Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
27.2.14 17:07
@74paja píše:
@jenny.fields Tak mi prosim na ni posli kontakt. Diky… :kytka:

je tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
27.2.14 22:24
@jenny.fields píše:
Ano, dělá to na dálku. Vše.

toho bych se snad uz i bala 8o divny pocit, ze se nekdo napoji do tveho domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.3.14 10:17

Já mám taky takový problém přestěhovali jsme se do nového bytu a vždy kolem 10 večer začnu z chodby slyšet jako by tam někdo chodil u lupali mu kolena takovej ten nezamněnitelnej zvuk vždycky z toho mám husí kůži a mám hroznej strach a když jdu třeba pak do kuchyně tak se pořád musím otáčet a mám pocit že za mnou někdo stojí.. Jsem z toho už na prášky a nevím jestli nemám jen bujnou fantazii, nebo jak to třeba řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.3.14 10:22

@Zástavanda Zkontrolovat a odvést, když tak někdo bude. Taky mi občas píšou lidi, že v určitou dobu slýchají konkrétní zvuk, vždycky stejně - jde o zvukovou stopu - zvukovou psychozonu, což v tomto případě je do prostoru uložená často se opakující věc. Třeba bývalý majitel v danou dobu přicházel z práce a měl problémy s koleny, tak se to tam uložilo.. i to se dá vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.3.14 10:25
@alexxa píše:
toho bych se snad uz i bala 8o divny pocit, ze se nekdo napoji do tveho domu

Já teda nevím, jak ostatní „z branže“ :lol:..ale já když se k někomu napojuju, nevidím třeba nábytek, nevidím, že máš někde u gauče špinavé ponožky.. vidím energie, vidím proudy GPZ domem, vidím tam energeticky něčí duši, psychozony, když se jich jakoby dotknu nebo do nich vstoupím, cítím nebo prostě „vím“ z čeho vznikla.. rozhodně nevidím, jak žijete a jestli máte zrovna nohy na stole, vnímám tam ty energie, zony, bloky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.3.14 10:46
@Elata píše:
Já teda nevím, jak ostatní „z branže“ :lol:..ale já když se k někomu napojuju, nevidím třeba nábytek, nevidím, že máš někde u gauče špinavé ponožky.. vidím energie, vidím proudy GPZ domem, vidím tam energeticky něčí duši, psychozony, když se jich jakoby dotknu nebo do nich vstoupím, cítím nebo prostě „vím“ z čeho vznikla.. rozhodně nevidím, jak žijete a jestli máte zrovna nohy na stole, vnímám tam ty energie, zony, bloky.. :)

Tak to jo. :) a kdyz takhle odvadis duse, poznas i kdo to je? Treba ze ten duch byla moje babicka nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.3.14 10:50
@alexxa píše:
Tak to jo. :) a kdyz takhle odvadis duse, poznas i kdo to je? Treba ze ten duch byla moje babicka nebo tak?

Jj, vždycky se jich ptám, jestli se znají s někým z toho domu z kteréhokoli života a ptám se kontrolně i průvodce, protože duše, které jsou tady zaseklé moc o minulých životech neví. Takže jj, kontrolu možné spojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.3.14 10:53

@Elata No a jak to zjistim popřípadě vyčistim?? A co tu někdo je a chce tady být nijak nám neubližuje co když ho naštvu že ho budu chtít vyhnat??? ještě mě napadlo nevěděla jsem že se s dětmi do roka nesmí na hřbitov a se synem jsem tam byla mám pocit že ty zvuky slyším od té doby ale nejsem si jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.3.14 11:02
@Zástavanda píše:
@Elata No a jak to zjistim popřípadě vyčistim?? A co tu někdo je a chce tady být nijak nám neubližuje co když ho naštvu že ho budu chtít vyhnat??? ještě mě napadlo nevěděla jsem že se s dětmi do roka nesmí na hřbitov a se synem jsem tam byla mám pocit že ty zvuky slyším od té doby ale nejsem si jistá :nevim:

To je na dlouho. :) Já duše odvádím cca šest let, většinou jim stačí v krátkosti vysvětlit, co a jak je po smrti, uklidnit je, vysvětlit, co mají dělat a pak se dají v pohodě odvést. Psychozony čistím přes reiki, negativní programy přes srt.. dá se zkusit nějaké to čištění solí apod. ale to je minimální vyčištění, sůl čistí, když je s vodou a věc se do ní ponoří a i tak neruší programy. S dětmi do roka jsem na hřbitovy chodila, ale já v „duchařině“ dělám, takže jsem nepostřehla, že by to mělo nějaký negativní efekt, když jsem v tom pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.3.14 11:04

@Elata Aha a co mám teda dělat?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.3.14 11:08
@Zástavanda píše:
@Elata Aha a co mám teda dělat?? :)

Napsat někomu, kdo s tím dělá, aby sis při nějakých pokusech domů nenatahala ještě někoho dalšího. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.3.14 11:11

@Elata Tak já ti píšu :lol: pomůžeš mi prosím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.3.14 11:58
@Zástavanda píše:
@Elata Tak já ti píšu :lol: pomůžeš mi prosím??

:lol: Písnu zprávu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.3.14 12:02

@Elata Ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.14 23:48

Ahoj raději anonymě. Co napíšu, tak si budete ťukak asi na čelo. Dnes jsem se s přítelem bavila o penězích. Než jsem si sním šla lehnout, tak jsme ještě hodili o tom řeč. Tak sem si dělala srandu. Že však počkej až vyhraju sportku. A ten můj odcházel a říká, jó tak se upiš… Jsem se smála a říkám mu pokud to funguje tak proč né. A mávla jsem rukou. Ale za minutku na to mi spadl ze stolku hrnek. Najednou jsem měla divnej pocit. A letěla nahoru do ložnice. Koukla jsem do pokoje a dcerka naštěstí chrupká. Chlap taky, ale já jsem špatná. Tak a co teď?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat