Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@daja87 píše:
No pořád koukám na netu.Na různý rady ohledně tohohle tématu. jenže, všude se píše něco jiného. Někde psali že duchy nemáme vyhánět, že by se mohli naštvat atd. prý snimmáme zkusit komunikovatHolky, nevim ale já fakt nemůžu vědět zda je ta duše hodná či zlá. A jestli si to vůbec nedomýšlím špatně.....Co já vim?
Pokud je vidas nebo citis, mela bys i vycitit zda je to dobra ci zla duse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
Pokud je vidas nebo citis, mela bys i vycitit zda je to dobra ci zla duse
- Citovat
- Upravit
Jinak verim i neverim.
Tezko rict zda jde o iluze nebo fakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@daja87 píše:
To právě nevim.Jak se říká člověk se bojí všeho neznámého. babička, námtaky říkala že má doma dobré duchy a já se tam beztak cítila blbě a měla strach. Takže já bych to rozhodně nevycítila…jestli je hodná nebo zlá:-)
Zkus zavrit oci. A pak sleduj jestli citis teplo nebo jestli se nemuzes vubec uklidnit a klepes se a bojis se. Kdyz jim reknes muzete prosim odejit odejdou nebo zustanou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@daja87 píše:
To právě nevim.Jak se říká člověk se bojí všeho neznámého. babička, námtaky říkala že má doma dobré duchy a já se tam beztak cítila blbě a měla strach. Takže já bych to rozhodně nevycítila…jestli je hodná nebo zlá:-)
kdyby to byli poltergaists tak bys to asi citila.
Ja se taky bojim a nepripoustim si, al ecitim teplo, kdyz jim reknu odejdi ted s ebojim, tak odejdou.
Ale zda jde o iluze a prani nebo skutecnost… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
Zkus zavrit oci. A pak sleduj jestli citis teplo nebo jestli se nemuzes vubec uklidnit a klepes se a bojis se. Kdyz jim reknes muzete prosim odejit odejdou nebo zustanou?
- Citovat
- Upravit
@daja87 píše:
Zkusím:-)Ale až budu doma sama.ted je tu přítel akoukal by na mě asi jako na blázna
Ja se citim doma dobre, teple a sem tam se trochu bojim
Ale mamka si nabydlela do loznice babicku, tetu a dedy a to je teda na me uz moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marina8 píše:
Já když se opiju, tak taky vidím duchy![]()
![]()
Ja je zase vypoustim! ![]()
A ted beze srandy, jdu precist diskuzi, protoze s tim mam taky zazitky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marina8 píše:
Já když se opiju, tak taky vidím duchy![]()
![]()
, to uz jsou spis omamne latky, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem třeba poseroutka, když se díváme na horor, bojím se jít sama i vyčůrat, taky bývám často vyděšená(mám velkou fantazii
)Ale když jsem měli před nedávnem doma ducha, kterého viděl jen malý, já jsem je jenom cítila..Tak to byl úplně jiný pocit, než jen ten, když se něčeho bojíš..
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 píše:
Holky, já jsem třeba poseroutka, když se díváme na horor, bojím se jít sama i vyčůrat, taky bývám často vyděšená(mám velkou fantazii)Ale když jsem měli před nedávnem doma ducha, kterého viděl jen malý, já jsem je jenom cítila..Tak to byl úplně jiný pocit, než jen ten, když se něčeho bojíš..
Ale kdo vi, jak to doopravdy je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit