Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
18.1.14 15:51

No nám se prave v baráku nic divného neděje. Pravé ze dcerka v noci v pohodě zatím je viděla vždy pres den. Je fakt ze usíná po osmé a za hodinou už je vzhůru do půlnoci ma takový slabý spánek ale nevím jestli to s tím muže nějak souviset :think: děkuji moc rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
18.1.14 16:15

Ty jo, děsivé, řekla bych… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.1.14 16:58

@sisi 1111 nejakou dobu uz ho mala nevidela, teda myslim si to pac o nem uz nemluvi, ale ta holcina co pisu v drivejsim komentari mi rekla, ze v zadnym pripade treba prave v tom snu nesmite toho ducha prijmout mezi sebe. A taky rikala, ze to muzou byt duchove nepokrtenych deti a ze by melo stacit v duchu rict neco jako ze ho krtis jmenem blabla(zamerne nechci zadne jmeno uvest) a udelat kriz a mel by odejit.
Pokazde, kdyz zustanu vecer dlouho u pc, tak vzdy mezi pul dvanactou a dvanactou slysim kroky. Rikam si to nic to urcite soused, ale vetsinou me strach zazene do postele a necham svitit pac to slysim tady v mistnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.1.14 18:11

@alexxa Zásadně chodit spát před půlnocí (o půl noci se prý otevírá nějaká pomyslná brána, když spíš je to ok), když se mi to nepodaří a muž je v noci v práci, svítím minimálně do 4 do rána. Když je doma citím se v bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.1.14 01:25

Super… já už na to emimino chodit nebudu! Posírkala jsem se málem strachy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.1.14 01:27

Nestrašte… jdu si ven zapálit a mám to přez celej barák… já se jen divím že se dneska u nás zatím nic neděje.. ale beztak to příjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.1.14 01:52

@Gabulle Co se vlastně má přesně stát v rozmezí 00:00 - 04:00? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.1.14 03:12

@Maculinka no hodine mezi 3.00 a 4.00 ranni se rika hodina…sakra ted jsem zapomnela..hodina vlku, nebo nakyho jinyho zvirete.je to odvozeny od toho, ze telo-organismus je v tehle dobe nejslabsi, taky hodne lidi v tyhle hodiny umira, a jako ze je clovek nejmene odolny tem spatnym vlivum a duchum, teda kdo na to veri samozrejme :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.1.14 03:38

@Stella7 8o čučím na hodiny a mám identický pohled s použitým smajlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.1.14 04:06

@Stella7 Prý je taky nejvíc sebevražd. Asi proto, že večer se opiješ, máš depky, plánuješ to. Pak začne alkohol vyprchávat a rozednívat se, takže si uvědomíš, že zas bude další den… Dává to logiku. Ale nejvíc je jich v březnu a v pondělí, takže dneska to bude snad OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 04:10

@sisi 1111 Věřím Ti, bohužel vím jaké to je, když v domě straší a bohužel sem to zažila v takové míře, že jsme museli prodat dům a odstěhovat se jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.1.14 08:06
@Maculinka píše:
@Stella7 8o čučím na hodiny a mám identický pohled s použitým smajlíkem
:mrgreen: Jsi mě pobavila. Já se taky bojím a to zkušenosti mám (bydlela jsem v domě, kde byl masakr při odsunu Němců, takže zážitků víc než zdrávo).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
19.1.14 08:22

Holky, já mám trochu jinou věc, která mi teď vrtá hlavou.. :think: Na duchy a tak nevěřím, ale v pátek mi umřel v 4:30 dědeček.. a zrovna v tu chvíli měl moje malá hysterický záchvat -jinak spí pohodě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
19.1.14 08:30

@Králičice mohl se prijit rozloucit a mala se leknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
19.1.14 08:34

@Gabulle - těžko říct.. jak říkám, na duchy a takové moc názor nemám, ale když mi ráno mamka volala a řekla i čas, tak ve mě prostě hrklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat