Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
724
29.10.12 14:33
@Silwinka87 píše:
8o 8o Mám úplně husinu.. :zed:
Já doufám, že u nás už se nikdo dlouho neobjeví.. :zed:

měla jsem stejný pocit po přečtení Tet příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
29.10.12 14:40

Nečetla jsem diskusi, ale tvůj dotaz mě hodně zaujal. Dítě ještě nemám, ale snažím se načíst různé knížky. Nedávno jsem četla Andělé v mých vlasech, předtím i jiné knihy, kde o tomto psali. Tam píšou o andělech, kteří se mezi námi pohybují. My dospělí, protože nám rodiče vtloukali do hlavy, co je skutečné a co ne tyto bytosti nevidíme. Ale děti je vidí. Píšou, že rozhodně nemáme dítěti vnucovat, že to, co vidí, vlastně nevidí-pak budou zmateni. Naopak je máme vyslechnout a pobavit se s nimi o tom. Určitě se najde hodně lidí, kteří tohleto berou jako bláznovství. Já tomu ale věřím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
29.10.12 14:43

Těm, kteří tomu věří a zajímají se o tohle doporučuji knihu Křišťálové děti. Je tam krásně popsaná nová generace dětí, které se nyní rodí a jejich nadpřirozené schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
29.10.12 14:54
@Ringle píše:
Těm, kteří tomu věří a zajímají se o tohle doporučuji knihu Křišťálové děti. Je tam krásně popsaná nová generace dětí, které se nyní rodí a jejich nadpřirozené schopnosti.

Ahojky Máš naprostou prvdu nic by se u dětí nemělo potlačovat. Ale vtom že se rodí nová generace moc pravdy neni. protože rodiče pořád potlačujou v dětech některé věci ve které nevěří tak ti děti které měli schopnost tak jim ty schopnosti rodiče vlastně rozmluvili, že je to hloupost. proto si mnozí znás až v dospělosti uvědomujem co to vlastně vidíme. A ti co si to uvědomujou tak né každý to potlačuje u svých dětí když to začnou cítit a vnímat. někteří lidi řeknou ona je blázen. opravdu? ne jen vnímám věci jinak než ostatní.
Já jsem se narodila 11.11.1979 a od svých 15 vim že vním věci jinak. taky mi pořád říkali že sem blbá. jiná. ve svých snech jsem našla mnoho odpovědí i to co a jak bude.
:andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tet
2
29.10.12 18:01

A to jsem napsala jen půlku všeho, bylo by to na dlouho… Bavila jsem se s ní o tom jako by opravdu existovala, jen ty večery mě děsily. Mám ještě jednu holčičku, která má teď rok a 3 měsíce…možná si to prožiju znovu. Jsem ráda, že už je vše v pořádku. Vím, že dcera si na to nepamatuje. Zrovna dneska jsem se jí na to ptala…a řekla mi, jaká holčička :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
16.11.12 21:34

Ahoj holky.
jsem moc ráda že tahle diskuze existuje. Jinak bych ji sama musela založit.
Je mi 25 mám 11 měsíčního synka Davídka. Abych řekla pravdu.tak pocházím z rodiny. Která se velice často spojuje s duchy. Podotýkám, že nechtěně. vyvolávání duchů atd. neděláme. Jen knám prostě občas nějaký zavítá. Moje babička, která už je bohužel po smrti.Ve svých 30 letech prožila klinickou smrt.od té doby viděla to, co ostatní ne. Pokud se mělo někomu z rodiny nebo ze známích něco stát. Nebo jim byla zjištěna nemoc.Tak měla babičky vždy sny.ve kterých ty dotyčné viděla-buď u hrobu a nebo přímo v hrobě(pokud měl ten člověk zemřít¨)Takhle viděla prababičku a za týden zemřela. Doma se jí ztráceli věci. Jako malé jsme tam jezdívali často. Po některých situacích které se nám staly.Jsme se babičky ptaly.Zda tu nestraší. Nejdřív zapírala ale když zjistila že to neni platný. Přiznala že ano ale, že to jsou hodní duchové. Máme spoustu zážitků. Od těch mírných až po ty děsivé. Ale otom tu psát nechci…
Můj syn se kterým jsme se přestěhovali do nového bytu(je mu 11 měsíců)se v noci budí s hrozným křikem. Když ho ukládáme večer spát. Bez vřískání se to neobejde. Poprosila jsem tu na emiminu na jedné diskuzi o pomoc. Poradili mi a tak jsme to s přítelem zkusily. Chvilku byl klid.Ale ted to začalo znovu. Když měl přítel noční a já byla doma sama(oto to je horší, když na takové věci věřím)a malej se v noci vzbudil a horozně brečel. přilítla jsem tam. Protože jsem se bála že se mu něco stalo. Přiběhla jsem k postýlce. On stál a koukal směrem ke skříni kde nebylo vůbec nic, coby ho mohlo zaujmout. Nedívá se vždy jen směrem ke skříni. Už několikrát se stalo, že se vystrašeně díval okolo sebe. Nikdy to nedělal, až ted. Holky, můžu vám říct. Že když se tohle stane. Běhá mi mráz po zádech a mám šílenej strach. Že by se nám mohlo něco stát. Když odcházím z ložnice. vždycky se snažím jít v klidu ale ty poslední metry už fakt běžím abych byla odtamtud co nejdříve pryč :roll: Mám vždycky takovej špatnej pocit. Ž e tam někdo je…Já nevim…Ale když má syn ty svoje záchvaty. Úplně měpřrhlíží a dívá se do jendoho bodu a nebo lítá očima po místnosti a brečí, je celej červenej, pěstičky má zatnutý a jako by byl v křeči jak se třese. přijde mi že má strach…Přemýšlela jsem, že snad zajdu i k lékaři, kdyby náhodou abych něco nezanedbala. Kdyby náhodou nešlo o duchy ale o nějakou nemoc.
Překvapuje mě, že syn tohledělá jen v ložnici. Nikde jinde v místnosti se to nestává. Možná by nebylo na škodu. Skočit na matriku a zjistit si něco o baráku ve kterém bydlíme. Taky už má pár desítek let zasebou.
Jinak. bydlíme hned pod půdou. Občas slýcháváme jak jdou odtamtud rány. Je to spíše jako hrom. Minule mi to přišlo jako by tam něco spadlo. Přítel se tambyl před 3mi dny podívat. jestli tam někdo je nebo ne. Nikoho nenašel. za to se vrátil s pořádnýma pavučinama na hlavě, obličeji a těle. jeho slova:tam lásko nikdo nechodí. Hned jak jsem ty dveře otevřel tak se na mě přilíply tyhle s…ně. Tak cosi otom myslíte???Možná to jde z vedlejšího domu a jen se to rozléhá…Zkusím se optat majitele

