Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hezký den přeji ![]()
Mám takovou prosbu přítel cca dva dny smrka sytě oranžove nudle barvu to má jak pomeranč ![]()
Nemá někdo zkušenost co to je? Četli jsme cysta ale netuším.. Ptám se jen zdá nemá někdo zkušenosti.
Díky
Kurňa, tebe už jsem tu neviděla sto let ![]()
Já jsem to měla asi rok zpátky taky, po ránu dokonce takový až do hněda, okrova
Byla jsem s tím aj u doktorky a nic mně na to neřekla. Po asi 10 dnech to vymizelo. Hodně jsem pila a stříkala do nosa mořskou vodu. Klidně každou hodinu ![]()
@Petruna21 Řešila jsem koncem roku - jen z jedné dírky. Byla to cysta v dutinách - i dle rtg. Možná by bylo ale dobré jít si k MUDr. pro nasivin ( nebo jiný sprej do nosu s kortikoidy). Jinak nic. PS: Nudle? Vážně tomu tak říkáte? ![]()
@Tableta Ahóóój ![]()
Dlouho jsem tu nebyla.. ![]()
No jen že jeho to bolí chvíli smrka normálně a pak zase oranžový ale fakt barva pomeranče.. A bolí ho jakoby za očima ![]()
@Petruna21 píše:
@Tableta A bolí ho jakoby za očima
Tak to jsou také dutiny. Mně to v podstatě vytékalo samo, jakoby krev z nosu, úplně vodové a svítivé jak ajatin. Prostě praskla cysta
@Petruna21 To jsou určitě dutiny a bude to chtít doktora. Já to kdysi podcenila a bylo to pak příšerný ![]()
@Petruna21 píše:
@Tableta Ahóóój
Dlouho jsem tu nebyla..
No jen že jeho to bolí chvíli smrka normálně a pak zase oranžový ale fakt barva pomeranče.. A bolí ho jakoby za očima
Divný hnusy jsem smrkala při zánětu dutin a taky mě tak různě pobolívala hlava. A bolest se zhoršovala při predklonu a pak pří rychlém narovnání hlavy. Každopádně bych navštívila ORL
@Petruna21 Pokud ho bolí za očima nebo vedle nosu, tak je to pravděpodobně zánět vedlejších dutin nosních. To se bez ATB neobejde
Je to fakt nepříjemná bolest.
Holky co to teda nakonec bylo? Já jsem týden po infektu horních dýchacích cest. Zvládla jsem to dobře, nos mám průchozí, ale po 5ti dnech jsem začala smrkat taky čirou oranžovou rýmu. Kdy to přestalo?
Ještě by mě zajímala ta prasklá cysta, jak píšete výše.