Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sebinah píše:
Neviete náhodou niekto, čo je so skupinou Mystery??už dva krát som prosila o prijatie
ja jsem skupinu ani nenasla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa je tu v diskusii na nu odkaz, ale inak vyhladavat v skupinach nejde tak ako doteraz..napriklad ja tu vobec nevidim cast Uzamknute skupiny
neviem co s tym admini spravili ale je to dobre na prd
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvouletá dcera křičela u židovského hřbitova
Dobrý den,
toto téma je moc zajímavé. Jsem tomu také přístupná, na duchy věřím. Zajímám se o ezoteriku a jsem také dost citlivá. Je však pravda, že při zkušenosti, když moje dvouletá dcera plakala při cestě kolem židovského hřbitova, bylo mi to dost líto, nemohla jsem ji dlouho chovat, jelikož ještě máme devítiměsíční miminko v kočárku a byla to strmá lesní cesta, což nebylo s kočárkem jednoduché. Nepomohlo ani pochování, stále plakala a dokonce křičela, což jsem nikdy u ní nezažila. Byla úplně bez sebe. Jsem přesvědčena, že to bylo židovským hřbitovem. Jaký na to máte, prosím, názor a jak s ní dále zacházet. Podle mě jí to nevyvracet a pochopit. Děkuji Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netušíte co to je za kámen?
Já třeba duchy nevidím - zaplať pán Bůh! Asi jsem na to moc velký špalek
ale kamarád měl jednoho ducha doma a jednoho na sobě. Kartářka mu je odstraňovala. ten doma byl starý důchodce, který se projevil krví na zemi. Druhý byl mladý kluk, který náhle zemřel a zachytil se o něj, prý se ho držel za krk - kamaráda neustále bolela krční páteř a nešla nijak rozmasírovat.
kartářka mu dala pentragram, prý jediný pomáhá, aby se na Vás duchové nechytali.
Kamarád také viděl ve svém pokoji chlapa v černém kabátě s dlouhými černými vlasy a jeho přítelkyně také - prý to byl sám „nejvyšší“ pekelník.
také jeho kočka dokáže zachytit duchy. Kočky je prý normálně vidí, jsou totiž strážkyně brány do pekel. Když jsem byla na návštěvě ještě za dob, co tam měl ty duchy, často se stalo, že kočka z ničeho nic přišla a hleděla upřeně a strašně dlouho na postel vedle mě nebo na zeď apod. jakoby někoho sledovala. Od té doby, co kartářka duchům zamezila vstup, to nedělá. Ale zase ožírá kvítka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rybka56 zapomela jsem jak se jmenuje, ale dnes jdu k sousedce ( mam ho od ni) a zeptam se ji na jmeno toho kamene a napisi to, ale bude to hodne pozde, jdu k ni az vecer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rybka56 píše:
Netušíte co to je za kámen?
Já třeba duchy nevidím - zaplať pán Bůh! Asi jsem na to moc velký špalekale kamarád měl jednoho ducha doma a jednoho na sobě. Kartářka mu je odstraňovala. ten doma byl starý důchodce, který se projevil krví na zemi. Druhý byl mladý kluk, který náhle zemřel a zachytil se o něj, prý se ho držel za krk - kamaráda neustále bolela krční páteř a nešla nijak rozmasírovat.
kartářka mu dala pentragram, prý jediný pomáhá, aby se na Vás duchové nechytali.
Kamarád také viděl ve svém pokoji chlapa v černém kabátě s dlouhými černými vlasy a jeho přítelkyně také - prý to byl sám „nejvyšší“ pekelník.
také jeho kočka dokáže zachytit duchy. Kočky je prý normálně vidí, jsou totiž strážkyně brány do pekel. Když jsem byla na návštěvě ještě za dob, co tam měl ty duchy, často se stalo, že kočka z ničeho nic přišla a hleděla upřeně a strašně dlouho na postel vedle mě nebo na zeď apod. jakoby někoho sledovala. Od té doby, co kartářka duchům zamezila vstup, to nedělá. Ale zase ožírá kvítka
tohle me desi, ale pripomelo mi to, ze v loni, kdyz jsme jela z pohrbu v kostele jsem mela pocit, ze mi neco sedi na ramenou a za krkem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajincicka a videla hroby? ja kdyz mi bylo asi 6-7 tak nas sestrenice vzala do lesa kde je taky zidosky hrbitov a pro me to, dodnes nevim proc, byl takovy sok, ze jsem tam taky rvala jako blazen. vysadila me zidku abych se mohla podivat a ja spustila a nebyla jsem k utiseni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je docela zajímavé, že v drtivé většině je viděn pán a ne paní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla hroby a říkala, že se moc bojí. Normálně křičelá: ÁAAAAAAAAA. Tohle nikdy neudělala, vždy jen plakala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrcellka píše:
Je docela zajímavé, že v drtivé většině je viděn pán a ne paní…
Moje videla pani, rekla, ze vidi pani na balkone a ta se nemuze dostat dovnitr, ale ze se pani neboji, ze kdyz je ji zima tak pani rekne at se zakryje a kdyz se boji tak pani rekne at se neboji, ze je doma v pokojicku v bezpeci. Sazim na mou babicku
Dcera ma pod matraci kamen ktery zabranuje jakymkoli energiim vstoupit dovnitr. Bohuzel i tem dobrym.
Sakris, slibila jsem, ze napisu jmeno toho kamene a zapomela jsem se sousedky zeptat, ja to jmeno zapomela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa píše:
ja jsem skupinu ani nenasla
já bych ji radši ani nehledala, kdovíco tam mají za problémy, třeba je všechny někdo proklel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rybka56 píše:
já bych ji radši ani nehledala, kdovíco tam mají za problémy, třeba je všechny někdo proklel
jezisi, to snad ne
kazdopadne jsem je vickrat nehledala. Mala prestala mit „vidiny“ a ja se s temi svymy nejak srovnam jen me porad desi ta predstava jak se tu pise s tou krcni pateri a zemrelim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa píše:
jezisi, to snad nekazdopadne jsem je vickrat nehledala. Mala prestala mit „vidiny“ a ja se s temi svymy nejak srovnam jen me porad desi ta predstava jak se tu pise s tou krcni pateri a zemrelim
To říkala kartářka kamarádovi, že duch se může nalepit na člověka a částečně dokonce ovlivňovat jeho jednání či vnímání. je to prostě energie, která se přicucne k té žijící. Prý ten duch má tím pádem všechno, i živé tělo. aspoń tak nějak to vykládal - kdovíjak to sám pochopil
Každopádně mu to kartářka odstraňovala a on prý cítil, jak mu dává pryč ruce, které měl jakoby kolem krku. Od té doby ho krční páteř nebolí.
A prý má na sobě ducha 90% lidí.
Jedné číšnici řekla, že má doma ducha svého otce, prý tam zůstává, protože mu neodpustila a škodí jí ve vztazích. Dala jí svíčku a řekla, jak ho má poslat dál. Ona kráva svíčku ztratila a ducha má tam pořád a pořád jí vztahy nevycházejí, je svobodná matka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit