Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jak to tady čtu, tak skoro každá druhá holka má v dnešní době problémy s těhotenstvím…ale kolem mě skoro všechny kamarádky už mají rodinu… takže mě to taky někdy dost vezme, já mám teda manžela skoro stejně starého jako jsem já… je mu 28 let, ale je to cizinec a dost si zakládá na rodině…takže je mi velkou podporou… ikdyž vím, že je mu to někdy dost líto víc než mě… ![]()
@Vrk v lednu. nevyslo to a diky tomu, ze se na dalsi pokus musi cekat 3 cykli a ted me ceka operace ramene, tak nevim kdy bude dalsi pokus
@bebecinka ja budu mit 2ivf skoro po roce. To minule jsem mela koncem cervence a tohle v pulce kvetna
pocitam opu. Tak budu drzet pesti at to co nevidet vyjde a do jakeho centra chodite?
Kazdy treti mozna al3 sokuje me, ze i takto mlade holky jako jsme my
.
My chodíme do Pronatalu… naštěstí ho na podzim 2013 otevřeli u nás ve městě…ani jsem netušila že se nám to bude hodit, aspoň nemusíme nikam dojíždět ![]()
@Vrk je to dnes hnus a vse tak strasne drahe!! Proc ho mas az po roce, zda se mohu zeptat
@Vrk tak to je velka skoda, ze nic nevyslo!! Mohu se zeptat v cem je problem
@bebecinka
to bych taky rada vedela…asi v nizke sliznici…i kdyz kdo vi. Jinak jsme oba ok. Jen mam pco.
@Vrk radeji ani nevedet, ze uz si vycerpala tolik pokusu! Ja strasne moc verila tomu, ze se to povede napoprve! Moc me ten neuspech zlomil a zklamal. Co se ve me odehrava ani sama neumim popsat! ;(
Jake leky jsi brala a cim ted stimulujes
@bebecinka tak pokusu moc nebylo. Zatim jen 1ivf a mely jsme 4 embryjka po prodlouzene kultivaci. 3 se transferovala a 1 je jeste na mrazu. Ted jdu na 2ivf a to uz urco vyjde
ale taky jsem myslela, ze prvni pokud bude turovka
@bebecinka vice mene kvuli te sliznici a cerstvemu trabsferu, ktery minule nebyl mozny.