• Citovat
  • Upravit
724
17.11.12 09:34

Daja87 ahoj. stejnou situaci řešim u jednoho známého. Bud tam máte zónu nebo jste víc citliví tak se na vás přitahují. Nevím co vám radili.ale dost pomáhá zapálení bílé svíčky. Ještě mě napadlo že zajít do krámky s ezoterikou a tam by ti pomohli. Měli by. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
17.11.12 09:35

Děvčata koukněte třeba vám to pomůže http://poselsvetla.blog.cz/…anne-amulety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
17.11.12 11:05

No, můžu vám říct. Že je to fakt hodně blbej pocit. Když víte že tam něco s vámi je ale vy nic nevidíte. jen cítíte a když to cítí vaše dítě, který vám ale nemůže říct co ho tak děsí je příšerný

• Citovat
  • Upravit
2
18.11.12 11:06

Slyšela jsem, že duchy a jiné bytosti vidí děti zhruba do tří let. I můj tříletej známej je do svých tří viděl, teď mu budou čtyři a dlouho o žádným nemluvil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
18.11.12 13:11

Jojo…Taky jsem to četla ale asi to nebude pravda. Protože i někteří dospělí vidí duchy a to už jim x let nebyli 3 roky :D
Jak se říká:Kdo neuvěří, neuvidí. Myslimže tohle pravidlo platí…

• Citovat
  • Upravit
2
18.11.12 17:03

To je pravda. Podle mě je vidí všechny děti když jsou malé a jen některým citlivějším to vydrží déle. Já teda taky věřim, ale nikdy jsem nic neviděla, maximálně cítila nebo slyšela. Prý tačí je poprosit at odejdou. Ja si jako malá pamatuju, že jsem cítila, že mě furt někdo sleduje..ale pokud si doma rozsvítim, nebojim se jich, pokud ne tak běžim ze tmy někam kde je rozsvíceno:-D tmy se fakt bojim..ale určitě bych si v tvym případě koupila třeba křišťál a dala ho k postylce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.11.12 17:27

Já jsem měla jako dítě takové všlijaké zážitky a nic příjemného.. Doufám, že můj syn je mít nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
18.11.12 17:34
No pořád koukám na netu.Na různý rady ohledně tohohle tématu. jenže, všude se píše něco jiného. Někde psali že duchy nemáme vyhánět, že by se mohli naštvat atd. prý snimmáme zkusit komunikovat :nevim: Holky, nevim ale já fakt nemůžu vědět zda je ta duše hodná či zlá. A jestli si to vůbec nedomýšlím špatně.....Co já vim?
@Poll píše:
To je pravda. Podle mě je vidí všechny děti když jsou malé a jen některým citlivějším to vydrží déle. Já teda taky věřim, ale nikdy jsem nic neviděla, maximálně cítila nebo slyšela. Prý tačí je poprosit at odejdou. Ja si jako malá pamatuju, že jsem cítila, že mě furt někdo sleduje..ale pokud si doma rozsvítim, nebojim se jich, pokud ne tak běžim ze tmy někam kde je rozsvíceno:-D tmy se fakt bojim..ale určitě bych si v tvym případě koupila třeba křišťál a dala ho k postylce :-)
  • Citovat
  • Upravit
14335
18.11.12 17:40

A víte co je zajimavé.. viděly vaše děti někdy ženu??? Pokaždé jso to páni.. Můj Kubík, mi říkal, že u něho stojí, u postele pán s vousy.. že se ho bojí, budil se často..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat