dala mi tehdy takový malý průhledný kamínek a taky mi řekla formulaci, kterou mám říct, až ten někdo přijde. Udělala jsem to podle ní a od té doby mám klid. Když to začalo, bylo mi zhruba 8 let, skončilo to ve 13.Kamínek nosím stále u sebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat