Syn vidí duchy

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2597
19.1.14 09:43

Ja tomu neverila dokud za mnou v noci neprisel muj deda a rano mi volala cela rodina, ze deda v noci v zemrel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.1.14 11:01

@Králičice treba se vazne prisel rozloucit a mala vycitila, ze odchazi, Tak ji to vydesilo.Muj tatka kdyz zemrel, tak jsme byly vzhuru skoro do rana druheho(umrel odpoledne doma)dne a kdyz jsem si sla lehnout k maly otevrela ocicka koukla ke dverim a zacala se smat, pak usnula.Rano jsem se ji ptala proc se smala no a ona mi rekla(to dobou ji byly 2roky 4m), ze tam byl maly dedecek mel na zadech batuzek a smal se na ni a maval. Vzdycky kdyz jsme byli u nasich na navsteve a spali tam, tak tatka nez brzo rano odesel do prace, prisel potichounku do pokoje se na malou podivat a vzdy se trochu prikrcil a batoh do prace nosil.
V kuchyni mame na skrince taty fotku, kde kazdy den palime svicku. O vanocich i na te komode delame vanocni vyzdobu dame tam maly umely stromecek a proste aby to bylo hezke. Porad se mi ta vyzdoba te skrnky nelibila furt jsem neco menila a pak rikam Elisce, ze takhle je to pekne, ne? A ona mi na to rekla:„Ale dedovi se to nelibi.On se mraci.“ Takze jsem vyzdobu predelala. Kolikrat uz jsem ji videla, ze kouka na fotku a najednou se zacne smat a mavat nebo delat stejne grimasy jako delala tata :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.1.14 15:34

Mně se takhle zdálo o Havlovi, když pak ráno oznámili, že zemřel. Vůbec nechápu, proč to tak bylo, nikdy jindy se mi o něm nezdálo, nějak jsem na něj nemyslela ani nic. :nevim: Je divné tomu přiznávat význam, ale bez toho je to snad ještě divnější. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.1.14 17:18

Ahoj holky,
Tak mala dnes slané v noci spinkala a plakala a ptala se kdo to je? U ni v pokojíku po odpo spaní pak zase viděla kluka u stropu. Chtěla jsem se zeptat jestli teda mám koupit nějaký ten krystal do pokojíku aby se ji dobře spalo popřípadě jaký se kupuje a kde ho sehnat. A dává se taky ještě něco co by pomohlo aby dobré spinkala? Dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.1.14 17:19

Chtěla jsem napsat špatně spinkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
19.1.14 17:20

@kllara1 Nejlepsi je ta sul, jak jsem rikala. Pak ještě vykuřovadlo. V krystalech se nevyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.1.14 17:24

Takže v misticce do každého rohu? Štaci trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
19.1.14 17:27

@kllara1 Mistička, kelímek.. a dala bych tak polevkovou lžíci do každého rohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.1.14 17:29

Zkusim děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.1.14 18:43

@kllara1 Pisni zda to pomohlo, kdyz tak zkusim taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
20.1.14 08:23

Ani sůl ani vykuřovadla duše neodvedou. Jen vyčistí prostor od některých druhů negativních energií, ale jen v minimálním množství. Sůl čistí, když je s vodou a věc je do ní ponořená, což se u bytu nedá. Duše se odvádí různými způsoby, ale zrovna tohle to není. Duše není strašidlo, bubák apod. Duše je člověk, jako každý z nás, jenom už nemá fyzické tělo, což ale neznamená, že přestal být člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.1.14 10:09

Elatko dekuju ja jen ze majdulka ted vubec nespi budi se po pul hodinach a rika ze se boji. Ale manzelovi vecer v postylce rikala ze za ni porad chodi kluk a ze ji ma rad a ona jeho taky. Ale kdyz si ji pak vezmeme k sobe a jsme u ni tak hned usne a je v pohode. Tak mozna je trosku uz mazana aby spala s nami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
20.1.14 10:12
@kllara1 píše:
Elatko dekuju ja jen ze majdulka ted vubec nespi budi se po pul hodinach a rika ze se boji. Ale manzelovi vecer v postylce rikala ze za ni porad chodi kluk a ze ji ma rad a ona jeho taky. Ale kdyz si ji pak vezmeme k sobe a jsme u ni tak hned usne a je v pohode. Tak mozna je trosku uz mazana aby spala s nami :lol:

Jó, děti umějí být vyčuraný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
20.1.14 17:09

@kllara1 Můžete tam mít nějakou duši, kterou by chtělo odvést. Duše odvádím, kdybys měla zájem. Písni mi případně do zprávy a pořešily bychom, o co u Vás může jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:55

co se má stát od 00: 00 do 4:OO

@Maculinka píše:
@Gabulle Co se vlastně má přesně stát v rozmezí 00:00 - 04:00? 8o

Ahoj, od půlnoci do 4 ráno se otvírá tzv. brána k astrálním světům, to znamená, že se prolíná svět mrtvých se světem živých. Proto je řádění „spolubydlících“ víc znatelné. A větší je i působení duše na člověka. Zní to teďka možná pro některé z vás divně, ale jelikož má každý z nás vedle sebe strážného anděla, kterého je dobré přivolat. Duše- ty zlé jdou totiž především na jedince slabší povahy, na které můžou útočit, protože jim to zkrátka nedělá tak velký problém. Dobré je si anděla i představit a požádat ho, ať nás chrání. Budete mít pak větší sílu. Vynikající jsou také pročištěné krystaly- nejčistší je křišťál- namočený ve svěcené vodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat