Systém oznámení o narození

12681
14.4.11 09:40

systém oznámení o narození

ahoj, už brzo se nám narodí miminko.jenže řeším problém,jak to co nejrychleji oznámit-systém posílání sms
po porodu rozhodně s manželem nehodláme trávit první okamžiky s miminkem posíláním sms do všech koutů republiky,pokud vytvořím sms a pak dám poslat všem v seznamu tak to budou číst i ti, kterým to oznamovat nechci.pokud budu posílat sms jednotlivě tak nad tím ztrávíme dvě hodiny.jak jste to vyřešili, líbilo by se mě dát dokupy lidi z jeho i z mýho telefoního seznamu dokupy, utvořit z toho nějakou skupinu a doma si to předchystat a po porodu jen dopnit míry do sms a odeslat s tím, že to dostanou všichni zaráz a bude to vyřešený během minuty, jde to nějak?snad jste to pochopili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
14.4.11 09:58

Jo, pochopila jsem te…podle me zalezi na fci telefonu - u nas by to neslo tak jak ty rikas - tak jsem jen proste napsala jednu sms a potom vybrala asi 25 jmen ze seznamu - porad jen pridavas prijemce :-( Taky zdlouhave, ale lepsi nez psat sms po jedne :-)
a urcite jsem se tim nezabyvala prvni chvile po porodu…rodila jsem ve dve odpoledne a sms psala s pritelem az okolo seste sedme, kdy jsem byla v klidku na pokoji a mala spokojene chrupkala na novorozeneckem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.4.11 10:02

Záleží, jaký máte telefon… Já normálně napíšu zprávu a dám, kolik příjemců chci ze seznamu - vyberu.

Jinak jsem taky posílala až pak z pokoje, rodičům volal přítel ještě ze sálu. Těch pár hodin je nezabije :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.4.11 10:07

ale rodičům jste to volali asi hned ne? pak mě jde o to, že oni obvolají půl známých a já jak blázen budu dvě hodiny na to, jim všem posílat sms
no a jak jste se domluvili s chlapem kdo komu co pošle, aby jsme to neposílali stejným lidem, když máme společný kamarády :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.4.11 10:08

Ahoj Goldenko,
vymyslela jsem systém, který hodlám aplikovat já! 8-)
Domluvím se s někým blízkým (asi sestřenka a mamka) a s těma předem vyberem čísla kterým se to napíše, pak dáme vědět jim a ony to všechno obepíšou. Ti lidi stejně pak budou psát grčatulačky mě nebo manželovi takže je to ok.
Myslím si že je to nejrozumnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
14.4.11 10:10

ja tez vybirala ze seznamu prijemce, a to i hned po sekci - vzbudila jsem se v predsali a jak me dovezli na JIP tak uz jsem posilala sms - jsem se nudila :mrgreen: . Tatinek ma myslim po porodu casu dost na to aby si to lidem ze sveho seznamu oznamil sam, takze ja oznamovala vzdy jen tem „svym“ , ale moc jich tam nemam takze pro me to neni problem :lol:
No ale muj telefon ma i ty skupiny, takze myslim ze tak jak to chces udelat - vytvorit skupinu a pak poslat sms jen te skupine by melo jit. To uz zalezi jake mate telefony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.4.11 10:12

No, moje mamka byla u porodu s nami :-)
Pribehla pul hodiny pred tim nez mala vylezla, udelala humbuk, ze by chtela jit za mnou, ja jsem to chtela a pritel nic nenamital…meli jsme takovoy rodinny porod :-D akorat nevlastniho tatku uz tam nepustili - ze by to bylo moc :-D
Mamka zatim nikomu nevolala (rikala, ze je to nase stesticko a tak at si to poprve rozhodneme sami) no a pritel se mnou byl kdyz jsme to psali… jinak se prece muzete dopredu domluvit kdo to komu posle :-)
A nebo to holt poslete nekomu dvakrat :-D par korun za sms ozelite a dobrych zprav neni nikdy dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.4.11 10:14

zkoumala jsem ten mů mobil-tak jde mě přidat příjemce takže si to předchystám doma i s sms a uložím do konceptů pak už jen dopním míry a budu doufat, že se to odešle všem přednastaveným příjemcům, takhle to udělá i chlap a je po problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.4.11 10:17

jejda, ještě mamku u porodu, to by mě šlehlo, by jsem se před ní styděla, před chlapem a zdravotnickým personálem mě to nevadí-řvát, tlačit, podělat se,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
14.4.11 10:23

Ja jsem si uz pred porodem nachystala smsku do konceptu a k ni dala vybrane prijemce a pak tam jen doplnila miry a cas a odeslala… A rodicum a sestram jsme volali z poporodniho pokoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
14.4.11 10:24
goldenka píše:
zkoumala jsem ten mů mobil-tak jde mě přidat příjemce takže si to předchystám doma i s sms a uložím do konceptů pak už jen dopním míry a budu doufat, že se to odešle všem přednastaveným příjemcům, takhle to udělá i chlap a je po problému

Az ted jsem to docetla :-)Tak presne takhle jsme to udelali my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.4.11 10:40
goldenka píše:
jejda, ještě mamku u porodu, to by mě šlehlo, by jsem se před ní styděla, před chlapem a zdravotnickým personálem mě to nevadí-řvát, tlačit, podělat se,… :mrgreen:

Ja jsem si to uzila :-) Byla jsem za ne vdecna! Moje mamka a muj pritel jsou dvojka k pohledani! Skoro jsem nemohla tlacit PA malem prosvihla nastrih jak jsme se smali!
Pro me to byla pomoc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
14.4.11 10:57

až budeš na pokoji, tak ti nedají endorfiny spát, budeš ještě ráda, že můžeš rozeslat x desítek SMS, aby ses zabavila :-)

• Citovat
  • Upravit
1918
14.4.11 12:03

Určitě bych neřešila s důkladnou důležitostí smsky. Ano…každý chce dát vědět, ale hned po porodu, to je asi zbytečné, navíc třeba někdy v noci - přece nebudu psát zprávy ve 2 v noci…

My budem posílat až jak se to uklidní podle situace, klidně i druhý třetí den, nebo dokonce až nás pustí z porodnice(pokud nebude manžel doma). Moji rodiče budou o porodu vědět - bydlíme s nimi - tak tchánovcům smsku pošlou. No a pokud bude manžel doma tak smsky pošle on, v porodnici kde chci rodit není nonstop přítomnost otce tak jak dojde domů a trošku se probere, tak pošle on, samozřejmě taky nachystané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.4.11 12:14

My na poporodním pokoji prvně obvolali rodiče a potom vymysleli sms a z obou telefonů (z mýho i chlapova) posílali. Naše telefony umožňujou k jedný sms přidat víc příjemců. Jen jsme se domlouvali, kdo posílá komu. Trvalo to několik minut. Mimčo stejně spalo a my jsme měli 2 hodiny času :nevim: Já jsem ležela, ani sednout jsem si nemohla, tak jsem byla ráda, že se zabavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí