Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
11.12.10 10:38

No,možná jsou to sny,ale zarazilo mě,že malý říkal „mluví hlavou“ myslel tím,že se ten pán jen dívá a nepohne ústy a přitom mluví?? Tím pádem bych mu totiž věřila.
Moje máma mívala často sny o své babičce ,dědovi a tetě,kteří byli již dlouho mrtví. Vždy ji něco řekli,pak zjistila,že se to opravdu stalo..třeba přestavba valašské roubenky tety,která na ní lpěla a máma tam nebyla 20 let..nedalo ji to,jeli tam a ejhle..uvnitř vše nové..při záchvatu astma viděla anděly nad sebou, babička ji vzala do jejich světa,viděla tunel atd…Bylo to ještě v době,kdy se o tom ani v televizi nemluvilo,takže ani nevěděla,že lidé s klinickou smrtí tunely vidí..to zjistila v jednom pořadu až později..byla z toho v šoku a tehdy si řekla,že to asi obyčejný sen nebyl…a naposledy babička řekla,že budu mít holčičku:)))
Musím říct,že máma je realista a že se nikdy nezajímala o nadpřirozeno…
Myslím,že pokud vidí zlé pány,měl by se naučit je nějak odehnat nebo u vás udělat něco jako vymýtění…ozeptala bych se někoho,kdo se o to zajímá…:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.10 10:40

První anonymní - můžu se zeptat, jak přesně odvádíš s andělíčkama - docela se o tohle zajímám a tak bych se chtěla zeptat na postup. Díky a nezlob se, že i já jako anonym - lidé okolo mě nejsou ke všemu a vždy tolerantní a nestojím o hromadu vysvětlování a obhajování svého názoru.

• Citovat
  • Upravit
6398
11.12.10 11:18

ježíši,mám úplně husí kůži,chudáček malý…já jsem na tohle strašný strašpytel… 8-o asi bych ho tam nenechala spát samotného…aspoň to.Úplně je mi ho líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.12.10 11:19

Zakladatelko, diskuse o nadpřirozených jevech už tady byly - stačí je pohledat v seznamu diskusních témat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.12.10 11:25

Třeba tady je jedna…

https://www.emimino.cz/…duchy-55351/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.12.10 11:26

Juro -nebuď labuť… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.12.10 11:28

Sylvi, pár drobných zkušeností s tamtím světem už mám - i když pravda o další nijak zvlášť nestojím. Kdybych to měl podobně jako tchán a tchýně mojí sestry - že by jim každé úmrtí v rodině ohlašovalo kokrhání slípky na jejich dvoře - tak bych se asi picnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
11.12.10 12:04

Bylo by dobré odlišit fantazii dítěte od skutečných duchů.
Já na tyto věci věřím a rozhodně bych to nepodceňovala.Děti jsou na nadpřirozené jevy mnohem vnímavější,než dospělí.
Pokud by se to stále opakovalo,kontaktovala bych psychotronika,nebo člověka,který se těmito jevy zabývá a dokáže se s takovými bytostmi domluvit.
Sestra a mamka se o tyto věci zajímají.
Jako laik který s takovou věcí nemá zkušenost a schopnost duchy zahnat,se má údajně postupovat tak,že se má bytostem vysvětlit,že sem nepatří a mají odejít.
Vždy se domlouvat po dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.12.10 12:09

Juro -u nás ten kdo zemře v rodině vidí posledního zesnulého :nevim: …ta slípka je přijatelnější,tedy pro mne určo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nellas
11.12.10 12:22

Třeba se Tvůj synek stal součástí - Bilokace ( Astrální projekce)

http://fos.tym.cz/view.php?…

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
11.12.10 12:33
Anonymní píše:
První anonymní - můžu se zeptat, jak přesně odvádíš s andělíčkama - docela se o tohle zajímám a tak bych se chtěla zeptat na postup. Díky a nezlob se, že i já jako anonym - lidé okolo mě nejsou ke všemu a vždy tolerantní a nestojím o hromadu vysvětlování a obhajování svého názoru.

Anonymko, napíš mi SZ, mužu se podělit o sve zkušenosti. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1027
11.12.10 13:10

já jsem vídávala bílou paní,vždycky mě přišla vzbudit a já šla k oknu a koukala na ní, chodila za mnou dost často,snad někonu nepřijdu divná, začalo to u babičky v ložnici měla tam nad postelí takový obraz a u babičky to taky skončilo,když už se mi ta paní zdála doopravdy dlouho tak naši obraz od babičky sundali a schovali ho do sklepa a sny přestali,byla jsem vždycky vzhůru a koukala na ní z okna,pamatuji si to moc dobře mohlo mi byt tak 5 let,ptala jsem se na to mamky a ta mi to všechno řekla,kdy to začalo a jak to skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
11.12.10 13:19

jak to tady čtu tak mě úplně mrazí v zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
11.12.10 14:17

brr mám husinu:-)

my se zas na zdravce učili, že děti zažívají Konfabulaci: vidí a věří v nereálné věci..například u těžce nemocných dětí je to prý normální: Vidí věci, ktere ostatní ne a vypráví o tom..

ale taky věřím, že mezi nebem a zemí něco je.. naši mají přes 100let starý barák a když spím v místnosti sama, mám blbý pocit..a když jsme tam s malou bydleli první pul rok, tak se taky pořád usmívala na strop a nebo pořád brečela a nikdo nevěděl proč..

nebo kámoška mi vyprávěla, že u nich na baráku sedávala dlouho jedna hrdlička a když umřela babička, začali tam sedávat hrdličky dvě..děda už byl po smrti.. a prý tam hrdličky sedávají doteď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
11.12.10 14:25

ještě jsme v tom baráku slyšley obě s mamkou dupání, když se měnily nějaké trámy dělal nový strop, tak to přestalo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat